REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fost olimpic la informatică și student de top la UBB Cluj, arestat pentru trafic de persoane, în dosarul lui Obu

Fost olimpic la informatică și student de top la UBB Cluj, arestat pentru trafic de persoane, în dosarul lui Obu

A.V. 16 iunie 2023 | 00:00 2797

Cociorva Andrei-Alexandru, din Botoșani, fost membru al lotului național de informatică și student de top la UBB Cluj, a fost arestat în dosarul proxeneților care exploatau femei. Șeful grupării era Vlad Obu, apropiat de-al fraților Tate.

Fost olimpic la informatica si student de top la UBB Cluj, arestat pentru trafic de persoane, in dosarul lui Obu

Cociorva Andrei-Alexandru era convocat, în 2015, la lotul național de informatică, care s-a reunit la Râmnicu Vâlcea. Acesta era elev în clasa a XII la Colegiul Național Mihai Eminescu. Ulterior, Cociorva Andrei-Alexandru a studiat la UBB Cluj, la Informatică - Engleză și a luat Premiul 1 la Concursul Regional de Programare pe echipe DEIK din Debrecen, desfăşurat în data de 4 decembrie 2016.

Ulterior Cociorva Andrei-Alexandru s-a pierdut pe drum și a ajuns locotenentul lui Vlad Obu, pe numele lui complet Cristian Vlad Obuzic.

Cu ce se ocupa gruparea condusă de Obu

Vlad Obu, patron de videochat și apropiat al fraților Tate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de procurorii DIICOT de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică.

Vlad Obu a ajuns marți noapte la DIICOT Cluj însoțit de alte trei persoane. După multe ore de audieri, Vlad Obu, dar și alte trei persoane cercetate în același dosar au primit sentința judecătorilor. Aceștia își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Cu toții sunt bănuiți că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online.

Mai mult, fetele erau forțate să-și tatueze de brațe numele celor care le exploatau. Faptele anchetate ar fi fost comise după același model investigat de procurori, în dosarul frățiilor Tate, iar Vlad Obu este cunoscut ca fiind un apropiat celor doi milionari.

În urma celor 13 percheziții efectuate la data de 13 iunie, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și instigare publică, au fost descoperite și ridicate 42 de telefoane mobile, 7 laptop-uri, un ceas de lux, 20.900 de lei, înscrisuri de interes pentru cauză, precum și trei autoturisme.

Fost olimpic la informatica si student de top la UBB Cluj, arestat pentru trafic de persoane, in dosarul lui Obu

Cum s-a făcut Obu remarcat la Constanța

Obu are aceleași pasiuni ca frații Tate: mașinile scumpe, băuturile de sute de euro și prezența femeilor frumoase, dar are și mai multe proprietăți de lux. Pentru cei care nu știu, sau au uitat, Obu s-a făcut remarcat și la Constanța.  S-a dat în stambă, în 2021, în mai multe videoclipuri, aruncând scaune de la balconul imobilului unde era cazat în Mamaia, umilind oameni, aruncând cu sticle după ei și chiar propunând unor femei să-și omoare copiii pentru suma de 2.000 de lei.

Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 07/08.08.2021, în jurul orei 3 dimineața, după ce a petrecut în clubul Breeze, aflându-se la o petrecere ce a avut loc într-un apartament din  zona de lux a staţiunii Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, aproximativ 15, a aruncat de la etaj, în parcarea din fața blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri, stârnind indignarea celor prezenți, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

Ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparțineau unei persoane aflate la petrecere şi i-a aruncat peste acelaşi balcon. A coborât să-i caute, însă nu i-a mai găsit, dar Obu a continuat să-l umilească de la balconul apartamentului.

După ce Replica a făcut publice toate aceste fapte, Poliția s-a autosesizat, acesta fiind adus la audieri și reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

A scăpat lejer de pedeapsă, după ce bărbatul căruia i-a avariat mașina și-a retras plângerea. Cum? A primit, la mediere, suma de 10.000 de euro de la Obu, în final cel din urmă alegându-se doar cu o amendă penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le ati dat Putere huntei neo liberale feministe colorate , ne bagati la puscarie valorile , stat criminal , ma pis pe justitia criminala din Romania . Opriti junta Neoliberala , iesiti in strada oamenii buni !
0
0
Proxenetii mi se par cei mai smecheri oameni, bravo lor ca se folosesc de zdrente proaste si infecte ca sa faca bani, decat sa se foloseasca ele de banii tai mai bine te folosesti tu de ele
1
1
Lucrase si la google Alexandru Cociorva, dar bravo lui daca a ales sa faca si mai multi bani de pe urma curvelor proaste, respect pe el
1
1
OBI OBU SA IL FREK CU CYOBU ! PARLIIASHI SCRANCYOBU
0
2
intri la puscarie si dai de niste tatuati rai cu multe crime la activ ce faci OBU .
5
2
intri la puscarie si dai de niste tatuati rai cu multe crime la activ ce faci OBU
4
2
Bravo lui. Si-a dat seama la timp ca daca continua cu scoala, nu are sanse de izbanda. Poate noul premier l-a motivat, mai intîi businessuri si apoi liceul. Oricum, scoala nu il ajuta la nimic, nu ai loc de analfabeti. Fara cooaee nu ai loc .
6
4
Sa vezi ce olimpic vei deveni la făcut fandari laterale pe sistem du te vino.... La Gherla
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510