REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
24.3° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Fosta ministră a Justiţiei, Ana Birchall, intră în cursa pentru prezidențiale

Fosta ministră a Justiţiei, Ana Birchall, intră în cursa pentru prezidențiale

A.F. 18 iunie 2024 | 18:25 1301

Fosta ministră a Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale. „Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate”, a afirmat ea.

Fosta ministra a Justitiei, Ana Birchall, intra in cursa pentru prezidentialeAna Birchall

„Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate. Să ştiţi că eu am fost crescută de părinţii şi bunicii mei să nu îmi plec capul şi să nu îmi întorc privirea în faţa unor nedreptăţi. Vă spun că România nu poate să se dezvolte, România nu poate creşte, România nu poate să îşi deşcătuşeze potenţialul, atâta timp cât totul se clădeşte pe nisipurile mişcătoare a unei corupţii organizate, a unei imposturi şi a unei incompetenţe şi îmi asum ce spun. Corupţie organizată”, a afirmat Ana Birchall, întrebată dacă e de părere că va rupe suficiente voturi de la PSD încât să intre în turul al doilea al alegeri, care este obiectivul ei şi de ce s-a gândit la o candidatură independentă la prezidenţiale, marţi la Digi 24.

Ea a adăugat că „este regretabil că în România anului 2024 situaţia din justiţie, în acest moment, cine ştie şi cine are curaj să spună adevăratul, este mult mai gravă decât în 2017, 2018 şi 2019”.

„În continuare ai dosare care sunt închise. Cad efectiv ca popicele. Fie că se elimină probele, fie că intervine faimoasa prescripţie specială, fie că stau dosarele cu anii în Camera preliminară, fie că ies din puşcărie, cum e cazul domnului Mazăre. Eu am realizat extrădarea domnului Mazăre şi nu vorbim aici de persoane. Vorbim de o persoană care râdea în nas autorităţilor români de pe plaja din Madagascar, am realizat acea extrădare în două zile, acum câteva zile a ieşit din puşcărie, niciun leu din prejudiciul datorat statului român, 114 milioane de euro”, a completat fosta ministră a Justiţiei.

Motivul pentru care a ales o candidatură independentă

Aceasta a mai precizat că va candida la alegerile prezidenţiale „tocmai pentru a face vocea românilor care vor o Românie în care să creadă şi am această determinare să o fac auzită”.

Conform site-ului propriu, Birchall explică că a ales să candideze pentru funcţia de Preşedinte al României deoarece „Fiecare român înfruntă în fiecare zi nedreptatea. Fiecare român duce o luptă inegală cu incompetenţa şi abuzul, cu legile care se aplică strâmb sau doar pentru unii, cu grupurile de interese care fură sistematic fonduri, voturi şi ani din viaţa fiecărui cetăţean. Candidez pentru a îndrepta, din fruntea ţării, aceste nedreptăţi. Ştiu şi pot să o fac, pentru că profesia mea este aplicarea şi respectarea legii, iar credinţa mea a fost mereu curajul”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are bani si timp. intre doua intins fata,.....
0
2
Femeie REA asa cum se vede pe chipul ei!
2
4
Cu mangle și frecții???...Numai după locuri calde umbli...ia mergi matale la sapa că de aia ești buna.
3
4
Iar a aparut HANDICCAPATUL care scrie texte lungi si isi da singur likerui, MORI BA GUNOIULE
6
15
Oameni de nimic candideaza doar pentru a-i incurca pe ceilalti candidati. Nici macar ei nu s-ar vota. Sunt lDlOTl UTILI, sunt "looseri" anuntati direct de pe coperta cartii. Exact cum AUR si George Simion au aparut doar pentru a"resuscita"PSD-ul de la disparitie incepand cu 2018. AUR incurca OPOZITIA(USR/ADU) si care mai erau, comasand(indirect)PNL-PSD(FSN). AUR e anti-NATO si anti-UE. DOVEDIT! Ei fac interesul altor candidati ai altor 2 partide mai mari, contra cost sau"privilegii"cum spune putinistul TE0DOSIE"m**e"PETRESCU sau DAN"CRISTIAN"PURIC si ceilalti, de asemenea indivizi"privilegiati"(CONSERVAtori), fosti turnatori la SECURlTATEA CEAUSISTA. A nu se intelege ca a fi SECURlST e un lucru rau, ci este RAU doar in momentul in care ne referim la un regim CRlMlNAL precum al lui Ceausescu/Putin/Xi Jinping/Kim Joung-Un/MAO/STALIN/HITLER(in ordinea asta) si lista este lunga, pana la Trump/Le Pen/Orban/George Simion/S0Soaca si alti bufoni care se viseaza"zei in carne si oase"(dictatori)
27
3
o gamada destul de mare de agarici ca gusa birchall si altii au primit ordin sa candideze ca sa cresca sansele de a intra in turul 2 ale lui ciolacu sau cine va fi de la psd care in lipsa lor ar avea sanse cel putin discutabile spre mici tactica clasica a faramitarii si ametirii electoratului si clasica manipulare cu scandalul coldea, etc exact la momentul potrivit nici mai devreme nici mai tarziu
17
5
Nu imi amintesc sa fi facut ceva remarcabil, d-na ex ministru.
21
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016