REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Fosta Regie Județeană de Drumuri cumpără motorină pentru utilaje, cu 7 milioane de euro

Fosta Regie Județeană de Drumuri cumpără motorină pentru utilaje, cu 7 milioane de euro

Andreea VREJOIU 16 mai 2023 | 00:00 2724

Compania Drumuri Județene Constanța SA cumpără motorină pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor aflate în dotare în valoare de 35 de milioane de lei, adică aproximativ 7 milioane de euro. Motiv pentru care în cursul zilei de luni, 15 mai a.c., a fost lansată și o procedură de licitație în vederea semnării unui acord cadru cu maxim 3 operatori economici, după cum este menționat în caietul de sarcini. Așa cum aminteam și mai sus, valoarea aproximativă a acordului este de 35.400.000 de lei, fără TVA, și are durată de 48 de luni de la data semnării.

Fosta Regie Judeteana de Drumuri cumpara motorina pentru utilaje, cu 7 milioane de euro

Drumuri Județene Constanța SA, fosta Regie de Drumuri Județene Constanța, aflată în subordinea Consiliului Județean, a lansat o procedură de licitație în vederea semnării unui acord cadru ce vizează furnizarea de motorină necesară pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor aflate în dotare. Valoarea aproximativă este de 35.400.000 de lei, fără TVA, și are durată de 48 de luni de la data semnării. Pentru desfășurarea activității este necesară aprovizionarea secțiilor și carierelor cu motorină în vederea alimentării instalațiilor, autovehiculelor și utilajelor din dotarea societății Drumuri Județene Constanța SA.

Vorbim despre motorină Euro 5, fiind vorba despre o cantitate de 6.000.000 de litri. În urma derulării procedurii de achiziție se va încheia un acord cadru cu maxim 3 operatori economici, contractele subsecvente urmând a se atribuit cu reluarea competiției în SEAP. Perioada de valabilitate a acordului cadru este de 48 de luni, de la data semnării (anul 2023),  până în anul 2027.

Fosta Regie Judeteana de Drumuri cumpara motorina pentru utilaje, cu 7 milioane de euro

Cantitatea de motorină va fi distribuită la SUT Constanța, Secția Cuza Vodă, Secția Topraisar, Cariera Cheia, Secția Băneasa, Secția Hârșova, Secția Tariverde, Carierea Dumbărveni, Cariera Șipote și Cariera Gârlița. Termen de livrare al motorinei maxim 5 zile lucrătoare, pe baza de comanda, în funcție de necesități. Orarul de livrare zilnică, exceptând zilele de sâmbătă si duminica și sărbători legale, va fi cuprinsa intre orele 07.00-15.00.

Fosta Regie Judeteana de Drumuri cumpara motorina pentru utilaje, cu 7 milioane de euro

