REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fostul președinte al Curții de Apel Constanța, Marius Epure, se pensionează

Fostul președinte al Curții de Apel Constanța, Marius Epure, se pensionează

Mirela PASCAL 13 octombrie 2023 | 16:30 2691

Fostul președinte al Curții de Apel Constanța, Marius Epure, se află în atenția Secției pentru judecători din cadrul CSM. Pe 18 octombrie, CSM va analiza solicitarea magistratului constănțean de eliberare din funcție, prin pensionare.

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Marius Epure, se pensioneaza

Judecătorul Marius Epure este recunoscut, la nivel local, prin prisma dosarelor cu greutate pe care le-a judecat. Printre ”clienți” se numără și fostul primar din Medgidia, Radu Mazăre sau Christian Gigi Chiru.

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Marius Epure, se pensioneaza

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum e posibil sa iesi la pensie la 50 ani?hranit bine de statul roman,locuinta de serviciu deconata alte zeci de facilitati,pensia cred 27000 lei plus o indemnizatie de 10 salarii in semn de multumire
3
1
Să mă pupe pe mine și pe alții în poola.
3
1
Mult mai multa mooie ever
2
3
sa traiti don e***e, noi echipa de chefi v-am umplut frigiderele cu carne macra din uganda. numai file tras prin inel de la 15 centimetri in sus lungime. ghiul baba ! e un pic mai vanoasa da e bio. ugandejii va ureaza-n falcute, falcute !
6
3
Mănânci c***t la greu jigodie
1
8
Acest nenorocit spagar, aceasta pramatie tradatoare! Ma uit la comentarii, vad ca l apreciaza lumea, mai cu seama infractorii achitati, pe “probe”. Sa pape banutii luati, asa cum evoca un comentatror, cei 250k. Dar, totusi, cum a pus el il libertate un triplu criminal, care a omorat doi parinti si a ingropat de vie o copila, cum ma nenorocitule! Ma lingaule, ma lichea infecta! Merge acum ex judecatoresc, ca fiisu, dhe doar a multumit pe multi ca pres de curte, a dispus, dezinteresat bine inteles, ca ex sa nu mai trimita dosarele in format material la instante, ci in format electronic. Sa nu le faca paguba dnilor executori, ci instantelor. Sa se foloseasca de resursa umana si materiala a statului, nu ca avea neanuri angajat la un executor! Sper sa se scuture justitia de aceste epave, de acest fier vechi, al moralei si deontologiei!
11
3
Urmează doamna judecător Ștefania Pirlogea ambii de la Curtea de Apel Constanța.Pe aceasta cale țin să le transmit sincere urări de sănăt**e și viață lungă.In rest multe JAVRE la curtea de apel și parchetarii de la constanta
5
6
Tinerel si bun de munca sa vina sa mi sape gradina , ca tare in putere este !
8
2
Aferim! O sa ne fie dor de acest magistrat cu coloana vertebrala..Ii dorim sa primeasca ceea ce ne doreste si el noua.
15
1
sa traiti domn e***e, sper sa folositi cei 250.000 de euro agonisiti la dosaru lu vrabie valentin cu intelepciune ! cata truda cat chin cate transpiratie sa numarati 250k euro si sa ii cereti achitarea lu vrabie. saru mana ! mare boier , nu ca alte judecatoare ce nu pot justifica niste amarate de milioane de euro in conturi !
15
2
Adevarat profesionist un magistrat cu coloana vertebrala dreaptă. Mulți ani de pensie.va doresc
5
14

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166