REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Fostul PD-ist Laurențiu Mironescu, pe lista de consilieri locali AUR

Fostul PD-ist Laurențiu Mironescu, pe lista de consilieri locali AUR

Virgil STOIAN 1 mai 2024 | 15:19 4144

Majoritatea partidelor au făcut publice listele candidaturilor pentru posturile de consilieri județeni și locali, la Constanța. Există însă și o excepție, partidul AUR. Acești au ales să țină la secret numele, motivul invocat fiind… validarea listelor. Cu toate că BEM (Biroul Electoral Municipal) a comunicat validarea, cei din conducerea partidului nu au vrut să împărtășească alegătorilor aceste nume, secretomania fiind la ea acasă în sânul partidului. Cu chiu cu vai, am reușit să facem rost de listele de consilieri locali, cap de listă fiind Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța.

Fostul PD-ist Laurentiu Mironescu, pe lista de consilieri locali AUR
Ovidiu Cupșa deschide lista consilierilor locali, el fiind și candidatul la Primăria Constanța, majoritatea partidelor practicând această metodă. Locul doi este ocupat de Laurențiu Mironescu, care revine în politică după aproximativ 13 ani în care a lipsit din scenă. Vă reamintim că Mironescu a fost membru de vază al Partidului Democrat,  secretar de stat în MAI și a fost cercetat de DNA, în dosarul privind afacerile ilegale din Portul Constanța. 

Fostul PD-ist Laurentiu Mironescu, pe lista de consilieri locali AURIoan Stela

Locul trei a fost luat de Cosmin Hristu, un economist din Medgidia, fără experiență în politică. Probabil ca o lovitură de imagine, locul 4 este ocupat de Oleg Danovski, fiul marelui coregraf, care a dat numele teatrului de balet din Constanța. Avocata Ioan Stela a reușit să prindă locul 5 pe lista consilierilor locali, drept răsplată probabil pentru implicarea de care a dat dovadă în ultima perioadă.

Fostul PD-ist Laurentiu Mironescu, pe lista de consilieri locali AURAUR Constanța

