REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
23.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

FOST city MANAGER la Medgidia, se MULȚUMEȘTE cu 40.000 de lei de la COBADIN!

FOST city MANAGER la Medgidia, se MULȚUMEȘTE cu 40.000 de lei de la COBADIN!

Replica API 22 noiembrie 2021 | 09:51 5201

După ce a plecat, în 2019, nu tocmai în termeni cordiali de la Primăria Medgidia unde deținea funcția de city manager, Marian Bogdan Moșescu, în prezent consilier local USR, s-a gândit să-și facă propria afacere. Așa că a înființat o firmă de consultanță pentru afaceri și management, Project Consult Partener SRL. Primul an de activitate, adică 2020, a avut profit puțin peste 5.000 de lei, iar anul acesta Moșescu s-a gândit să-și întindă antenele la instituțiile statului. A ajuns la Primăria Cobadin, al cărei șef, Cristian Telehoi, i-a dat un contract, să-l scape de faliment.

Bogdan Moșescu

Colaborarea între primarul Valentin Vrabie şi city-managerul orașului Medgidia Moşescu a fost pe roze preţ de 3 ani şi jumătate, acesta din urmă ocupând funcția din 2016. A urmat degradarea relaţiilor cordiale, eliminarea lui Moşescu din Consiliul de Administraţie a Spitalului Municipal Medgidia, retragerea atribuţiilor acestui şi, în final, eliberarea din funcţia de city-manager. Nu a vrut să mai fie un simplu bugetar și membru în CA, așa că și-a deschis propria firmă, unde lucreză… tot cu statul.

Cristian Telehoi

Primăria Cobadin îi va salva lui Moșescu firma de faliment, dacă ar fi să ne luăm după realizările financiare de anul trecut, și i-a dat un contract de 40.000 de lei.

Ce va face Moșescu? Va acorda servicii pentru cresterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la clădirea Casa Tineretului din localitate. Primăria Cobadin a cumpărat direct serviciile lui Moșeșcu, fără licitație. Adică, a initiat achiziția directă prin alegerea produsului din catalogul ofertantului.

Moșescu a aspirat la funcția de primar al orașului Medgidia. A candidat, în 2020, din partea USR, însă fără succes, așa că, în final, s-a mulțumit doar cu postul de consilier local.

UPDATE:

”Societatea este înființată în ultima zi a anului 2019, iar pe perioada anului 2020 aceasta nu a înregistrat activitate, motivul principal fiind lipsa timpului. Noțiunea de “faliment” este eronat folosită în acest articol, în conformitate cu legislația din România lipsa de activitate nefiind egală cu falimentul.

Mai mult decât atât, atragem atenția cu privire la faptul că factorul politic nu are ce căuta în această discuție. Compania pe care o reprezint nu face discriminare de niciun fel, cu atât mai puțin bazată pe opțiuni politice. Considerăm că răspunzând unei cereri pe piață cu oferta noastră de servicii de accesare finanțări nerambursabile și implementări proiecte de investiții am respectat toate normele morale și legale.

Mulțumim tuturor colaboratorilor și clienților noștri publici sau privați pentru alegerea făcută și avem încrederea că ne vom ridicăm la înalțimea așteptărilor.

Pe această cale, dorim să încurajăm toți operatorii publici și privați eligibili să ia în considerare accesarea de finanțări nerambursabile, în contextul noilor oportunități de finanțare ce se prefigurează în viitorul apropiat”, a transmis Moșescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa dai unei firme servici publice fara licitatie ,pai trebuie sesizate organele statului chiar si D.N.A. Cobadinul e in noroi si bani se duc la prieteni.
1
0
De ce ii faceti publicitare gratuita? Nu merita acest ins...
12
3
Tipic USR ist, fac pe beietii buni pana isi vad interesul realizat si daca le spui verde in fata ca sunt incompetenti, incep sa manance cacao. Asadar, sablonul unui usr ist: incompetent, frustrat, mancator de cacao, rautacios.
13
5
Sa le fie rusine cu asemenea salarii de nesimtiti
10
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303