REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega a luat la bătaie o jurnalistă. Video

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega a luat la bătaie o jurnalistă. Video

Mariana MURAT 22 martie 2024 | 13:06 2340

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat fizic vineri o jurnalistă, jandarmii au venit la fața locului. Fostul prefect a organizat o conferință de presă după ce s-a ales cu un nou dosar penal, unde a invitat mai mulți jurnaliști. Enervat de întrebările unei jurnaliste, acesta a început să o agreseze fizic. „De ce ați dat în mine”, spune jurnalista.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega  a luat la bataie o jurnalista. VideoDan Ilie Morega

 Dan Ilie Morega s-a ales cu un nou dosar penal după ce în cursul acestei zile a lovit o jurnalistă deranjat de întrebările acesteia. Fostul prefect de Gorj a fost implicat joi seara într-un accident rutier. El este la al șaselea dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c.”, a precizat IPJ Gorj.

Fostul prefect s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis. Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără să mai aibă acest drept. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimele săptămâni. Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. Morega nu doar că nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune, conform stiripesurse.ro.

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Onul nu e nebun este doar enervat la maxim pentru ca nu i s-a oferit respectul meritat .Chiar daca a incalcat reguli trebuia discutat frumos ,calm ...O sa vedeti si voi astia tineri peste 20 de ani cand o sa fiti luati la misto de tinerei afoni și care vor sa va ia locul prostindu-vă de-a dreptul în față cum vin ca ulii infometati să se afirme ,etc,etc...să vedeti că automat veti reactiona exact ca dl ....
1
1
Musafirii nu se bruscheaza, se vorbeste frumos cu o domnita. Intoarce si obrazul celalalt, nu e normal sa fii badaran si brutal cu o domnisoara care e jurnalist acreditat la un post renumir national de maxima audienta. Trebuia sa vb frumos mai ales ca e om cu o varsta...Ce pretentii sa ai la tineri
2
0
Eu as bateo pa g***a de Rreplica care sterge postari. Fa obezo tii cu psd de ce nu recunosti. Haleste mancare 3 kile pe zi ca nu te f**e nimeni
4
1
Omul e nebun, clar, și probabil a fost o jigodie la viața lui, dar și așa-zisa jurnalistă râdea după ce a fost busculată. Și, până una-alta, era în casa lui și a refuzat să iasă din camera aia, după ce i-a cerut nebunul.
4
0
Eu sunt curios cine pulaa mea a dat atatea dislike-uri la comentariile ce sunt impotriva piticului asta de gradina. Sa le luam familia in ****. Si pe a lor si pe a mustaciosului asta , personaj luat direct din animatiile pt copii.
5
2
Cei de la digi 24 sunt niste mizerii de oameni. Lucreaza impotriva Romaniei
4
3
a luat bataie??? sa dus la spital sa scoata certifica??la politie sa dus???
3
1
UmDigi24 si tragi apa. Minciuni și provocări
8
7
la taratura, se tot baga sa-l provoace. Asa merita, scoasa in suturi.
10
6
A imbrancito omu!! Asta mai are putin si xice k IA TRASO DEANPICIOARELEA!! OMU MERGE IN TREY PYCYOARE!! PYCYORUSH
8
3
astia sunt conducatorii de ieri, azi si de maine, ei sunt pusi sa dea exemplu , unii sunt hoti, mincinosi, parsivi ,obraznici si mitocani!politica i la putere !
10
4
doar a impins-o, mai e mult pana la bataie.
8
4
trebuie inchis la nebuni !!!
12
5
Flegamt in chelie si sa curga pe mustata aia de pervers care da l imbi in pasarici minore
10
4
Odata ce ciordesti in politica urmatorul pas e violenta, bati femeile. Macar incearca cun un barbat
13
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016