REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
17.4° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Fostul preot Daniel Balaș înjură enoriașele ca la ușa cortului, cu Dumnezeu în suflet! Video

Fostul preot Daniel Balaș înjură enoriașele ca la ușa cortului, cu Dumnezeu în suflet! Video

Mariana MURAT 18 septembrie 2024 | 00:00 544

Daniel Balaș ne-a obișnuit cu declarațiile sale absolut incendiare. Recent, a mai făcut o declarație-șoc: femeile sunt cu..ve. Mai exact, în cadrul unui live de pe pagina sa de Tik Tok, a răbufnit la adresa femeilor care îi donau sume destul de consistente, pe motiv că nu îi donează îndeajuns. Mai mult decât atât, acesta a început să le adreseze injurii nu prea ortodoxe pentru hramul pe care odinioară îl purta.

Fostul preot Daniel Balas injura enoriasele ca la usa cortului, cu Dumnezeu in suflet! VideoDaniel Balaș

Figura preotului Balaș este destul de cunoscută pe rețelele de socializare. Acesta a reușit să se facă remarcat la nivel local încă din 2021, când a fost suspendat de Arhiepiscopia Tomisului de la slujire ca urmare a numeroaselor sesizări cu privire la declarațiile publice ale acestuia. Între timp, tânărul s-a reprofilat și s-a făcut Tik Tok-er, unde cerșește cadouri de la lume sub forma unor sume de bani. Însă circul nu se oprește aici! În cel mai nou videoclip în care acesta apărea, preotul de la Constanța a fost surprins când le adresa femeilor injurii de cele sfinte, făcându-le mai ortodox, femei de moravuri ușoare.

Fostul preot Daniel Balas injura enoriasele ca la usa cortului, cu Dumnezeu in suflet! VideoDaniel Balaș

Iar ca să înțelegeți mai bine cum stă treaba, în urma unei competiții pe Tik Tok la care a participat el și un alt tânăr, preotul Balaș nu a reușit să strângă o sumă foarte mare de bani. Astfel, după ce s-a văzut cu sacii în căruță și cu buzunarele doldora de bani, în urma donațiilor pe care le-a primit de la mai multe femei din comunitatea pe care o reprezintă, fostul preot de la Constanța, prin înțelepciunea cu care a fost înzestrat, a început să le adreseze femeilor injurii. 

Bă, șase puncte, bă? Hai mă las-o în pu..a mea asta nu este echipă, mai am două trei fete care sunt alături de mine și restul sunt c...ve mu...te penale și boschetare care atârnă pe live-urile mele. Și cu asta am zis tot! Dați-mi block că-mi bag pu..a în rasa voastră! Bă, da cum dracu să nu te schimbi când vezi că ești trup și suflet aici uneori, îți dai toată energia, când oferi atâtea informații și atâta energie frumoasă și vezi că vin retardatele astea și spun să fiu calm. Nici măcar TAP TAP pe ecran nu dați, leprele naibii ce sunteți!”, a spus acesta în fața urmăritorilor. 

 Acestea fiind spuse, să înțelegem că dacă preotul Balaș nu face rost de bani, le „blagoslovește” pe femei cu înjurături care nu sunt demne de un fost preot. Este binecunoscută vorba din popor „prost e ăla care dă, nu ăla care cere!”

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest personaj e relevant doar pt batranele cu cont de facebook ratacite in mediul online, care sunt in lumea lor si chiar i se inchina, asta apropo de generatia trecuta vs actuala, mintea e la fel, doar ca nu au avut libertatea de a se manifesta, uite cand o au ce fac :)) Nu e un model de urmat, dar totuși va sfatuiesc sa nu vă raniti sufletul judecandu l, ca are cine. E clar ca nu ai ce sa inveti de la asemenea personaje, cuvintele lor darama, nu zidesc. Feriti va pe voi si feriti va mai ales pruncii sa ajunga sa urmareasca astfel de oameni.
0
0
Sunt un gay cu diploma am luat bani la fraieri si acum ii injur de morti de raniti de orice da ti va n plm de lepre
0
0
Eu nu cred ca tiktokul asta le face vine i a inebunit
0
0
Balaș e un personaj neînțeles. Bine măcar că a renunțat la preoție, vă dați seama ce se întâmpla când spovedea enoriașe........
1
0
Ce sa inveti ma de la unu copil ca asta? Totusi nu inteleg cu a ajuns asta preot
1
0
Asta fost preot? Mai bine zis bulangiu
1
0
Pai daca proastele ii dau bani? Maine poimaine o sa ii sufa si p**a lu ratradatu asta. Cum sa urmaresti ce posteaza cretinu asta. Normal ca isi bate joc de ele...
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166