REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Fostul deputat PSD Antonella MARINESCU s-a lăsat de POLITICĂ și face ȘCOALA de COFETARI

Fostul deputat PSD Antonella MARINESCU s-a lăsat de POLITICĂ și face ȘCOALA de COFETARI

Replica API 26 iunie 2021 | 14:28 3527

Fostul deputat constănțean, Antonella Marinescu, a ieșit de câțiva ani, din viața publică. După ce a revenit de la Toronto, în urmă cu 6 ani, Antonella Marinescu s-a axat pe viața de familie și pe propriile pasiuni. A început să gătească din ce în ce mai mult, în special prăjituri. Însă nu vrea să rămână la stadiul de pasiune, își dorește mai mult. Pentru a se perfecționa în acest domeniu, fostul deputat a început să meargă la cursuri, astfel încât, în viitor să-și poată deschide o cofetărie cu produse de nivel înalt. Pasiunea a fost moștenită și de fiul ei, Mugur.

Cursurile le urmează la o cunoscută școală de profil, din București, iar rezultatele au început să se vadă, după cum se vede și în imagine. A realizat un candy bar demn de un masterchef. ”Am decis să investesc și în mine. Este o pasiune, urmez cursurile pentru că vreau să mă perfecționez. Vreau să-mi deschid o cofetărie în viitorul apropiat, probabil va veni și vremea mea”, ne-a declarat fostul deputat.

Traseul politic și profesional al Antonellei Marinescu

Antonella Marinescu a fost consilier local, şefa organizaţiei de femei a PSD Constanţa şi deputat. Şi-a îndeplinit cu mândrie funcția de consul general al României la Toronto în perioada 04.02.2013 – 23.08.2015, atunci când şi-a încheiat misiunea la cererea sa, din motive personale. Antonella Marinescu şi-a luat soţul şi unul din fii şi s-a întors acasă pentru a avea grijă de mama sa. „Din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să revină acasă. Mama era singură, avea nevoie de sprijin. Nu puteam s-o las singură. A fost o perioadă grea pentru ea, cât a fost cercetată în dosarul Retrocedărilor, îmbolnăvindu-se”, a declarat, pentru Replica, Antonella Marinescu.

Antonella Marinescu, pe vremea când era deputat

În paralel, fostul consul al României la Toronto a preluat şi afacerile mamei, Barbu Paraschiva, pe care le administrează.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mi aduci prajituri si cornuri in.fiecare zi.eu.am facut o om pa mata
7
0
Este loc de furat in politica pentru toata lumea si tu vrei sa faci cornulete cu gem!?
8
1
pt psd ......care i mort si neingropat
5
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016