REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 31 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6838
21.4° Constanța Sâmbătă, 31 August 2024 Anul XX Nr. 6838
 

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s-a înscris în USR

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s-a înscris în USR

A.F. 30 august 2024 | 22:15 949

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și actual deputat, s-a înscris în USR București. Violeta Alexandru a fost unul dintre principalii oameni ai lui Ludovic Orban în Forța Dreptei, la alegerile europarlamentare fiind cap de listă.

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s-a inscris in USRVioleta Alexandru

„Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și actual deputat, s-a înscris în USR București, unde se va implica în campaniile electorale pentru alegerile prezidențiale și parlamentare alături de echipa USR, cu care împărtășește proiecte și valori: respectul față de muncă, reforme reale în Administrație și garantarea drepturilor financiare ale angajaților și sprijin pentru antreprenori.

„În toată perioada în care am activat în politică, am avut valori comune cu toți colegii mei din USR. Consider USR singura forță politică reformatoare care se poate opune actualei coaliții PSD-PNL, o coaliție incapabilă să facă reformele de care are nevoie România. PSD și PNL sunt ele însele nereformate, așa că nu au cum să propună măsuri corecte de care are evidentă nevoie România. Nu mai e timp de pierdut și ca atare am preferat să mă alătur USR și să mă apuc de treabă alături de echipă, atâta vreme cât vedeam proiectul meu politic în strânsă legătură cu obiectivele pentru care Uniunea Salvați România luptă”, a spus Violeta Alexandru.

„USR înseamnă o echipă de oameni care vor să schimbe țara asta în bine, să nu mai fie o țară sărăcită de tot soiul de oportuniști politic. Violeta este un profesionist, un om care a dovedit că poate să facă performanță, să miște un sistem încremenit în zeci de ani de decizii proaste. Este un câștig pentru întreaga echipă USR că Violeta va lucra alături de noi pentru ca cei ce muncesc cinstit în țara asta să fie respectați și să primească ceea ce merită, mai ales în această perioadă în care vedem că PSD a creat haos în sistemul de pensii și de salarizare!”, a declarat președinta USR, Elena Lasconi.

„Sunt foarte bucuros că un profesionist, un om foarte implicat ca Violeta a ales să vină în echipa grozavă a USR București. Bun venit în echipă!”, a transmis președintele USR București, Vlad Voiculescu.

Violeta Alexandru are 48 de ani și este în prezent deputată în Parlamentul României, membră în Comisia pentru drepturile omului. Este specializată în politici publice, cu un master în Guvernanță și Dezvoltare Instituțională.

A fost în guvern de două ori: ministru pentru Consultare Publică și Dialog Social (2016/2017) și ministru al Muncii și Protecției Sociale (2019/2020).

A aplicat ceea ce a învățat în cei peste 20 de ani de activitate în societatea civilă și la nivelul funcțiilor de demnitate publică pe care le-a deținut. A fondat Institutul pentru Politici Publice (IPP), organizație neguvernamentală în care a activat ca director până în noiembrie 2015”, arată un comunicat al USR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
USR parcă nu primea traseiști, e la al treilea partid frumoasa doamnă...
1
0
Cine sa primeasca asa ceva daca nu USR-ul? Se aseamana,se aduna,se screm dar degeaba.
2
0
Bola este un oportunist politic. Presimt ca toate nulitățile lui din partid se vor înscrie în usr. Doar sa prindă și el un loc de parlamentar.
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365