REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fostul club Bellagio, rușinea stațiunii Mamaia! Video

Fostul club Bellagio, rușinea stațiunii Mamaia! Video

Ana Maria LIPAN 18 mai 2023 | 00:00 4214

Clubul Bellagio era cunoscut, cândva, ca polul distracției din stațiunea Mamaia, atrăgând nume mari din lumea mondenă. De mai bine de un deceniu zace însă părăsit și înconjurat de gunoaie. Construcția trebuia demolată încă de la sfârșitul anului 2010, fiind construită fără autorizație de fostul patron, afaceristul expert în falimentat firme, George Ilie. La începutul sezonului estival 2023 lucrurile nu dau semne de schimbare, iar turiștii vor fi, din nou, martorii ruinei și ai indiferenței umane. 

Fostul club Bellagio, rusinea statiunii Mamaia! Video
Acum mai bine de un deceniu, clubul Bellagio era cunoscut ca un principal punct de distracție în Mamaia, fiind frecventat de nume mari ai lumii mondene. În 2010 a urmat vestea șoc: clădirea trebuie demolată, după ce a fost ridicată și pusă în funcțiune de fostul patron, George Ilie, fără autorizație de construire. 

Fostul club Bellagio, rusinea statiunii Mamaia! Video
În 2023 însă, fostul club se află încă în picioare, înconjurat de mizerie și aflat într-o stare avansată de degradare. Ruina care a fost “miezul distracţiei” din stațiunea Mamaia zace cârpită, peticită şi cu o anexă în care au fost aruncate bucăți de scânduri, plastice şi alte asemenea resturi. Vegetația a pus stăpânire pe exteriorul clădirii, în timp ce înăuntru mai poate fi zărit decorul ce anima serile vedetelor venite pe litoral, acum mai bine de 10 ani. 

Fostul club Bellagio, rusinea statiunii Mamaia! Video
Imobilul este administrat de Regia Autonome de Distribuție și Exploatare a Firmelor din România. Primăria Constanța a făcut demersuri de-a lungul timpului pentru a prelua acel teren, dar nu a fost posibil. Cei de la RADEF au fost sancționați pentru că nu au demolat clădirea, dar degeaba. 

George Ilie, expert în afaceri eșuate

După ce și-a falimentat, pe bandă rulantă, firmele pe care le-a deținut, George Ilie, fostul proprietar al clubului Bellagio, s-a reorientat, în ianuarie 2021, spre construcții rezidențiale. A pus bazele unei societăți ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma nou înființată, în ianuarie a.c., se numește Nobu Park, și are sediul social în București.

Fostul club Bellagio, rusinea statiunii Mamaia! Video

Numai că, după un an de funcționare a închis-o, în prezent societatea apărând ca inactivă. Și, cum ne-a obișnuit deja, Ilie și-a deschis o altă societate, de data aceasta cu activități în consultanță pentru afaceri și management. Se numește Garudha Putih Romania SRL, și are sediul în București, pe strada Mihai Bravu. Club Moulin Rouge SRL, Mulat Club SRL, Cardinal IG SRL, Cardinal SRL, Million Dollars Impres SRL, Asafora Club SRL sunt doar câteva dintre firmele falimentate de Ilie. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca un bun exemplu de haos, coruptie si dezorganizare in care este toata tara; din 2010 ? regia aia este stat in stat ? de cine este condusa si in fata cui raspunde ? cei care o conduc si ministerul de care tine de ce nu sunt amintiti ? primaria de ce nu a actionat-o in judecata ? articol de kkt
0
0
Regia... Filmelor, nu Firmelor.
1
0
Nu fostul club Belagio, fostul Cinema Albatros...
2
0
o vinde , repede ,se asteapta spagaaa, api blokul?
2
0
Acum sunt pe val Nuba..Loft si Breeze....unde se vand droguri la ochiul liber
6
0
Nu, nu, nu! Mamaia este rusinea litoralului romanesc. Rusinea tarii. S a degradat in ultimii 7 ani cumplit. Felicitari dlui Chitac!
13
0
george asta si cu sorasa puscariasa vivi sunt cei mai jegosi g***i pe care eu i-am cunoscut
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510