REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Fosta ispită de la Insula Iubirii, la un pas de operație

Fosta ispită de la Insula Iubirii, la un pas de operație

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 586

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Blondina a ajuns de urgență pe mâna medicilor, asta după ce a simțit dureri uriașe la coloană. Din păcate, diagnosticul este unul dur, hernie de disc, iar fosta ispită ar putea să sufere o operație în curând.

Fosta ispita de la Insula Iubirii, la un pas de operatie

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu, se confruntă cu probleme de sănătate. Blondina ne-a mărturisit că din păcate a primit un diagnostic dur din partea medicilor, asta după ce a ridicat un obiect greu și a simțit o durere uriașă în zona coloanei vertebrale.

Maria Ilioiu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Abia se mai poate mișca

Tânăra a mers de urgență la spital pentru un consult, iar în urma unui RMN a aflat că are hernie de disc. Acum ea e nevoită să facă kinetoterapie, dar și fizioterapie pentru a vedea dacă ar putea să scape de problemă fără a ajunge la operație.

Mariei îi e teamă să nu ajungă să facă intervenția, căci operația nu este deloc una ușoară, iar recuperarea de asemenea e de lungă durată.

”Am ridicat o chestie grea și am simțit că mi s-a rupt coloana, că mi s-a deplasat o vertebră. Mi-am făcut RMN-ul și medicii mi-au zis că am hernie de disc, e foarte nasol, abia mă mișc. Trebuie să fie kinetoterapie și fizioterapie, cinci zile acum voi lua calmante să vedem dacă îmi revin, dacă nu îmi revin îmi va fi nevoie de operație. Numai mie mi se întâmplă, scap de una dau de alta...”, a spus Maria Ilioiu pentru Spynews.ro.

Nu este pentru prima oară când are probleme cu coloana

Totuși, nu este pentru prima dată când Maria Ilioiu are probleme de acest fel. Ea ne-a declarat că în urmă cu 6 luni a mai simțit aceleași dureri, însă atunci a făcut câteva ședințe de kinetoterapie, iar ulterior, când a realizat că se simte mai bine, a renunțat.

Din păcate, acum se confruntă cu aceeași situație și speră să-și revină cât mai repede, căci acum este imobilizată și nu mai poate să-și desfășoare activitatea de zi cu zi ca înainte din cauza durerii.

”Cu coloana nu te joci, e o treabă foarte nasoală. Oamenii nu prea dau importanță. Eu am mai pățit treaba asta în urmă cu 6 luni, trebuia să fac fizioterapie și n-am făcut. De fapt am făcut câteva zile, după mi-a trecut și ulterior am ignorat. Îți dai seama să ajung la operație, să te operezi pe coloană? E foarte greu!”, a mai zis ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar ce ai ridicat draga, o poula? Probabil coloana ta a cedat de la greutatea ugerelor pe care le porti si le spui sani!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303