REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii, acuzații grave: „A cheltuit toți banii de la nuntă pe droguri”

Fosta soție a lui Claudiu de la Insula Iubirii, acuzații grave: „A cheltuit toți banii de la nuntă pe droguri”

A.F. 14 august 2024 | 00:00 380

Apar informații șocante în mediul online, legate de Claudiu, concurentul controversat de la Insula Iubirii sezonul 8. Fosta lui soție, Alexandra, femeia care i-a și oferit un copil, susține că bărbatul ar avea probleme cu consumul substanțelor interzise. 

Fosta sotie a lui Claudiu de la Insula Iubirii, acuzatii grave: „A cheltuit toti banii de la nunta pe droguri”

Claudiu și Simona, participanți la Insula Iubirii sezonul 8

Claudiu a venit la Insula Iubirii sezonul 8 alături de Simona, femeia cu care își împarte viața de 1 an de zile. Infidel, bărbatul i-a greșit blondinei chiar cu puțin timp înainte de înscrierea în reality-show-ul de la Antena 1 și a considerat că testul insulei este ultima lui șansă de a-i dovedi Simonei că este bărbatul pe care îl merită. După numai câteva ore de când ajunsese în vila bărbaților, acolo unde ispitele feminine, frumoase și atrăgătoare, își unduiau formele pe melodii de tot felul, Claudiu a început să se apropie de acestea și să aibă un comportament de bărbat...liber. 

Fosta soție a lui Claudiu, declarații șocante

Deranjată de imaginile pe care le-a văzut la Bonfire, Simona s-a arătat dezamăgită și i-a mărturisit lui Radu Vâlcan că i-a iertat infidelitatea și că aceasta este ultima lui șansă de a se „reabilita”. În prezent, Claudiu se comportă cu ispita Ana Maria Vaida ca și cum ar forma un cuplu, se sărută și a uitat complet de iubita pe care a adus-o în Thailanda, Simona. Într-una dintre discuțiile din vila bărbaților, Claudiu a mărturisit că are un copil în viața căruia nu prea se implică și că a fost căsătorit. 

La scurt timp după declarațiile bărbatului, fosta lui soție, Alexandra Marinescu, a postat un comentariu într-un grup destinat fanilor Insulei Iubirii și a mărturisit că Claudiu are mari probleme cu drogurile și că i-a fost, de asemenea, infidel și acesteia. 

„E fostul meu soț...Fugiți cât puteți de el! Am divorțat fix acum 6 luni, deși eram însărcinată în 5 luni la momentul respectiv, pentru că am aflat că a cheltuit toți banii de ne-au rămas de la nuntă pe droguri și, colac peste pupăză, am aflat și de înșelat. FUGIȚI”, a scris Alexandra, în comentariul respectiv. De asemenea, femeia a postat și o fotografie din perioada în care era însărcinată și în imaginea respectivă, ea și Claudiu erau extrem de fericiți. 

După episodul de infidelitate de la Insula Iubirii și apropierile tot mai mari de ispita Ana Maria Vaida, Claudiu a avut un comportament șocant. A început să plângă în fața ispitei și i-a mărturisit că nu-și mai dorește ca Simona să-l ierte de această dată, completând că nu poate să fie niciodată bărbatul pe care ea și-l dorește și că nu merită să strice viața nimănui, citează click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365