REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.2° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.2° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Fostul comisar din cadrul Gărzii Financiare, Eduard Cristian Tomescu, ridică un nou imobil în Mamaia Nord

Fostul comisar din cadrul Gărzii Financiare, Eduard Cristian Tomescu, ridică un nou imobil în Mamaia Nord

Replica API 19 august 2022 | 19:07 7506

Societatea Nova Pontica TM SRL are în plan ridicarea unui imobil, în zona Mamaia Nord, pe strada T1, numărul 108. După obținerea autorizației de construire cu numărul 126/07.04.202, societatea a înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului o nouă solicitare privind supraetajarea cu un nivel în limita a 205 din suprafața desfășurată rezultând astfel un imobil cu regimul de înălțime P+5E. Asociat în cadrul societății este și Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru complicitate la infracțiunea de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, favorizarea făptuitorului.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni modul în care stațiunea Mamaia Nord s-a dezvoltat în ultimii ani. Datorită interesului arătat de public, investitorii au construit în neștire și încă construiesc pe bandă rulantă. În această situație se află și societatea Nova Pontica TM, societate în care sunt asociați Eduard Cristian Tomescu și Mitriș Adriana.

În urmă cu aproximativ 4 luni, mai exact pe data de 7 aprilie 2022, societatea a obținut autorizația de construire pentru a ridica un imobil în Mamaia Nord. Recent, a înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru emiterea acordului de mediu ce vizează supraetajarea cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată rezultând astfel un imobil cu regimul de înălțime P+5E.

Nu este prima investiție pe care societatea a efectuat-o în zona de nord a litoralului. În anul 2020, Ramisa Lux Invest SRL și Nova Pontica TM SRL au obținut un răspuns pozitiv pentru un alt imobil cu regimul de înălțime P+4E. Un an mai târziu, societatea Ramisa Lux Invest SRL a solicitat supraetajarea acestuia cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată, conform Legii 50/1991.

Tomescu, condamnat la închisoare cu suspendare

Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General, a fost cercetat și condamnat pentru complicitate la infracţiunea de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, favorizarea făptuitorului. Astfel, acesta a primit 1 an de închisoare cu suspendare, instanța amânând aplicarea pedepsei pentru o durată de doi ani ce reprezenta termenul de supraveghere.

Tomescu apare asociat și în cadrul societăților Petrocraft Tehnologies SRL, Big Belly House SRL, Activ Team Management SRL, Edcos Team Activ SRL.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blocul are spatii verzi? Locuri parcare? Sau lipsa ca toate celelalte?
0
0
Sunt blat cu totii....peste cativa ani vom mai auzi de altii , abia iesiti la pensie la 47...greii de la Economic
0
0
astia sunt bugetarii tarii pai nu mai bine calcati pe cap fututva n gura
1
0
ANAF ul doarme????
0
0
Au inceput sa scoata banii de la saltea jegosii astia care ani de zile au dat si amenzi dar luau si spaga.De la nici un control nu plecau cu mana goala, ichipuiti-va cate mii de controale au facut 40 de comisari in zeci de ani!!!!
1
0
Iti montezi sistem fotovoltaic pe casa, investesti zece mii de euro, esti in zona cu regim de inaltime parter plus un etaj, apoi vine derbedeul ala care primar la Navodari , modifica regimul de inaltime si da autorizatii de construire pentru blocuri parter plus sase etaje langa tine si s-a dus dracului tot. Asta e tara in care traim ! A distrus borfasul toata Mamaia Sat si tine blocat noul PUZ pana isi face plinul iar procuratura sta cu mainile in san.
2
0
e bine sa fii bugetar
1
0
Mai stim unul - Busu Mihai angajat la Garda Finaciara si apoi la ANAF care 30 de ani a luat spagi, in prezent el si fii sunt mari investitori imobiliari pe tot litoralul. Nu va este rusine ma, sa luati si salariu si spagi ?
1
0
ba ai dracu bugetari.platiti din banii mei.parca n avea voie sa fie in firme sa faca afaceri.altfel se plang ca au restrictii si ia uite i.tara oputreda de hoti
2
0
Pai dati-le minim 5 ani cu executare pt infractiuni de astea si se mai linistesc.Pt 1.000.000 de euroi stau si eu vreo 2 ani cazat la un penitenciar.Ar insemna un venit de 500 000 de euro pe an.Capisci?
0
0
din spagi trebuie investiti ! Mwie !!!
1
0
Un borfas !
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513