Transportul motorinei se va face cu mijloace de transport autorizate (cisterne) utilizate pentru transportul produselor chimice, marcate si etichetate corespunzător, conform prevederilor Regulamentului CE nr. 1272/ 2008 privind clasificarea, etichetarea si ambalarea substanțelor si amestecurilor periculoase si echipate corespunzător cu debitmetru. Cisternele vor fi calibrate si vor deține certificate de calibrare emise de B.R.M.L (Biroul Roman de Metrologie Legala) valabile pe perioada derulării contractului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăștia care scrieți, gândiți-vă ce ați făcut voi nu puneți în cârcă altora voi v-ați alimentat mașinile personale și v-ați făcut agricultura pe spatele Regiei, asa ca o să o trageți cu vârf și îndesat, gândiți-vă la voi nu aruncați pisica în gradina altuia ca va vin problemele din urma!
5
2
ba baieti, aveti acolo pe la regie pe un rus deghizat in m*******n care taia frunza la caini. S-a apucat de treaba? sau il trimiteti la mama Rusia? mai cere spaga de la furnizori?
7
4
Circula printre postaci un porcusor, Laurentiu, un linge c****a la parlament, care face si desface. bey smechere, vezi ca in curand te cauta DNA ul pt mizeriile facuta cat ai fost sef. la fel si pe sor’ta
5
6
Daniele nici nu sti cat de mic incepi sa fii
6
3
Mosnianule, profesore, turnătorule, slugă albaneză, tu nu ajungi nici la degetul mic a lui Lucica. Visul tău este să ajungi parlamentar, doar că acolo mai ajung și proști dar nu chiar de nivelul tău, vasluianule. De aici invidia ta față de Lungoci. Pe Dan îl faci bețiv, ai uitat impostorule când lingeai clanța la secretariat. Toate se plătesc. Pentru Poserba și pentru toate relele ai să răspunzi, dacă nu în fața legii, sigur în fața divinității.
8
3
sa ne sugeti de carici in frunte cu Lucica legenda si Danut betivul… ca parlamentarul curului e la si altii… o sa va dam afara pe toti, analfabetilor
6
11
Plecati prostilor inapoi de unde ati venit la service si la patiserie si la bucuresti si la fotbal si de unde rahat ati mai rasarit gunoaie ordinare. Oare stapanu vostru lupu stie ce faceti la regie? echipa curului ce sunteti! Va tot auzim in presa de introducerea managementului integrat la nivel de societate, oare riscul de a o falimenta ce procente are? E totusi regretabil ca opozitia in Consiliul Judetean nu misca un deget…ganditi-va ca peste un an veti lucra cu neamurile lui caca-calciu si a doctorandului mosnianu! #SI EU SUNT LUCIAN
8
3
Sa deschida ochii Curtea si Dna ul , la baneasa se alimenteaza in draci masinile patiserului si la cuza voda se vinde motorina in draci , fier vechi sa nu mai zicem …… cate tone fara numar pt Gigi . Material frezat 700-800 lei masina ….., lucrari la unu la altu cu materialele si motorina regiei si banii intra la ei in buzunar ……… fara numar hotia , le este foame rau …… la puscarie cu Calciu Mosnianu Zagon Costica Topolov Culea stiu , isi impart banutii ….. cash cash cash
9
2
Zagon e umbra lui nicolae si acolo va ramane pana o sa ii ia nicolae locul cum a facut si zagon cu acsinte. Nicolae deja se lauda prin judet ca el e sefu la regie si cu rabdare ii ia locul lu zagon
10
0
Asa cum v-am urat la un moment dat, ca va meritati un director ca Zagon, ma bucur ca l-ati primit
9
2
Tic-tac/ Tic-tac Vi se pregateste ceva frumos zdrentelor. Au ajuns caca-calciu si mosnianu sa fie sefi la regie dupa ce lungoci a vazut cat de inutili sunt si ia aruncat acolo unde le e locul adica la gunoi si pt ca au limbile lungi ia luat zdragon zdrentulenscu zagon si ia facut oameni. Pleaca oameni ca nu pot lucra cu voi...ziua si demisia si voi angajati rude la fel de inculte ca voi. Daca esti consilier urmatoarea functie e director si daca nu ai functia de director macar ai salariu si beneficiu si putere de director ca caca-calciu si mosnianu. Lu poserba iati facut felu era singurul care stia cu ce se mananca regia aia sa va fie rusine zdrente ordinare! Vi se pregatesc vizele pentru poarta alba voi doar sa va faceti bagajele. Plecati prostilor inapoi de unde ati venit la service si la patiserie si la bucuresti si la fotbal si de unde rahat ati mai rasarit gunoaie ordinare. Oare stapanu vostru lupu stie ce faceti la regie? echipa curului ce sunteti
9
3
Suntem sefi si daca nu plecati toti v-a dam noi afara ca suntem p****i inculti analfabeti
9
1
Dupa mine potopul!
9
1
Sunt fierti si Ciuca si Ciolacu fiindca si-au dat seama ca au gresit cu Ordonanta Austeritatii, ii misca scaunul lui Calciu...lucreaza ca disperatii acum la un amendament sa isi indrepte greseala...iarta-i Calciule!....hahahaha!!! Dar sa revenim la realitate: vorbea Mihai Darban in interviul dat zilele trecute si spunea ca, Constanta o duce rau datorita scurgerilor de bani, as completa eu "sifonarilor", a fostilor parlamentari, precum si a lipsei de personal calificat. Are dreptate insa istoria se repeta si in zilele noastre draga Mihaie, nimic nu s-a schimbat. Daca s-ar fi intamplat la Cluj ce s-a intamplat la Regie, sa demisioneze o echipa intreaga de profesionisti din cadrul unei companii, conducerea era trasa pe dreapta insa nu, la regie se promoveaza prostia si chiar a ajuns alarmant de mare fiind chiar in pragul penalului. Deci draga Mihaie, Constanta nu va evolua nici in 1000 de ani in stilul acesta!
9
0
marius calciu da oamenii afara , face ce vrea el in regie , umbla numai cu ochii dupa furat, e mana dreapta a lui zagon , omul lui zagon , isi bate joc de angajati , el l a dat afara pe tanase de pe trailer , el l a dat afara pe petrica mecanicul , el este cea mai mare jigodie din regie , el s a certat cu marius dultef , minte peste tot , un hot notoriu .
9
4
Pe vremea mea se numea “anturajul”, acum vad ca-i spune “echipa”…dar precum bine stiti: “Imi amintesc atunci cand mama imi vorbea de anturaj/2,4,6,8,10 ani au trecut la alt nivel vorbesc/ Un prostan poate sa spuna/ La puscarie ma duc, mama, sunt “legat de semnatura”. M-ar interesa sa vad si eu unde va fi “echipa” atunci cand nenea acela care a urmat vreo 5 ani de drept si practica in cadrul parchetului va incadra fapta la art 323-327 din Codul Penal si ai sa te trezesti draga Zagoane coleg cu Nicolae. Nu te gandi ca ma refer la Mos Nicolae, ca la cat de p***t esti sunt sigur ca la asta te-ai gandit. La Nicusor Constantinescu ma refer. Nu uita ca de la aceeasi regie si-a mai luat altul bilete de Poarta Alba.
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677