REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Fostul director SRI: „Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

Fostul director SRI: „Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

Victor ROTARU 15 iunie 2024 | 18:40 1126

„Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii,” a transmis fostul director al SRI, Eduard Hellvig, care a comentat, sâmbătă, într-o postare pe contul său de pe platforma X rezultatele alegerilor de duminică și controversa de la concertul Coldplay.

Fostul director SRI: „Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toti interpretii saptamanii”Eduard Hellvig

„A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final.

Chris Martin a fost “șocat și trist” că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Și că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion.

Deși Martin a avut un show bazat pe toleranță și incluziune, a ținut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferințe și de a le clama în public.

La alegeri, avem primul scrutin cu sumă nulă. Toți au câștigat.

Unii au câștigat doar pentru că nu au pierdut tot, alții au câștigat pentru că nu au câștigat colegii. Pe unii câștigul îi și încurcă, pentru că trebuie să câștige în continuare, alții au câștigat deși nu au participat. Sau pentru că nu au participat.

În turul doi la Martin a fost liniște. Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toți au aprins brățările și au cântat “Sky full of stars”. Până în septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului.

P.S.1 Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii.

P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat,” este mesajul transmis de Eduard Hellvig.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alegerile au fost masluite si furate de voi hotilor iar baragladina a facut ce stie.
13
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016