Cam aceștia sunt principalii candidați de pe listele AUR care vor un loc în consiliul local. În afara acestora, ceilalți sunt candidați sunt novice în ale politicii, doar Gheorghe Slabu putând fi menționat cu experiență în politică.
După lupte seculare, în sfârșit se știu candidații AUR la Consiliul Local Constanța. Nu știm motivele pentru care au ales această secretomanie, însă probabil că mai marii partidului au motive bine întemeiate pentru a ține secretă această listă.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vremea independenților!
0
1
B.S. Cupșa trebuia să fie actor ! Un fals care joacă teatru, îl ia pe Dumnezeu în fiecare vorbă să dea bine la public. Un zgârcit și un oportunist care vrea să își satisfacă orgoliile. Este blestemată Constanța cu un om precum Cupșa la conducere. El le știe pe toate, dar nu știe nimic, excluzând zona de marină. Cupsă, am un estetician pentru tine să-ți mai umple ridurile alea, ne-ai speriat la cum arăți =))) . Lui Mironescu nu-i poți ajunge la nas, despre el nici nu vreau să mai spun… B.S. Vă pupă un fost coleg !
1
15
Toate sifoanele, toti condamnatii, toti urmaritii penal s-au adunat in hAur.
25
1
Se sesizează vreo instituție în țara asta în legătură cu cu cel mai mare hoț din r*mânia pe numele lui FLORIN MITROI? Întreb și eu așa….de unde a făcut Țăranu asta avere de zeci de milioane de euro ? Din salariu de primar? O fi muncit ore suplimentare în primăria valul lui Traian? Văd ca nimeni nu se întreabă . Vă spun eu …fură tot ce prinde. Aloooo DNA,,,ANAF mai sunteți pe fir?
14
1
DESPRE LAURENTIU POTI SPUNE CA ARE NISTE MERITE PERSONALE, PE CAND DESPRE JUNIOR ESTE CHIAR ZERO. IN ANR PORTUL HERASTRAU A FOST INFIINTAT UN POST DE CONDUCERE PENTRU EL.
42
2
Rusine Mironescule! Nu esti decat un banal oportunist.
11
19
Sifoanele Constantei ! Gica Slabu...banuiesc cel cu palarie....bambina care duce piciorul in fata putin lateral sa i se vada inteligenta, M***d....cel murat, Mironescu si Basescu ca sa rimeze ! Toti o apa si-un pamant !
10
2
Vrem candidați independenți ! Ne-am săturat de mizeriile di partidele politice !
8
3
Alo Dna Poliția DIICOT Romsilva ministerul justiției parchetul general auto sesizați va cum a făcut Mitroi Florin vitorul candidat la consiliul Județean Constanța fond de vânătoare an pădurar valu lui Traian la marginea comunei a populat pădurea cu porcii mistreți efectiv ne privat de de mișcare Daia nu a fost nimeri azi 1 mai la pădurea valu lui Traian este frica ca ne mâncăm porcii și de de-acum încolo nu mai veți vedea pe oameni la picnic
15
2
La univ. de doi bani
12
17
AUR nu este altceva decât o colecție de clovni iremediabil de proști, mincinoși, care încearcă să se îmbogățească din spatele omului de rând.
35
4
Daca v-ati inscris in acest partid, sa nu mai aveti pretentii de mari intelectuali!
29
4
Cine-i faptura de langa M***d, care mai are putin si cade, impleticindu-se in propriile picioare?
17
1
Mironosescule, de cand a dat coltu papu iddu, ai cam brulit belingeru !
24
4
BAIATUL LUI TATA ACESTA CA O ALTA BEIZADEA AJUNS MARE DATORITA TATALUI, CATANA JUNIOR. DEALTFEL NISTE NULITATI.
62
2
Cum sa ajungi sa il nominalizezi candidat la primarie pe de bilul de Trusca ?..pe lângă faptul ca e agramat si p rost în adevărul sens al cuvântului,omul este labil psihic…isi bate nevasta zilnic si o terorizează,este impotent si asta ii genereaza frustrarea maximă.Apoi are in jurul lui camatarii si interlopi care il dirijează si il scot in fața.Treziti va ,nu va mai vindeți pe un mic cu mustar
24
3
Băiatul lui tata. Dacă nu era el, era zero. Ce stie sa facă acest specimen?
27
2
Sunt curios despre cine e pestele cu palarie din poza de grup.
18
1
Pentru cine mai avea vreun dubiu, asta e omul. Un gunoi oportunist.
22
2
ptr un loc la butoiul cu miere indiferent de partid toti sunt niste escroci care vor sa se imbogatesca rapid din politica munca e grea si pprost platita ptr fraieri din pacate o mare parte din populatie s-a contaminat si are cam aceleasi pareri imbogatire rapida pe orice cale
22
1
Stela Ioan asta ( Stela Caracostea) e cunoscută pentru ca a fost “posta” multora … vad ca nu s-a astâmpărat … oare ce o fii în sufletul actualui bărbat al Stelei … să treacă peste atâtea “ minunății “”… Steluța s…p…
19
8
Mironescu lucreaza la CERONAV si l-a adus Cupsa fost PNList la AUR, este asociat in firma Euro Shipping cu Banias de la PNL. Acum candideaza la Consiliul local ca PNListi ascunsi amandoi. Daca nu iese dobitokul Chitzak poate iese Cupsa si PNL Constanta continua jaful la primarie. Asa mai spera si Banias la un mandat de parlamentar ca nici nu mai stie in ce partid este in PNL sau in PSD.
33
1
Marele Mohhamad Murad e imbracat ca un golanas. Cred ca vrea sa isi bata joc de noi.
25
2
Cand vreodata o sa voteze constantenii pe saioc Maria???!!! Doamne fereste!!!
18
2
Undei bine și miroase a cașcaval apare și 2-3m.a.c.h.i.d.o.n.i care vor să lupte pentru binele comunități
27
1
Mironescu asta a scăpat ca prin minune de o condamnare pentru fapte penale în activitatea lui … asta se da mare “dac liber” și e un mare “oral” pe rețelele de socializare … îl critica pe Coman “ Mbappe” ca dansează pe manele … dar tu mai Laure Mironescule ești mai breaz cu HAurul … îmi este scârbă de așa personaj jjegoss ca Mironescu
32
1
B.dul MAMAIA DE CACAO L AI FACUT! ROT ESTE DENIVELAT. ITI BATI JOG DE BANII NOSTRII
16
2
De ce nu scrieți despre avers lui Florin Mitroi an ajuns la saturație cu acest individ!!!
18
3
TOTI DIN POLITICA SUNT NISTE GOOOLANI SI DERBEDEEI.TOTI FARA NICI O EXCEPTIE.
26
1
S-a ajuns spaga mai mult ca salariul pe 4 ani la consiliu. Cat de prosta.lau sa fii sa arunci bani la sefi, salariul tau pe 4 ani. Si majoritatea dupa ce se imprumuta raman nealesi hahaha
28
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364