REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fostul director Vlad Tudor nu ratează niciun contract de la CFR Călători

Fostul director Vlad Tudor nu ratează niciun contract de la CFR Călători

Andreea CONDURACHE 21 octombrie 2023 | 00:00 3539

Fostul director general al CFR Călători, Tudor Vlad, a reușit să câștige un nou contract de la companie, prin firma sa, Euro Construct SA. Tudor Vlad a fost director general al CFR Călători SA în perioada 2005- 2006, dar a fost și președintele Autorității Feroviare Române (AFER), iar apoi director CFR Ferry Boat SA. Noul contract vizează salubrizarea vagoanelor de călători, automotoare și rame electrice, valoarea acestuia fiind de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Fostul director Vlad Tudor nu rateaza niciun contract de la CFR Calatori Vlad Tudor

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători – CFR Călători SA a lansat pe 12 iulie a.c. o procedură de licitație publică în vederea achiziționării serviciilor de salubrizare a vagoanelor de călători, automotoare și rame electrice, împărțită pe 6 loturi. Două loturi au fost atribuite în cursul zilei de 12 octombrie a.c. către firma unui fost director al CFR Călători, fiind vorba despre societatea Euro Construct SA a lui Tudor Vlad. Vorbim despre un lot în valoare de 331.308 de lei, fără TVA, ce vizează salubrizarea automotoare și rame electrice de călători în SELC Medgidia, Revizia de Vagoane Constanța și Revizia de Vagoane Mangalia. De asemenea, un al doilea lot vizează salubrizarea automotoarelor și ramelor electrice de călători în Depoul București Călători – Remiza Automotoare, valoarea lotului fiind de 1.076.220 de lei, fără TVA.

Fostul director Vlad Tudor nu rateaza niciun contract de la CFR Calatori

contractele firmei lui Vlad cu CFR

Ultimul contract semnat cu SNTFC CFR Călători SA a fost în luna august, în valoare de 217.360 de lei, pentru ,,Traverse de lemn fag impregnate și placate anticrăpare, normale și speciale”. În luna iunie a obținut 2.800.465 de lei, de la aceeași companie, pentru ,,Serviciul de manipulare acumulatori și Revizia la Vagoane București - Grivița și Revizia de Vagoane București – Basarab”, dar și suma de 566.627 de lei pentru ,,Servicii de salubrizare dormitoare de personal CF și spații administrative”.

Fostul director Vlad Tudor nu rateaza niciun contract de la CFR Calatori

Firma care va face curățenie în curtea celor de la CFR Călători are ca domeniu de activitate construcțiile feroviare și a raportat, pentru anul 2022, afaceri de 23,2 milioane lei și un profit net de 1,5 milioane lei, cu 253 angajați, precum și datorii de 4,9 milioane lei. Firma este controlată de Tudor Vlad, din orașul Ovidiu, iar principala sursă de venituri o reprezintă CFR, de la care Euro Construct SA a primit contracte de peste 30 de milioane de euro. Nu poate fi vorba de o coincidență în faptul că patronul Tudor Vlad a fost director general al CFR Călători SA în 2005- 2006, pentru ca în 2007 să fie președintele Autorității Feroviare Române (AFER), iar apoi director CFR Ferry Boat SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa Arată Trenurile În America , Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa [Germania Și r*mânia], Asia, Și Rusia La Un Loc, Nu Credeți Oare: Oricum Europa [Germania ], Asia, Și Rusia Sunt În Urmă În Comparație Cu America, Nu Credeți Oare . Rablele Se Aruncă, Nu Se Mai Folosește! Trebuie Trenuri Noi, Nu Rable Bune De Aruncat Pe Foc La Gratar, Nu Credeți Oare . Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Oftezi din rarunchi, ca asa zisii oameni cinstiti, muncesc o viata intreaga. Vrei sa zici, ca d fapt, au furat o viata intreaga. La cine tii tu partea cinstitule? La personajul asta care de cand activeaza pe meleagurile constantene, nu a facut nimic altceva decat sa aplice legea parandaratului. Asta nu e om cinstit, este o cangrena, si stim bine cu totii ce se face cu un membru cangrenat.
1
0
Of...faceți și voi jurnalism.Oamenii muncesc cinstit o viata și voi ii terfeliti ptr ca nu va Dau *drepturile*.Iar cei care comentează,neica nimeni invidioși.Un ziar de tiara jenaaa
0
2
Nu va faceti griji. Nimic nu e vesnic. Mai devreme sau mai tarziu va pleca dintre noi. Ce ramane in urma lui nu e de calitate. Tot ce s-a chinuit sa agoniseasca se va risipi sau va ajunge pe maini straine.
3
0
CFReul merge ca pe ...roate dar ele sunt patrate! sefii , directorii ,secretarii iau cu traista banii! deficitu i mare ...gaura se mareste ,viata se scumpeste!
6
0
Lu asta ii lipsesc perciunii si palaria cu boruri mari ca numele si l a schimbat deja
6
1
Nu ai zice că ăsta are față de business man onest, din contra ,față de borfaș, rânjet de libidinos,trăsături caracteristice unei caste privilegiate în țară noastră. Contractele mentionate întăresc cele spuse. Greață.
10
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166