REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Fostul director al Sanatoriului din Techirghiol cere falimentul firmei Sabrinei Nedelcu!

Fostul director al Sanatoriului din Techirghiol cere falimentul firmei Sabrinei Nedelcu!

Replica API 2 martie 2022 | 00:37 6718

Țepuiți cu vacanțe de lux în străinătate, de către fostul consilier județean PSD Sabrina Nedelcu, au cerut deschiderea procedurii insolvenței. Mai multe persoane, printre care și Claudiu Arsene, fostul director financiar al Sanatoriului Balnear din Mangalia și fostul șef al Sanatoriului din Techirghiol, a cerut falimentul societății Princess Active Company SRL, deținută de Sabrina Nedelcu. Acțiunea a fost depusă la Tribunalul Constanța pe 18 februarie și încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Clienții au plătit și 10.000 de lei pentru o vacanță ratată

Între timp, unii dintre păgubiți au deschis acțiuni în instanță, pe civil, pentru recuperarea banilor. Și au câștigat, Princess Active Company fiind obligată să restituie banii încasați. Deciziile sunt executorii. ”Am fost păcăliți de această firmă, nu mai sunt de găsit, nu răspund la telefon”,

Sabrina Nedelcu

”Sunt unul dintre clienții înșelați de această companie! Am plătit avans în suma de 500 euro pentru un sejur în Spania, a venit starea de urgență și sejurul nu a avut loc, zborul a fost anulat, iar hotelul închis și nu am mai primit niciun euro de la ei! M-au dus cu vorba și nici pana astăzi nu am primit nimic...Evitați această agenție!”,

Claudiu Arsene

”Aștept de 11 luni să-mi înapoieze banii pentru o vacanță. Inventează tot felul de minciuni, nu răspund la e-mail sau telefon”, ”Să ofere explicațiile necesare organelor de stat competente cu privire la speța mea, ca de răspuns la telefon (cel afișat pe pagina web) este închis iar la email, doar când se dorește sau au dânșii cheful necesar”, ”Noi aveam vacanta plătită pentru 4 Iunie 2021. Din păcate agenția nu mai are telefoane active”, sunt doar câteva dintre declarațiile păgubiților.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tine ascunsa Barhalescu ca de la el a invatat hotia.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768