REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.3° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.3° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Fosta Regie de Drumuri cumpără motorină de la Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din România

Fosta Regie de Drumuri cumpără motorină de la Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din România

Andreea VREJOIU 12 iulie 2023 | 00:00 2513

Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din România, a reușit să își treacă în palmares un nou contract cu statul. Mai exact, este vorba despre un acord cadru ce prevede furnizarea de motorină pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor din dotarea societății de drumuri județene Constanța. Valoarea contractului este de 31.500.000 de lei, fără TVA.

Fosta Regie de Drumuri cumpara motorina de la Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din Romania

Societatea Drumuri Județene Constanța SA a atribuit recent un contract de vizează achiziționarea de motorină necesară pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor din dotarea companiei, în urma unei proceduri de licitație deschisă inițiată în cursul zilei de 14 mai 2023.

Câștigătoarea acordului cadru a fost desemnată societatea Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din România, şi, totodată, una din cele mai discrete mari firme din România. Acordul cadru are o durată de 48 de luni și o valoare de 31.500.000 de lei, fără TVA.

Practic, Oscar Downstream deţine monopolul pe motorina folosită, în toată ţara, de tot ce înseamnă transport feroviar de stat, fie el de mărfuri sau de călători. Nu e de mirare, în aceste condiţii, că firma patronată de omul de afaceri Alin Niculae a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de 7.149.514.098 de lei, un profit net în valoare de 351.368.163 de lei, dar și datorii de peste 786 de milioane de lei.

Fosta Regie de Drumuri cumpara motorina de la Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din Romania

Oscar Downstream deține monopolul pe motorina folosită în toată țara

Așa cum aminteam anterior, compania deține monopolul pe motorina folosită în toată țara. Recent, compania a încheiat contracte de furnizare carburant și cu SC Salubritate Craiova, Unitatea Militară 01144, Ministerul Apărării, Tega SA, Transurbis, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe nisipuri Dăbuleni, Multi-Trans SA, Transport Local SA, Compania Națională Aeroporturi București SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti ideie ce luna urmeaza dupa iulie? Ca la horoscop, Urania zice ca dupa luna iulie Razvanel si marea lui echipa vor fi in retrograd. Hahahahahaha!
10
3
Si titlul articolului o spune “ FOSTA Regie de Drumuri” si cu actuala conducere urmeaza, nunpeste multe editii ale ziarului, “FOSTA societate Drumuri Judetene”. Totul este in cadere libera acolo si acum se intelege si de ce s-a apelat si la angajarea unei stewardese.
11
2
i a mai duceti va dracu cu regia voastra de rahat , au plecat toti , o sa ramana zagon cu camarila lui singuri sa lucreze la regie ca tot ei au distrus o .
19
3
Incă un boskete liber Dacă intra la sing sing câștiga morcovul in cour Tinerii ar trebui să facă armata măcar trei luni băieți și fete Sa facă instrucție să învețe să tragă cu arma să învețe bucătărie lecții de comportament în viată să planteze copaci în oraș să facă sport să se trezească dimineață ptr diferite activități Multi din ei cred că dacă au telefon știe tot sânt deștepți dar sânt varză în viața de zi cu zi
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365