REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Fostul ofițer de marină, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei că l-a reținut... Sfânta Maria

Fostul ofițer de marină, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei că l-a reținut... Sfânta Maria

Virgil STOIAN 16 august 2024 | 00:00 638

Constanța a sărbătorit, ca de fiecare dată în ultimii 100 de ani, Ziua Marinei Române. Toată floarea cea vestită a politicii românești s-a aflat la malul mării pentru această sărbătoare dedicată celor care iubesc și slujesc marea. Prin politică românească înțelegem preponderent Partidul Național Liberal pentru că, surpriză, nici un membru PSD de la nivel central și, mai ales din Constanța, nu a fost văzut. Ne-am fi așteptat ca marele Felix Stroe să ocupe rândul din față... mai ales că este fost ofițer de marină. Probleme în coaliție? Dacă Ciolacu și echipa lui au absentat oarecum motivat, alegând să se reculeagă la mănăstirea Putna, ce scuză or avea cei din PSD Constanța?

Fostul ofiter de marina, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei ca l-a retinut... Sfanta Maria Felix Stroe

La manifestări au participat Klaus Iohannis, Președintele României, Raed Arafat, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, Ministrul de Interne, Nicolae Ciucă, Președintele Senatului, Angel Tîlvăr, Ministrul Apărării Naționale, Sebastian Burduja, Ministrul Energiei dar și Vergil Chițac, primarul Constanței, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța. Nu știm dacă reprezentanții PSD, atât de pe plan local cât și național, nu au fost invitați, însă nimeni nu a fost prezent la Ziua Marinei.

Fostul ofiter de marina, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei ca l-a retinut... Sfanta Maria Reprezentanți PNL la Ziua Marinei

Chiar dacă în ultima perioadă coaliția PSD-PNL scârțâie din toate încheieturile, totuși absența totală a celor din PSD dă de bănuit în privința viitorului politic. Oare se pregătește o ruptură între cele două partide, odată cu apropierea alegerilor parlamentare și prezidențiale? Rămâne de văzut, cert este că totul nu mai este chiar atât de roz la guvernare.

Fostul ofiter de marina, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei ca l-a retinut... Sfanta Maria Reprezentanți PSD, la mănăstire

Fostul ofițer de Marină Stroe, marele absent de la eveniment

Absența lui Marcel Ciolacu este una... motivată, acesta alegând să se reculeagă la mănăstirea Putna și să decidă dacă va candida la prezidențiale. El a fost însoţit de președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, prefectul de Neamț, Adrian Bourceanu, de deputatul Ciprian Șerban dar și secretarul general al PSD, Paul Stănescu. Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, Stănescu l-a ridicat în slăvi pe Ciolacu, spunând că are o inteligență peste medie.

În privința celor de la Constanța, Felix Stroe, unul dintre senatorii preocupați (?!) de soarta celor care l-au trimis în Parlament în 2020, și ai lui nu știm ce scuză au avut, însă sigur nu au fost la nici o mănăstire. Cel puțin a avut decența de a transmite un mesaj marinarilor pe pagina sa de Facebook.

Fostul ofiter de marina, Felix Stroe, n-a ajuns la Ziua Marinei ca l-a retinut... Sfanta Maria Felix Stroe

Sau... nu o fi avut dezlegare de la șeful lui la nivel de partid, Marcel Ciolacu? Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât Felix Stroe este fost ofițer de marină. Născut la data de 25 decembrie 1955, în localitatea Valea Teancului, judeţul Buzău, județul din acre provine și Marcel Ciolacu, Stroe a urmat cursurile Liceului „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Buzău, în perioada 1970-1974, apoi s-a înscris la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, pe care a absolvit-o ca şef de promoţie în 1978. De asemenea, între 1985 şi 1987 a urmat Academia de Înalte Studii Militare Bucureşti, Facultatea de comandă şi stat major, absolvită cu media 9.45. În perioada 1978 – 1991 Felix Stroe a fost ofiţer activ în cadrul Marinei Militare, cu stagii la toate eşaloanele, din care cinci ani comandant pe nave de război.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui Felix MOTANES I se trage nasol de când ma reales președinte PSD la Cernavodă
1
0
Sa ıntegem ca nu mai este gratiile celor de la centru?
0
0
Nici-o pagubă, un nesimțit mai puțin. Oricum nu-l băga nimeri în seamă.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016