REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Fostul politician Mișu Pricopsitu' și-a adus soția însărcinată la Mamaia!

Fostul politician Mișu Pricopsitu' și-a adus soția însărcinată la Mamaia!

Replica API 22 iulie 2022 | 23:21 3916

Fostul politician, Mișu Pricopsitu’, urmează să fie tată, iar paparazzi au surprins burtica soției sale! Pe numele real Mihai Gabriel Popescu, acesta are o soție TOP. Zilele trecute, Elena a avut o apariție “distrugătoare” pe plaja din Mamaia, unde a fost admirată de toți cei prezenți în zonă, deși a apărut cu o burtică „suspectă”.

Aceasta s-ar afla în primul trimestru de sarcină. Iată scene incendiare cu partenera fostului consilier al lui Ludovic Orban, în plină acțiune:

Mișu Pricopsitu’ a dat Miami pe Mamaia, renunțând, practic, la visul american pentru fentele de pe litoralul românesc. Fostul politician este, clar, îndrăgostit de “plaja milionarilor” pentru că, și în weekend-ul trecut, tot acolo și-a făcut veacul. Nu singur, ci alături de soția lui, sexy-Elena, cu care s-a căsătorit la începutul verii, nunta fiind de vis, trăită ca-n basme.

A “răvășit” Mamaia

Dacă Mișu Pricopsitu’ a fost discret și nu a mai făcut nicio “aroganță”, soția lui a acaparat atenția tuturor. Bruneta s-a unduit senzual pe plajă și a ieșit ușor în evidență. Atmosfera pe plaja de la NUBA Mamaia s-a încins în doi timpi și trei mișcări! Elena a pășit ca o felină pe nisipul fierbinte și a gustat cu poftă dintr-o piersicuță. Când a simțit nevoia, s-a odihnit pe șezlong, sub ochii soțului, foarte protector cu “bogăția” care i-a intrat pe mână.

Sexy-Elena, gravidă! Ce spune Mișu „Pricopsitu'”

Totodată, pe plajă, sexy-Elena a apărut cu o burtică „suspectă”, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, ceea ce ne face să credem că Mișu „Pricopsitu'” ar urma să devină tătic. Pentru a desluși misterul, CANCAN.RO a luat legătura cu ex-consilierul lui Ludovic Orban. Afaceristul a fost foarte rezervat în declarații, preferând să nu confirme, dar nici să infirme, dacă partenera lui este gravidă.

„Vă mulțumesc că m-ați sunat și vă voi răspunde în stil american: no comment!“, a declarat, râzând, Mișu „Pricopsitu'”.

Elena se află în primul trimestru de sarcină și că urmează să devină mamă.

Nuntă de peste 150.000 de euro

Mihai Gabriel Popescu, cunoscut drept Mișu Pricopsitu’, și Elena s-au căsătorit la începutul verii. A fost o nuntă ca-n povești, de peste 150.000 de euro. Evenimentul a avut loc într-un select club din Capitală. Loredana Groza și Luis Gabriel, în duet, au interpretat, sugestiv, “Toate diamantele”, iar mirii au fost în extaz. Nașii cuplului au fost Dragoș Sprânceană, în tinerețe model pentru Cătălin Botezatu, și Gabriela, soția lui.

Cine este Mișu Pricopsitu’

Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban, a trăit, o bună perioadă, în Miami, iar la vila acestuia au fost filmate multe dintre scenele filmului “Miami Bici”, unde Codin Maticiuc a jucat rolul principal, alături de Matei Dima. Și Mișu’ Pricopsitu face parte din distribuție, jucând rolul „băiatului rău”. A intrat în politică în 1990, în PNȚCD. L-a ajutat o coincidență de nume! Pe nepotul fostului lider țărănist Ion Diaconescu îl chema tot Mihai Popescu, așa că Mișu era adesea prezentat ca “nepotul fruntașului țărănist”.

După o vreme, în 2007, Mihai Gabriel Popescu a reapărut în prim-plan ca “mâna dreaptă” a lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor. Atunci s-a ales cu porecla Pricopsitu’, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai aveti subiecte slugilor..asta e un articol marca scroafa de la replica...Mai bine fa-ti niste poze si pune aici MP.adica miss Pigy
1
0
Sotia e pe cerintele lu buhnici
1
0
Ati incetat cu stila sarafu si acu ati inceput cu misu pricopsitu...plm
0
0
Un alt hot nenorocit cu bagaboanta lui , se duce si asta in Grecia cind e groasa ,
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513