REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă

Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă

Virgil STOIAN, A.C. 5 februarie 2024 | 10:29 5167

În cursul zilei luni, polițiștii clujeni au fost chemați să la un birou notarial din centrul Clujului. Pe strada Ploiești, își avea sediul notarul public Camelia Tișe, fosta soție a președinteului CJ Cluj, Alin Tișe. Cadavrul femeii a fost găsit într-o mică locuință situată în imobilul respectiv. Încă nu este clar dacă aceasta s-a sinucis sau a fost ucisă.

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj, Alin Tise, gasita moarta in casaAlin și Camelia Tișe

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, a fost găsită moartă în propria locuință. Camelia Veronica Tișe avea 47 de ani și divorțase de Alin Tișe în anul 2018. Echipajul de ambulanță a constatat decesul victimei în această dimineață.

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj, Alin Tise, gasita moarta in casa

Camelia Tișe a fost soția lui Alin Tișe, mai bine de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani. Cei care cunosc situația susțin că au existat mai multe procese între cei doi. Unul dintre acestea se referea la custodia unicului copil. Un al doilea se referea la blocul  cu 12 etaje construit de Tișe, tot pe strada Ploiești din Cluj Napoca.

Cert este că după acest divorț traumatizant, Camelia Tișe a intrat într-o depresie. Ea a dispărut din viața publică clujeană pentru mai bine de doi ani, timp în care nu se știe unde a fost. La finalul anului trecut, Camelia Tișe a apărut din nou în Cluj Napoca. A participat la discuții cu jurnaliștii clujeni, în care avea încredere. Aceasta era în permanență supărată. În cadrul acestor discuții, Camelia Tișe s-a referit de mai multe ori la faptul că era singură, și că își ducea viața departe de copil, conform foaiatransilvana.ro

Potrivit articolelor din anul 2018, averea celor doi era de peste 10 milioane de euro.

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se. Moare pe capete. Oamenii. Tineri cu copii. Micii e crunt . Nu situ ce se întâmplă goana după averii și pleci cum ai veni adică cu Nimic
9
2
Inca odata se confirma ca banii nu aduc fericirea. Luati aminte toti cei care ati furat nu plecati dincolo fara sa platiti pe pamant . Dumnezeu s-o odihneasca ! Credeti ca sotul va avea o viata mai buna ? Nu si ce este mai grav este ca si copii lor platesc. Dar asta este alta poveste . Cum ti-i cresti si educi . Lasati va de furat . Fiti blanzi si umani .
10
0
Eu nu pot sa inteleg cum s a speriat fiinta asta de Tise ?!? Voi nu obs ca e cu juma de cap mai inalta ca el si ce alura are ?!?
4
0
averile facute la foc continuu se ...sting si mor unele mai greu ,scot fum ard mohnit dar tot se sting! lasa in urma lor scrum si cenusa care o imprastie vanturile turbate ale vietii de huzur si inbuibeli avute la inceputurile ...aprinderii! dar sunt si cazuri mai fericite dar astea sunt aprinse si ard din generatie in generatie dar tot se sting odata!
11
0
Ciordeala nu aduce fericirea ci moartea. Politicienii au crezut ca daca ciordesc banii tarii din taxe or sa traiasca fericiti. Se pare ca stresul banilor cioditi omoara
21
3
De unde a avut Tishe Alin bani de bloc cu 12 etaje in Cluj Napoca ca din salariu sigur nu,dupa cum o prezentatzi aici se pare ca fosta sotzie a lui Tishe a murit de suparare sau de inima rea cum se mai spune ,oricum despre mortzi numai de bine adica Dumnezeu s-o ierte.
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510