REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.2° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Fostă șefă DIICOT, dezvăluiri incredibile despre binomul Coldea-Kovesi

Fostă șefă DIICOT, dezvăluiri incredibile despre binomul Coldea-Kovesi

Mirela PASCAL 30 iunie 2024 | 00:00 4821

Statul Paralel făcea victime pe bandă rulantă, iar cei care nu se subordonau generalilor erau ține prioritare. Așa s-a întâmplat și cu Alina Bica, fosta șefă DIICOT care a explicat într-o plângere bombă cum i-au fost făcute dosare la comandă, din dorința de răzbunare a Laurei Codruța Kovesi, șefă DNA de la acea vreme. Totodată, mai multe personaje grele de pe scena politică au recunoscut faptul, că totul a fost o răzbunare planificată în mare taină de către actualul procuror-șef european. 

Fosta sefa DIICOT, dezvaluiri incredibile despre binomul Coldea-KovesiAlina Bica

"Kovesi hotărăște cine trăieste și cine moare. Legea i-a dat puterea asta. Am fost in conflict deschis cu Kovesi din 2007, de cand a venit procuror general", declara Alina Bica.


Fosta șefă a DIICOT Alina Bica, a cărei viață a fost distrusă de statul paralel, spunea într-o plângere că arestarea ei are la bază faptul că a instrumentat un dosar în care era vizat fratele Laurei Codruța Kovesi. "Cred că acest aspect a fost determinant. În octombrie, noiembrie 2012, când mi-a fost repartizat acest dosar, au fost nume care mi-au spus că e un ghinion și nu și-ar dori să fie în locul meu. După ce am fost numită ca procuror-șef al DIICOT a existat o soluție ca să fie declinat dosarul către DNA și mi-aduc aminte că am refuzat să fac acest lucru, deoarece am crezut că e o stare de incompatibilitate. Nu am crezut că doamna Kovesi poate fi neutră în legătură cu fratele ei. Din ce am citit în presă, am înțeles că acest dosar a fost declinat la DNA și închis", scrie realitatea.net.

Fosta sefa DIICOT, dezvaluiri incredibile despre binomul Coldea-KovesiLaura Kovesi

Plângerea a venit după ce Alina Bica a fost achitată într-un dosar în care inițial fusese arestată. De altfel, fosta șefă DIICOT a subliniat că Laura Codruța Kovesi a acționat în parteneriat cu generalul Coldea.

"După o discutie foarte urâtă pe care am avut-o cu Coldea în biroul domniei sale, după ce am plecat din birou, a apărut articolul <<Laura Codruta Kovesi o va aresta pe Alina Bica>>", mai spunea fosta sefa a DIICOT.

Faptul că Laura Codruța Kovesi făcea dosare pentru a se răzbuna este confirmat și de fostul premier, Victor Ponta.

"E si o persoana care are foarte multe frustari. Frustarea fata de Elena Udrea sau de Alina Bica, era ceva ce noi stim. Nu ne-am gandit ca o sa le aresteze pentru frustrarile ei. La fel, frustarea fata de Sebastian Ghita sau de altii. Pana la urma nu e problema de persoana, ci daca un sistem lasa ca acesmenea persoane sa comita abuzuri fara sa faca nimic", spunea Ponta.


Și Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a confirmat la Realitatea PLUS acuzațiile făcute de Bica.

