REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fostul poliţist care şi-a amenințat cu moartea vecina, pus sub control judiciar

Fostul poliţist care şi-a amenințat cu moartea vecina, pus sub control judiciar

Mariana MURAT 9 ianuarie 2024 | 17:01 1011

Fostul poliţist din București, care şi-a amenințat cu moartea vecina, a fost pus sub control judiciar. Bărbatul a luat în derâdere acuzațiile chiar în fața jurnaliștilor prezenți la fața locului.

Fostul politist care si-a amenintat cu moartea vecina, pus sub control judiciarFostul poliţist care şi-a amenințat cu moartea vecina

 Fostul polițist din București, actual politician în partidul lui Liviu Dragnea, care s-a dus în casa sa înarmat, după ce și-a amenințat vecina cu moartea și i-a spart un geam, a fost plasat sub control judiciar. În fața jurnaliștilor, fostul polițist, scos cu forța din apartament de către mascați, a minimalizat acuzațiile prin comportamentul său.

Fostul poliţist din București, care şi-a amenințat cu moartea vecina, a fost pus astăzi sub control judiciar. În fața anchetatorilor, bărbatul a transmis că este un mare abuz din corupție ceea ce se întâmplă în România. „E un mare abuz din corupţie din Poliţia Română. Din 10 români, 7 se ameninţă şi pentru asta trebuie să fiu în cătuşe”, a spus bărbatul.

Reamintim faptul că în cursul zilei de luni, 8 ianuarie 2023, polițiștii din București au intervenit în urma unei sesizări, după ce un bărbat a spart geamul de la locuința unei vecine și a amenințat-o cu moartea. Mai apoi, individul s-a retras în propriul apartament, refuzând orice formă de dialog.

La locul incidentului s-a deplasat de urgență echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori. În cele din urmă, fostul polițist din Capitală a fost preluat și transportat pentru audieri. Din anchetă, s-a constatat că acesta ar fi amenințat femeia în alte circumstanțe cu acte de violență, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i mareasca pensia! va dati seama ce tratamente facea inainte de 89! concurenta neloiala la techirghiol.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016