REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fost procuror, acuzat că a condus băut şi a lovit două maşini. Nu a fost testat cu etilotestul

Fost procuror, acuzat că a condus băut şi a lovit două maşini. Nu a fost testat cu etilotestul

Andreea VLAICU 16 martie 2024 | 09:06 3137

Un procuror din Sibiu este implicat într-un scandal de proporții. Eugen Stoina a urcat băut la volan, a lovit două autoturisme, dar a scăpat de testul de alcoolemie. Un fost polițist a postat o conversație audio cu procurorul, în care acesta recunoște faptele și chiar se mândrește cu reușita de a scăpa basma curată.

Fost procuror, acuzat ca a condus baut si a lovit doua masini. Nu a fost testat cu etilotestulprocurorul

Procurorul Eugen Stoina ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe o stradă din Sibiu a provocat un accident. Totul a ieşit la iveală după ce un fost poliţist din Sibiu a povestit întregul incident pe o reţea de socializare.

Potrivit acestuia, fostul procuror DNA, deşi a fost oprit de agenţii de la rutieră, nu a fost testat pentru stabilirea alcoolemie. Ba mai mult, într-o înregistrare audio făcută de acelaşi poliţist, magistratul recunoaşte că era băut atunci când a provocat accidentul.

Fost procuror, acuzat ca a condus baut si a lovit doua masini. Nu a fost testat cu etilotestulfostul polițist

Reacția procurorului 

Într-o reacţie ulterioară pentru un post de televiziune, Eugen Stoina a găsit explicaţii la cele relatate. „Am avut o întâlnire cu niște prieteni și am băut aproape de 12 noaptea o bere. Am fost testat de Poliţia rutieră”, spune el.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu a anunţat că a deschis o anchetă în acez caz.  „Având în vedere informațiile apărute în social media referitor la modul de protocolare de către polițiștii rutieri a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost declanșată o anchetă internă în vederea verificării tuturor aspectelor incidente acestui caz, urmând ca în funcție de rezultat să fie dispuse măsurile legale în consecință!”, anunță IPJ Sibiu.

Înregistrarea între fostul procuror și fostul polițist:

Facebook video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
p********l a fost simpatic. A gresit si el. Pacat ca l au tradat prietenii
4
1
Lui bodean sa I puneți fiola când conduce pe drumurile publice. Ve ți rămâne surprinși de ce valori amețitoare obtine
13
1
Stoina asta este un betiv notoriu,a fost p******r la dna bucuresti sub domnia vacii nebune kovesi.Adevarul este ca la asa sefi asa subalterni.Daca dati cautare stoina numai asa ceva gasiti.Un ordinar de om.
12
4
Osu-mi roade din cotor sa se facă aviator de ses sa ia măciucă din mers
5
4
proqurorul Teodoru Nitza, a dat arma copilului si s-a omorat cu ea, nu raspunde pentru lasarea armei la indemana oricui, ala putea sa omoare altii oameni cu arma lui. Nu raspunde. Nu raspunde nici de spagile luate de la expertii contabili in dosare
19
8
gioana nu e oltean. e dambovitean. mai rau ca sibio-valcean.
6
4
Nu vor raspunde niciodata. Niciodata atat timp cat tu esti un lash batran si trist de dupa tastatura.
11
2
Elegant cat de cat. Corect aferent gen.
4
3
ca procurorii conduc beti si nici ca oltenii precum gioana stiu sa scrie !!!
8
5
Aceasta este imaginea clara a democratiei. De asta se bat tobele democratiei de ani de zile. Pentru ca asa prospera borfasii
12
3
Si ce? El nu e om sa bea?Lasa ma ca scapa ieftin are colegi are pile,are bani.Nu e nicio problema.Ii da si lui ceva acolo de ochii lumi cu suspendarea permisului cred ca nici ala...Asta e un mic k*t pe langa ce se infractiuni si infractori se scapa zilnic de justitie.
12
3
Politistii vand droguri si sunt in cardasie cu criminalii...
20
0
Absolut nimic grav. Haita de drogați speciali magistrati, cei ce nu au nici un Dzeu, îl scot bazms curata. Acesta se ca pensiona urgent, categoric cu speciala. Jeguri de oameni. Când vor răspunde, acești neispravitilor, în făta legii?
19
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166