REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
21.6° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Fostul deputat Alin Bucur, somat să desființeze lucrările ilegale de pe plaja Caelia. Video

Fostul deputat Alin Bucur, somat să desființeze lucrările ilegale de pe plaja Caelia. Video

Mirela PASCAL, Mariana MURAT 17 iunie 2024 | 00:00 3361

Firma afaceristului Constantin Alin Bucur  aînchiriat zeci de mii de metri pătrați pe plaja din zona Caelia și a purces la construcția unei clădiri. Ca să prindă noul sezon turistic, s-a grăbit să ridice și o clădire de sute de metri pătrați, lângă piscine. Investitorul a fost somat de Poliția Locală să desființeze lucrările ilegale, însă Bucur a mers în instanță, unde a depus o ordonanță președințială... cel mai probabil pentru anularea procesului verbal.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

 

ISC a constat nereguli, Poliția Locală a dispus desființarea lucrărilor realizate ilegal

Investitorul s-a extins, ilegal, pe plaja Caelia, cu așa zisa piscină, aspect constat și de Inspectoratul de Stat în Construcții, care a sesizat Poliția Locală Constanța, aceasta din urmă dispunând desființarea lucrărilor realizate abuziv.

„În urma finalizării controlului efectuat de către Inspectoratului de Stat în Construcții, singura instituție abilitată să exercite controlul de stat în domeniul construcțiilor și să constate eventualele nereguli la execuția lucrărilor de construire, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a fost sesizată cu privire la o serie de nereguli la construcția de pe plaja Caelia, în sensul că nu s-au respectat prevederile din autorizația de construire și din planurile vizate spre neschimbare. În consecință, beneficiarul a fost somat cu privire la desființarea construcțiilor care nu erau cuprinse în documentația depusă odată cu solicitarea autorizației de construire“, ne-au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

BC Cogen Management SRL, firma cu sediul în București, controlată de Constantin Bucur și Constantin Alin Bucur, fiecare cu câte 50% din capitalul social, au mers cu procesul verbal de contravenție în instanță. În baza unei ordonanțe președințiale, societatea cere anularea sancțiunii. Acțiunea a fost depusă pe 11 iunie a.c., la câteva zile după controlul autorităților, care a avut loc la finele lunii mai.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

Cine este Constantin Bucur?!

Supranumit „Gigi Becali” de Buzău datorită prieteniei strânse cu „latifundiarul din Pipera”, Constantin Bucur s-a remarcat când a devenit patronul echipei locale Gloria. Ușor, ușor, afaceristul a ieșit din prim-plan-ul vieții publice din România, dar i-a luat locul Alin Bucur, fiul lui Costel, cel care a prins în mod incredibil un loc în Parlamentul României, în 2012, din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, în Teleorman. Înscris în colegiul 3 Alexandria, Bucur jr. a avut drept rival un „monstru” local al USL-ului, Liviu Dragnea.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. VideoCostel Bucur

Deși diferența dintre cei doi a fost zdrobitoare, Dragnea 74%, Bucur 14%, ambii au ajuns, la acea dată, în Parlamentul României. Un an mai târziu, Bucur a ieșit din PPDD și a migrat la UNPR, unde a stat până în 2016, când a ales să devină independent.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

Trecutul deputatului PP-DD, Alin Bucur, este unul destul de controversat, fiind de notorietate faptul ca acesta a avut mari probleme cu jocurile de noroc. Constantin Alin Bucur a fost deputat în legislatura 2012-2016, și este fiul omului de afaceri Constantin Bucur (n.red. – senior).

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

Fostul parlamentar deține și firma Angels Beach, un bufet-bar (unde se execută, de asemenea, lucrări) situat la parterul complexului de lux Caelia din stațiunea Mamaia, imobil în dreptul căruia se desfășoară șantierul pentru amenajarea... piscinei.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

Constantin Bucur este asociat/acționar în următoarele firme: Vest Energo SA,  FC Gloria Buzău SA, Romitalpost Development SRL, BDH International SRL, ANJIN San Impex SRL, ANJIN San Com SRL, Proiect Constructor IMPEX SRL, Free Lance Stringer Press SRL, Marinarul Prodimpex SRL, Golf Oil Company SRL, și altele.

Fostul deputat Alin Bucur, somat sa desfiinteze lucrarile ilegale de pe plaja Caelia. Video

La rândul său, Constantin Alin Bucur este asociat în Veralin & Co Impex SRL,  Sudsolar SRL, A&A Vigilent Concept SRL, Tehnoinvest Energy SRL, A&I Surface Protect SRL și  Angels Beach 11 SRL. În anul fiscal 2023, firma cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei și un profit de 2.020.520 lei.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa-i ba sa faca ceva bun pe banii lor iar noi sa profitam de confort si bunatati!
2
13
Golaanii astia nu mai au frica de nimic,an tara asta unde justitia este respectata numai de fraieeri.Asa se pare.Toti derbedeeii au ajuns oameni de afaceri,care au an umbra cate un smeecher din politica.Ne antrebam,de ce ne pleaca copiii afara,unde ajung slugi.
19
1
Ce m**e si-a luat proostu asta
14
2
In urmatorii 4 ani prin votul dat in 9 Iunie se va da drumu la nereguli , autorizatii abuzive , ca doar trebuie scosi banii bagati in campanie.Mosul si gasca lui sa traiasca.
18
1
Pai așa cum este scris în articol, plaja era închiriată. I se anula contractul de închiriere și restul autorizațiilor deveneau nule . Aici e manevră cu cei card au închiriat plajele și primarul.
20
1
Mamaia betonata a la cipana
25
1
Foarte bine,demolat dat jos toti mastodontii oribili dati jos.Plaja sa fie fara constructii ca afara.Ce inseamna tigania de la noi cu betoanele alea de zeci de metri inaltime construite pe plaja? Nu am vazut o cladire construita cu stil ,rafinament.Alea sunt hoteluri? Ghetouri nu hoteluri, intr-o statiune care se vrea de lux, moderna cu preturi de Monaco dar care arata ca o serparie.Numai statiune turistica nu este.Mai ramane sa ii mutati pe cei din HC acolo sa fie peisajul complet.
21
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436