REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Foști colegi și prieteni din Constanța și-au luat rămas bun de la Claudiu Bejan. Video

Foști colegi și prieteni din Constanța și-au luat rămas bun de la Claudiu Bejan. Video

Replica API 5 februarie 2022 | 00:24 4498

Moartea fulgerătoare a lui Claudiu Cătălin Bejan a întristat sute de persoane. Directorul din cadrul Secretariatului General al Guvernului, găsit fără suflate într-o cameră de hotel joi, 3 februarie, era cunoscut cu probleme cardiace, motiv pentru prima ipoteză a cauzei morții oficialului este că ar fi făcut infarct. Trupul neînsuflețit a fost depus la o casă mortuară din Constanța, în apropierea Cimitirului Central, iar colegii, prietenii și apropiații au venit vineri, 4 februarie, la căpătâiul său, pentru a-și lua rămas bun. În jurul orei 9.00, a avut loc o slujbă oficiată de preoți, apoi cortegiul funerar a plecat către București, acolo unde Bejan va fi înmormântat.

Claudiu Cătălin Bejan a fost găsit fără suflare într-o camera a hotelului Megalos din municipiul Constanța, situat pe bulevardul Mamaia.

Descoperirea a fost făcută în cursul zilei de joi, 3 februarie a.c., în jurul orei 12:20, în urma unui apel efectuat la Serviciul Unic de Urgență 112.

Colegii și prietenii și-au luat rămas bun

Trupul neînsuflețit al lui Bejan a fost depus în cursul serii de joi la o casă mortuară din Constanța, din apropierea Cimitirului Central. Prieteni, colegi, rude sau pur și simplu persoane marcate de trecerea în neființă a omului au venit vineri, 4 februarie a.c., să-i aducă un ultim omagiu bărbatului.

În jurul orei 09:00, un preot a oficiat o mica slujbă de plecare, ulterior, trupul acestuia a fost transportat la București, acolo unde va avea loc și înmormântarea.

Despre cariera lui Claudiu Cătălin Bejan

Claudiu Cătălin Bejan a fost în perioada 2010-2012 director adjunct în cadrul Penitenciarului Poarta Albă, ulterior, în iunie 2021, a devenit director general adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), ulterior ajungând în funcția de director general, funcție pe care a deținut-o până în anul 2016, când s-a pensionat. La finele anului 2021, potrivit declarației sale de interese, Cătălin Claudiu Bejan era director de cabinet la SGG - Corpul de Control al prim-ministrului. Totodată, menționăm că a fost și consilierul ministrului Justiției Ana Birchall. El și-a început cariera în 1995, activând în cadrul Penitenciarului Slobozia, pe funcția de ofițer instructor.

Video:

Citește și: Trupul lui Bejan, fost director al Penitenciarului Poarta Albă, depus la o casă mortuară din Constanţa

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Ctisti tu urmezi ca prea multe pachete de Kent Lung ai fumat de la hoti sa treaca cu telefoane la ETG
4
1
murit ptr ca era cu mult mai batran luind in calcul pensia pe care o primea... dupa pensie pare ca anii de munca erau efectiv o suta cinci zeci...
15
3
Dumnezeu sa il ierte si sa il dihneasca! A plecat mult prea devreme
4
9
Cica banii n-aduc fericirea dar sa vedeti ce distractiva este lipsa lor!
13
0
Asa poti sa cumperi cooor e dar tot degeaba
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303