REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Fostul consilier Iustin Roman vrea showroom la ieșire din Constanța!

Fostul consilier Iustin Roman vrea showroom la ieșire din Constanța!

Replica API 11 februarie 2022 | 00:43 2898

Fostul consilier local Iustin Fabian Roman intenționează să ridice un imobil P+2E, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian, în imediata apropiere a sensului giratoriu, vizavi de fostul sediu al RAR. În acest sens, Planul Urbanistic de Detaliu elaborat de societatea controlată de fostul consilier se află pe masa Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism. În cazul în care societatea va primi avizul pozitiv din partea membrilor comisiei, proiectul va ajunge în etapa de consultare publică.

Iustin Fabian Roman

Afaceristul Iustin Fabian Roman, împreună cu soția sa, Greta Elena Roman, fac demersuri pentru noi lucrări ce vor fi edificate la ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian. Societatea Gamaro Construct SRL a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu prin care intenționează să ridice un imobil cu regimul de înălțime P+2E. Clădirea ar urma să aibă funcțiunea de sediu de servicii, comerț, depozitare mic-gros, sediu administrativ și showroom. Astfel, proiectul a ajuns și pe masa Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism, care se va întruni marți, 15 februarie a.c, în sala de ședințe ,,Remus Opreanu”.

Ce este Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism?

Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism este o comisie internă a primăriei, ce are în componență specialişti din domeniul amenajării teritoriului şi al urbanismului, respectiv din urbanişti/arhitecți cu experiență în domeniul urbanismului, cu atribuții de analiză, expertizare tehnică şi consultanță, care asigură fundamentarea tehnică a avizului arhitectului-şef. Alcătuirea ei și regulamentul de funcționare sunt aprobat de Consiliul Local, avizează din punct de vedere tehnic şi al respectării legislației, al respectării P.U.G. şi a Planurilor Urbanistice Zonale (P.U.Z.), documentațiile de amenajare a teritoriului sau documentațiile de urbanism (P.U.Z. şi P.U.D.). Comisia dă votul favorabil sau nefavorabil proiectelor urbanistice, însă votul este doar consultativ.

Date despre Gamaro Construct SRL

Gamaro Construct SRL, firmă deţinută de fostul consilier local, Iustin Roman, deţine în staţiunea Mamaia Nord mai multe terenuri, pe care a ridicat diferite construcţii, hoteluri sau minihoteluri. Societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul în Constanța, pe strada Inului, numărul 3 C. Administratorul este Iustin Roman. În anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 4.903.521 lei, un profit net de 234.829 lei, datorii de 9.918.270 lei și un număr mediu de 27 de angajați.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact ce are nevoie cta
1
3
Pai fost consilier local are de undr
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303