REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Fostul deputat și prefect liberal Dănuț Culețu, numit șef la Neptun Olimp SA

Fostul deputat și prefect liberal Dănuț Culețu, numit șef la Neptun Olimp SA

Replica API 31 august 2022 | 19:49 5481

Revenire surprinzătoare a fostului lider liberal Dănuț Culețu, care a fost numit administrator al societății de stat Neptun Olimp SA. Fostul prefect și deputat PNL a ajuns chiar și vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA.

Societate de stat Neptun Olimp SA are de pe 22 august 2022 un nou Consiliu de Administrație, din care fac parte Adriana Arghirescu, Victorița Demușcă, Lucian Dubălaru, Mihai Cezar Damian și Dănuț Culețu. Toți au un mandat provizoriu de numai două luni, valabil până la data de 29 octombrie 2022. Pe 29 august, Adriana Arghirescu a fost numită președinte, iar Dănuț Culețu vicepreședinte al Consiliului de Administrație.

În vârstă de 66 de ani, Dănuț Culețu s-a retras de câțiva ani buni din viața publică, deși în perioada Mazăre era unul dintre cei mai vocali politicieni constănțeni. Membru fondator al PNL încă din 1990, Culețu a fost ales deputat în 2012 pe listele Alianței România Dreaptă (ADR), care reunea PDL, Forța Civică și PNȚCD, pentru a reveni în PNL, în 2015.

Trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu

Fost director de bancă, Culețu a fost și prefect al județului Constanța în perioada 2005- 2009, iar în 2015 a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție, pentru abuz în serviciu.

Revenind la Neptun Olimp, societatea deținută de stat prin Ministerul Economiei a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei. Sunt cele mai mari pierderi înregistrate vreodată de Neptun Olimp SA.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca at gasit clovnul asta la circul dn venus,maritimo sau cum dreq se cheama!pazea animalele!
1
0
de unde ati scos boschetarul asta cuculete buciulete?ba pirnaie,vezi ca se cauta fraieri ptr a plati furturile din neptun.Cind pui kurul bucatar,iese kakat.pui pe ciuciulete ca s faca ce?asta deabia leaga doua vorbe.
3
0
Sa va dau in gura facaletu la fraierii mei care imi sug ciocanul de sclavi
0
0
tu esti un mare...PACALICI.. nici peste una suta de ani...TU...si FAMILIA T**. pacaliciule... nu veti calca pe urmele dlui..DAN CULETU.. nici nu veti primi aprobare sa-l pupati in KUR.. de la 1 mm..prostalaule..
1
0
cine dreq mai e si pacaliciul asta?astia n u ies la pensie,au frecat.o toata viata si vor sa o frece si in continuare,puna. ia odata drequl de comunisti securisti hoti!plimba.te ba prostane prin neptun,ati taiat toti copacii,nu sta nici dreq la terasele alea mirlanesti in soare,pacaliciule!
0
1
L ati inviat si pe asta. Fereasca Dumnezeu. L ati adus de la Antipa. Cine urmeaza? Dovada ca vechea securitate inca functioneaza.
0
0
S-au deschis mormintele..
0
0
deaia tinerii pleaca din tara, toti cercetatii penali ajung in functii, nomenclaturisti batrani care distrug viitorul tineretului, o sa fim o tara de batrani ca tinerii pleaca masiv din tara, aici nu au viitor
2
0
cinei gibonu asta..
0
0
Tot analfabetii astia comunisti spagari vin in frunte ca paduchii. Vai de capul nostru.
0
0
care nu aveti loc de DANUT CULETU, sa-l pupati in RUK.. de la 1 mm...niciodata,dar niciodata nu veti avea ocazia sa fiti pe urmele acestui om..dar INVIDIA...asa cum spunea dl. BECALI, va roade...va arde la ficati...asa-i romanul..toti sunteti niste...OFTICACATI...
1
0
Penibililor. Nu aveti cadre tinere care sa vrea sa schimbe ceva in tara asta, numai fripturisti nesatui. Asta e DREAPTA ?
3
1
Nu va mai ajunge, bosorogilor
0
0
Domnul prefect Cu, Cu, Cuculetu! Asa l-a prezentat Ivan Patzaichin la inaugurarea BT Cafe si a agentiei BT Grand din zona Farmaciei Miga, in anul 2005. A fost foarte afectat Cuculetu. I-a dat o replica: daca as fi avut un nume strain, spre exemplu olandez, l-ati fi pronuntat corect. Facea trimitere la Robert Rekkers, Director General al BT la acel moment.
0
0
Jegul asta semianalfabet a fost Prefect al marelui judet C-ta ! Un bivol angajat al bancilor olandeze ING ! Cine l-a cunoscut , poate confirma ! Cum dreaq branzarii astia se fofileaza in functii g**s platite ?!? Era un personaj satiric la TV numit "Prefectu' Cuculetz" inspirat dupa BOUL asta !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513