REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fostul patron al hotelului Stavros din Mamaia nu și-a asigurat mașina și a fost „ușurat“ de 7 carduri

Fostul patron al hotelului Stavros din Mamaia nu și-a asigurat mașina și a fost „ușurat“ de 7 carduri

Victor ROTARU 27 iunie 2023 | 00:00 5866

România este o țară plină de oportuniști care nu ratează nici un moment pentru a face un ban în plus. Andrei I. a profitat de neatenția lui Vasile Stavrositu, fost administrator al firmei Stavros Grup, firma care deține Hotelul Stavros din Mamaia, care a lăsat mașina neasigurată, sustrăgându-i din aceasta 7 carduri, o cheie și o telecomandă de barieră și una de la hotelul pe care firma îl deține în Năvodari. 

Fostul patron al hotelului Stavros din Mamaia nu si-a asigurat masina si a fost „usurat“ de 7 carduriFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 22 noiembrie 2022, atunci când polițiștii din Constanța au fost sesizați de către Vasile Stavrositu, că din mașina lui care nu era încuiată, i-a fost sustras un portofel care conținea cinci carduri bancare și două de cumpărături. Persoana care i-a sustras cele 7 carduri a reușit să-și folosească unul dintre ele, efectuând 5 tranzacții în valoare totală de 295 de lei. 

Cu ocazia audierii persoanei vătămate, Vasile Stavrositu, a declarat că, în data de 21.11.2022, în jurul orei 19:00, a parcat autoturismul marca BMW X4, în fața imobilului în care locuiește. În data de 22.11.2022, în jurul orei 10:30, când a revenit la autoturism, pe scaunul din stânga față a observat mai multe bunuri pe care le avea depozitate în cotieră autoturismului. În continuare, a verificat dacă îi lipsește vreun bun și a constatat lipsa unui portofel, în care se aflau 5 carduri bancare emise de diferite bănci și două carduri de cumpărături. De asemenea, a observat și lipsa unei chei tip yală, o telecomandă de barieră și una pentru hotelul din Năvodari ce aparține societății Stavros Group. 

Vasile Stavrositu a precizat faptul că nu reține cu exactitate dacă a asigurat autoturismul cu cheia automată în momentul în care a parcat și că în momentul în care a observat lipsa cardurilor, aceasta a apelat la băncile emitente pentru a le bloca. Ulterior, a verificat aplicațiile asociate cardurilor bancare, ocazie cu care a constatat în aplicația Raiffeisen că au fost efectuate 5 tranzacții în valoare de 295 de lei. 

În urma analizării înregistrărilor video puse la dispoziția organelor de poliție de către Vasile Stavrositu, s-a constatat faptul că, la data de 22.11.2022, în jurul orei 04:17, o persoană necunoscută de sex bărbătesc, fiind îmbrăcată cu o vestă de culoare deschisă, un hanorac, o pereche de pantaloni de culoare închisă, a pătruns în autoturismul BMW X4, iar din interior a sustras un portmoneu ce conținea cinci carduri bancare și două carduri de cumpărături, o cheie tip yală, o telecomandă de barieră și una pentru hotelul din Năvodari ce aparține societății Stavros.

Fostul patron al hotelului Stavros din Mamaia nu si-a asigurat masina si a fost „usurat“ de 7 carduriMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Andrei I. la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, infracțiunii de operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și infracțiunea de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. Sentința nu este definitivă. 

Date despre firma Stavros Grup S.R.L.

În anul 2022 firma avea o cifră de afaceri de 51.269.676 de lei, un profit net de 3.191.193 de lei, datorii în valoare de 8.612.947 de lei și un număr mediu al angajaților de 30. În anul 2013, Stavrositu Vasile și Stavrositu Silvia (fostă Sirma), asociați în cadrul societății, au hotărât să se retragă din societate și din funcția de administrator (Stavrositu Vasile).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca bietul om a sustras de bine ce īi era… I-o fi fost și lui foame ca de aia a luat carduri de cumpărături. Și pe langa asta, BMW X4 e și urât.
2
0
Are balta peste,lasa ca ia usurat si el de bani pe altzi,de mult mai multi bani decat paguba suferita de el.
4
1
ia mai ramas si lui... zece, e sarac rau!
3
0
iar makedoni. niște boschetari
8
3
Ma daun fiecare zi scrieti de o familie de m**e? Mai da-i in p**a noastra.
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016