REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Fostul deputat PSD, Bogdan Daconu, nuntă mare la clubul Nuba din Mamaia

Fostul deputat PSD, Bogdan Daconu, nuntă mare la clubul Nuba din Mamaia

Replica API 11 iunie 2022 | 15:59 12666

Petrecere grandioasă weekend-ul acesta, în Nuba! Personajul principal este nimeni altul decât Bogdan Diaconu, un fost deputat PSD din anturajul lui Sebastian Ghiță, care s-a făcut remarcat mai mult pentru relațiile sale amoroase și mai puțin pentru proiecte notabile pentru România. Diconu și-a pus pirostriile anul trecut, în iulie, cu o domnișoară sexi, blondă, foarte frumoasă. Pesemne, au vrut o mega petrecere de nuntă însă, cum pandemia i-a încurcat, au amânat distracția pentru anul acesta, mai exact pentru sâmbătă, 11 iunie. Evenimentul are loc, așa cum am spus mai spus, în clubul Nuba, detinut, printre alții, de social democratul Alexandru Nanu, fiul primarului din Cornu.

Fostul deputat Bogdan Diaconu (42 de ani) a avut „ghinionul” să întâlnească în carieră sa numeroase personaje care astăzi sunt upă gratii sau cercetate penal. Cum ar fi Remus Truică, al cărui angajat a fost prin 1999, câțiva ani, dar și Sebastian Ghiță, alături de care a și fondat partidul PRU.

Experiența sa politică nu a fost una strălucită. A migrat de la un partid la altul, ajungând, în final, să-i fie închise toate ușile, inclusiv cele de la PRU. De atunci, adică din 2017, cariera politică a lui Diaconu a rămas în stand by. Însă, nu și dragostea. Diaconu este fostul soț al gimnastei Maria Olaru, cu care s-a căsătorit în 2015, în urma relației rezultând un copil.

După ce a divorțat de gimnasta Maria Olaru, Diaconu s-a căsătorit cu Andreea

În 2017, Maria Olaru a anunțat divorțul, după ce nu s-a mai înțeles cu fostul deputat. Presa tabloidă vehicula, la acea vreme, faptul că Diaconu ar fi călcat strâmb și s–ar fi cuplat cu o consilieră guvernamentală.

Maria Olaru și Bogdan Diaconu, în ziua căsătoriei

Însă, la ceva timp de la anunțul divorțului, Bogdan Diaconu a fost văzut cu o blondă din showbiz, Rocsana Marcu. Nu a durat prea mult relația lor, pentru că a cunoscut-o pe Andreea, o tânără bondă, despre care nu se știu prea multe lucruri. Nici ce face, nici de unde vine…Cei doi s-au logodit pe 27 mai 2021, iar în iulie același an s-au căsătorit civil.

Petrecerea de nuntă organizată în clubul Nuba

Probabil că și-au dorit o super petrecere însă, în contextual pandemiei, au amânat-o pentru anul acesta. Potrivit informațiilor noastre, sâmbătă noapte, în clubul Nuba, vor răsuna tobele și se va dansa pe mese în cinstea tinerilor căsătoriți.

Vor fi invitați de renume, colegi și foști colegi de-ai lui Diaconu.

clubul Nuba

Interesant este faptul că petrecerea a ales să o facă la clubul unde unul dintre patroni este fost coleg de-al lui, și nume Alexandru Nanu, un alt tânăr social democrat cu ambiții, fost vicepreședinte la TSD Prahova și fiul primarului PSD din Cornu. Acesta din urmă a fost sau încă este în gașca lui Sebastian Ghiță.

Traiectoria politică a lui Bogdan Diaconu

În 2004, Bogdan Diaconu a fost ales consilier local, din partea PSD, la sectorul 6 al capitalei. Între 2009 și 2011, Bogdan Diaconu a deținut funcțiile de vicepreședinte la nivel național al PC și președinte al filialei sectorului 2. În decembrie 2011 s-a reîntors în PSD. Pe listele USL a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 42, București. Pe 21 august 2014, Bogdan Diaconu a demisionat din PSD și a înființat Partidul România Unită, alături de Sebastian Ghiță. A fost ales președinte al formațiunii pe 24 ianuarie 2016.

A candidat din partea PRU la alegerile pentru Primăria Municipiului București din 5 iunie 2016, obținând 1,5% din voturi. În februarie 2017, invocând „nereguli financiare grave” și susținerea de către Diaconu a controversatei OUG 13, Biroul Permanent al Partidului România Unită a decis demiterea acestuia de la conducerea partidului. Atunci, s-a încheiat, practic, și cariera sa politică.

Diaconu, implicat într-un triunghi amoros

Iulie 2021 am asistat la un scandal politico-monden, având ca protagoniști pe Marian Vanghelie și concubina sa, Oana Mizil. Cei doi din urmă s-au certat atât de tare, încât bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale și de ajutorul polițiștilor, asta pentru că Oana a cerut atunci ordin de protecție împotriva fostului primar al Sectorului 5.

Oana Mizil și Marian Vanghelie

S-a vehiculat că mărul discordiei în această ecuație ar fi Bogdan Diaconu, care i-ar fi trimis mai multe mesaje partenerei ui Vanghelie, lucru care l-ar fi enervat la culme pe fostul edil. Diaconu a negat innformațiile.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa. Tineti articolul asta 10 zile daca se poate. Ca era de actualitate publica neaparat. Ziar de scara de bloc, la propriu. Ca acolo va aveti sediu.
2
0
nevasata.sa pare producatoare.s.a orientat la maimutoiul cu bani caruia i s.a aratat fata mare.
1
0
Noi tinerii pionieri din zona abator le dorim casa de piatra si sa o facem posta pe mireasa
2
1
Imbuibatii isi permit acest lux, iar cei amariti niciodata.Sictir...
1
0
viitoare pensie alimentara
1
0
ce tiganie pesedista .Nuntile nu trebuiesc date la ziar .sunt evenimente private .Sa ne anuntati si cind vine divortul
3
0
Mireasa are kilometrajul resetat!
4
0
Are acest parazit al societatii romanesti?Copiii nostri au merite recunoscute in diverse domenii de educatie, apoi ajung sa fie calcati in picioare de acesti paraziti.Trist.
3
0
E urata si fosta , si actuala
2
0
Deputat,da,da... ...Ce merite are pentru cetateni ???
2
0
Bai, hotarati-va daca mergeti in directia unui ziar de kkt, tip cancan, sau unul serios ce vine cu articole demne de citit si aprofundat de catre toti cititorii. Calitatea articolelor, e direct proportionala de obicei cu pregatirea reporterilor. Fiti profesionisti, ce mama draacu.
3
0
Ne doare-n pwula. Realizati asta cei din redactie, nu ?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513