REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Fostul consilier al lui Putin acuză România că se pregătește pentru atacarea Transnistriei și anexarea Republicii Moldova

Fostul consilier al lui Putin acuză România că se pregătește pentru atacarea Transnistriei și anexarea Republicii Moldova

Replica API 26 aprilie 2022 | 12:03 1888

Politologul Serghei Markov a declarat pentru un cotidian rus că ”România, cu sprijinul NATO și cu participarea armatei ucrainene, intenționează să pună mâna pe Transnistria”.

Serghei Alexandrovici Markov

Serghei Alexandrovici Markov, vicepreședinte al Forumului public rus pentru afaceri internaționale, copreședinte al Consiliului Național Strategic al Rusiei și fost consilier al lui Vladimir Putin, susține că România intenționează să atace Transnistria cu sprijinul NATO, urmând apoi să anexeze Republica Moldova, potrivit Pravda.

Expertul a remarcat că armata română a fost deja dislocată în Moldova, iar grupul se formează deja. În curând, potrivit analistului, ar trebui să urmeze provocări militare, urmate de un atac.

"România, cu sprijinul NATO și cu participarea armatei ucrainene, intenționează să pună mâna pe Transnistria și să efectueze represalii politice masive împotriva tuturor susținătorilor Rusiei. Acest lucru va pune Rusia într-o poziție foarte dificilă. După operațiunea militară, România plănuiește anexarea Moldovei", a anunțat Markov în ziarul rus.

Anterior, fostul ministru al Apărării al Republica Populară Donețk, Igor Strelkov, a declarat că potrivit informațiilor pe care le deține, România se pregătește pentru ocuparea Republicii Moldova, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba berbecule,noua ne ajung borfasii nostri,nu ne trebuie si trintorii rusnaci.nici voua,de aia nu ati cu eritmoldova,trebuie sa le platiti salarii,pensii si la aia...
1
0
Astia ori au halucinatii ori lanseaza fumigene !....
0
0
Fake news. Nu e reala
0
0
Bai boule, noi nu avem nevoie de moldovenii vostri ptr ca si asa ii avem pe ai nostri si suntem satui de ei.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768