REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Fosta nevastă a lui Guță sare la gâtul Danei Roba: „Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină amantului”

Fosta nevastă a lui Guță sare la gâtul Danei Roba: „Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină amantului”

A.F. 29 august 2023 | 00:00 505

Dana Roba și Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, nu s-au înțeles niciodată. Iar securea războiului dintre cele două se pare că nu a fost niciodată îngropată. Narcisa Balaban i-a adus, recent, Danei Roba acuzații grave. Cum a reacționat aceasta. 

Fosta nevasta a lui Guta sare la gatul Danei Roba: „ti-au donat oamenii bani pentru operatii, tu iei masina amantului”Dana Roba

Narcisa Balaban, acuzații grave la adresa Danei Roba, pe Tik Tok

Narcisa Balaban a făcut mai multe video-uri pe Tik-Tok în care îi aduce numeroase acuzații și jigniri Danei Roba. Mai exact, Narcisa este de părere că Beniamin, actualul iubit al Danei Roba, era amantul ei încă de când aceasta era căsătorită. 

Mai mult decât atât, Narcisa Balaban mai susține că din banii pe care i-a strâns Dana Roba din donațiile de la oamenii care au empatizat cu ea după ce a fost bătută crunt de fostul soț și a necesitat intervenții și tratamente costisitoare, aceasta i-ar fi achiziționat o mașină iubitului ei.

„Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină amantului”

Totodată, Narcisa a acuzat-o pe Dana Roba că este o prefăcută atunci când spune că este pocăită și că are premoniții. ”Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină amantului. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (...)”, a spus Narcisa Balaban pe TikTok.

Ce a spus Dana Roba

Dana Roba nu  a vrut să comenteze în niciun fel ceea ce a spus Narcisa Balaban. ”Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a spus Dana Roba, pentru spynews.ro, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768