"Elena era prietena cu Alina Bica. Alina Bica, care voia s-o nenoroceasca pe familia lu\" Codruta, si atunci Codruta a zis <<Stai ca va nenorocesc eu pe voi>>.  Acest lucru, parerea mea ca a inceput cand Alina Bica i l-a arestat pe Berbeceanu, daca va aduceti aminte. Pai Berbeceanu era omul lui Codruta", a declarat Dorin Cocos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa epoca basescu, dupa PDL au inregistrat si la OSIM PORCARIA DE PARTID care a distrus Romania!
1
1
Un manglitor mare i oras care a furat de nu a mai stiut si nu a parit nimic.Stie el cine este dar ai vine randul!
1
0
Sobolanii au terminat cascavalul si au inceout bataia?
5
0
Draga m****a ,dar halul in care a ajuns tara asta este CREDIBIL ? Intreb si eu
11
0
Să o lingi in MINGEAC pe Codruța spaima plmele...să mă DEJECTEZ și pe tine și pe ea
9
7
Sa intelegem ca nu exosta corupti in Romania, PSDistii aia borati de au furat miliarde de euro nu sunt infractori sunt oameni de afaceri? Sa ii s**i chilotii pui Kovesii, va este frica de ea coruptilor ca de Dracu! N-o sa scapati! Daca PNL se rupe de PSD iar umpleti puscariile !
12
7
Lasa poveshtile Bico si mai bine spune ca ai tzepuit statul Roman cu sume de ordinul sutelor de milioane de euro,ca nu ai luat tu totzi bani asha o fi dar sa te dai victima lui Coldea este chiar culmea pentru ca tocmai Coldea cu oameni lui te-a facut scapata din Romania cand trebuia sa ajungi in pushcarie si pe tine ca si pe multzi altzi ca tine.
19
5
Toți ăștia enumerați mai sus meritau să fie impuscati, dar ei se dau victime, în c*rând or să ceară și daune
12
5
si cei care l-au spalat pe piedone anulat prejudiciile lui voiculescu i-au achitat pe ucigasii lui gheorghe ursu dau prescriptii pe banda rulanta etc sunt tot judecatorii lui coldea kovesi ? clar nu majoritatea judecatorilor au fost si sunt si acum ai mafiei psd coldea kovesi chiar cand erau la putere trebuiau sa aleaga cu grija vreo cativa procurori si judecatori ptr ca majoritatea covarsitoare erau si atunci ai psd ca de 34 de ani si sunt si acum
16
6
Mafiotii securisti au actionat folosind unelte specifice. Este obligatoriu ca magistratii partasi la odiosenii sa fie scosi din sistem si pedepsiti .Altfel,alti lideri securisti cu viziuni interlope vor pune labala imputite pe aceleasi scule,adica ticalosi din Justitie si vor continua mizeriile. Daca nu faci curat,degeaba cumperi covor nou. Societatea este condusa de nemernici si impostori,iar populatie este deja dresata sa-si apere calaii,nu drepturile cetatenesti. E grav. Suntem o tara de salbatici periculosi .
18
1
I-a de mai ai incredere in justitia RO.
21
1
Bati câmpii domnule ca sa te afli in treabă.Dosare făcute pe genuchi sa dea bine la cv...Acum grupul Coldea-Kovesi și alți derbedei din justiție trebuiesc executați la zid.
32
11
De cand a fost ridicat MCV monitorizarea pe justitie, au renascut vechile structuri gen cosa nostra, asta e romanica alta nu o sa avem, o sa ne scufundam in propriul rahat
35
5
Toti infractorii arestati in acele timpuri erau arestati pe buna dresptate. De cand coruptii au acaparat iar justitia, ari mai vazut vreun Mare Corupt arestat? NU! DOAR PRESCRIERI SI DOSARE INCHISE! TONI GREBLA IN LOC SA FIE LA PUSCARIE, VA FRAUDEAZA VOTUL!
38
12
de la cocina tv plus si haznaua 3 stim daca nu sunt dovedite in instante ptr ca acuzatiile sunt grave raman la stadiul de calomnii sau pamflete cum le spunea vadim injuraturilor si acuzatiilor ca multe altele emise la foc automat intamplator exact acum in campanie cand e miza cea mai mare cu singurul scop de a mobiliza electoratul psd sa-l voteze pe covrigar ca nu par prea convinsi
19
13
pe cei care muscau din cascaval, corect?
10
8
Ce justitie este in tara asta?
40
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515