REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
23.9° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Fostul consul al Siriei la Constanța trântește blocul în Mamaia fără aviz de mediu

Fostul consul al Siriei la Constanța trântește blocul în Mamaia fără aviz de mediu

Andreea VLAICU 23 august 2024 | 00:00 339

Fostul consul al Siriei la Constanța, cu multă experiență diplomatică în spate, și-a găsit acum o nouă misiune: imobiliarele și, implicit, construirea a două blocuri de patru etaje în Mamaia Nord. Că doar ce poate fi mai onorific decât să contribui la aglomerarea unei stațiuni deja sufocate de beton? Omul de afaceri Jamal Zeido a înaintat Agenției de Mediu un memoriu de prezentare pentru aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal, în scopul modificării reglementărilor urbanistice actuale, care să permită construirea a două clădiri cu patru etaje în Mamaia Nord. Și, ce credeți? Nu are nevoie de aviz!

Fostul consul al Siriei la Constanta tranteste blocul in Mamaia fara aviz de mediuJamal Zeido

După ce și-a îndeplinit îndatoririle diplomatice, Jamal Zeido, fostul consul al Siriei la Constanța a simțit că stațiunea are nevoie de încă un "simbol" al dezvoltării urbane haotice. Căci ce altceva ar putea completa mai bine peisajul decât încă două clădiri ridicate brusc.

Zeido a depus un memoriu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în vederea obținerii avizului de mediu pentru construirea a două imobile D+P+4E în Mamaia Nord. Mai exact, unul dintre ele pe strada D19 nr.m8, iar celălalt pe strada D24 nr. 24. Inițial, acesta obținuse un PUZ care permitea construirea unor blocuri un regim de înălțime între P și P+2E. De asemenea, se intenționează modificarea și stabilirea noilor reglementări urbanistice ce vor fi aplicate în întreaga zonă. Aceasta va deveni una mixtă, destinată construcțiilor cu funcțiuni turistice, de cazare, locuire și alimentație publică.

Fostul consul al Siriei la Constanta tranteste blocul in Mamaia fara aviz de mediucaptură din răspunsul APM Constanța

Nu este nevoie de aviz de mediu

Fostul consul al Siriei la Constanța se pare că și-a păstrat talentul diplomatic și în relațiile cu mediul înconjurător. Într-o mișcare care dovedește că natura nu e chiar atât de sensibilă pe cât credem noi, a obținut răspunsul mult așteptat de la Agenția pentru Protecția Mediului: Nu e nevoie de aviz de mediu pentru blocul său de patru etaje. Ciudat, nu? Să construiești un mamut din beton în Mamaia Nord și să fii asigurat că totul este perfect ecologic.

Fostul consul al Siriei la Constanta tranteste blocul in Mamaia fara aviz de mediurăspuns APM Constanța

Menționăm că investitorul Jamal Zeido este de asemenea asociat în societatea Dima SRL, care a construit ansamblul rezidențial Zeido de pe strada Berlin nr. 1 și 2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913