REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Fostul consilier al lui Paul Stănescu, pe punctul de a bifa un nou contract la Constanța

Fostul consilier al lui Paul Stănescu, pe punctul de a bifa un nou contract la Constanța

Andreea VREJOIU 15 iunie 2023 | 00:00 2884

Primăria Constanța a lansat recent o procedură de achiziție directă în vederea achiziționării serviciului de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții ,,Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica”, Constanța”. Firma deținută de un fost consilier al lui Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, fiind vorba despre societatea Cec Solutions SRL, pare să întrunească toate cerințele autorității, motiv pentru care a și fost aleasă de municipalitate. Rămâne de văzut dacă arhitectul Emilian Constantin Calotă va accepta oferta Primăriei Constanța, termenul de răspuns fiind 21 iunie 2023. În cazul în care firma nu va furniza niciun răspuns până la data amintită anterior, procesul de achiziție se va închide, aceasta fiind declarată neatribuită.Fostul consilier al lui Paul Stanescu, pe punctul de a bifa un nou contract la ConstantaEmilian Constantin Calotă

Primăria Constanța a lansat o procedură de licitație în vederea elaborării documentației tehnico-economică (studii de teren - geotehnic și topografic, expertiză tehnică și audit energetic) aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica”, Constanța. Oferta societății CEC Solutions SRL pare să fie cea mai să fi fost cea mai atractivă, motiv pentru care a și fost aleasă. Rămâne de văzut dacă firma deținută de Emilian Constantin Calotă va accepta oferta Primăriei Constanța, termenul de răspuns fiind 21 iunie 2023. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 140.000 de lei, fără TVA, adică aproximativ 28.220 de euro.

Fostul consilier al lui Paul Stanescu, pe punctul de a bifa un nou contract la ConstantaȘcoala Gimnazială Nr. 30 ,,Gheorghe Țițeică” Constanța

Finanțarea investiției este asigurată Fonduri europene nerambursabile alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNNR) – Componenta C15: Educație, Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 10. Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi, precum și prin Bugetul Local al Municipiului Constanța. Serviciul solicitat constă în elaborarea documentației tehnico-economice (studii de teren - geotehnic și topografic, expertiză tehnică și audit energetic).

Fostul consilier al lui Paul Stanescu, pe punctul de a bifa un nou contract la Constanta

Cine este Emilian Constantin Calotă?!

Asociat în cadrul societății cu 95% din acțiuni este Emilian Constantin Calotă din București, de profesie arhitect, absolvent al Universității Spiru Haret din Capitală. A deținut, acum câțiva ani, funcția de vicepreședinte al organizației de tineret a PSD. De asemenea, Calotă a fost și consilier al Ministrului Dezvoltării, Paul Stănescu, în aceeași perioadă fiind și membru în CA al Companiei Municipale de Agrement, una dintre societățile pe acțiuni din holdingul înființat de Gabriela Firea, pe vremea când era primar.

De-a lungul anilor, Calotă a reușit să prindă mai multe contracte cu instituțiile statului. Dintre acestea amintim de Compania Municipală pentru Dezvoltare Durabilă , Primăria Constanța, UAT Ștefănești, UAT Drobeta Turnul Severin sau UAT Strehaia. Cel amintit anterior mai apare asociat și în societățile CEC Design Construct SRL, CEC Arhitecture SRL sau CEC Dental Clinic SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegul asta stie formula , ariei cercului ?
3
0
de partid PCR
1
0
arhitect la Spiru Haret, spune totul despre el
6
0
Cine este Calota ati intrebat in articol? O c****a borata care a fost consilierul altei c***i borate!!! Niste agramati care fac bani pe nepasarea noastra.
8
0
Cocalarul asta îi dădea la mwie Garielei Firea când era la Primaria Capitalei,Mwista asta de Firea a s**t si de la cocalarul ala de Tudy Ionescu care era Consilier la PMB care îi arată coclenderul Oanei Zavoreanu o altă mwista ..Pandele o spala cu limba si e ca noua m*********a lui.
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677