REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, susține că i-a salvat viața unui bărbat aflat în avion

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, susține că i-a salvat viața unui bărbat aflat în avion

Andreea CONDURACHE 18 martie 2024 | 15:26 611

Scene teribile în avionul care venea de la Oradea la București. Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a intervenit și i-a salvat viața unui deputat liberal căruia i se făcuse rău și chiar și-a mușcat limba.

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca i-a salvat viata unui barbat aflat in avion Florian Bodog

„Cred că a făcut o lipotimie sau ceva în genul acesta. După ce a decolat avionul, eram undeva deasupra Clujului, echipajul a întrebat dacă este un medic în avion, dar între timp însoțitoarea de bord venise după mine. Era încă un coleg de-al lui, deputat și el, care știa că sunt în față și a trimis după mine. M-am dus și omul era cianotic, nu putea respira, și-a mușcat limba, a fost destul de urât”, a declarat Bodog.

Potrivit acestuia, echipajul a vrut să aterizeze la Cluj pentru că se temea că bărbatul va muri.

„I-am acordat primul ajutor și și-a revenit. Dacă rămânea pe scaun câteva minute în plus putea să moară clar”, a precizat fostul ministru.

Bodog a mai salvat viața unui bărbat în avion

Totodată, Bodog a fost asistat la intevenție și de profesorul Nicolae Suciu, fostul manager al Spitalului Polizu, care se afla, de asemenea, în avion. În 2017, Florian Bodog a resuscitat un bărbat căruia i se făcuse rău tot în avion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest specimen, cind era ministru, a venit personal la Mangalia pt a inscauna manager la sanatoriu un pisdist...care a ramas inscaunat si in ziua de azi...banul vorbeste (spaga).
2
0
Daca asa s-a intamplat, felicitari! Dar cum stiam ca Bodog si-a inceput cariera medicala ca brancardier, credeam ca a condus bine targa, in viteza, fara sa scape pacientul.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510