REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost arestat. Video

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost arestat. Video

A.F. 6 aprilie 2023 | 00:00 1931

În urma sosirii sale la tribunalul din Lower Manhattan, Donald Trump este acum în mod oficial arestat și se află în custodia poliției înainte de viitoarea sa punere sub acuzare, anunță BBC.

Fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost arestat. VideoDonald Trump

El este primul președinte american care se confruntă cu acuzații penale, scrie stiripesurse.ro.

Ce s-ar putea întâmpla în continuare

Donald Trump a călătorit timp de 20 de minute de la Trump Tower spre tribunalul din Lower Manhattan. Iată ce se va întâmpla după ce a ajuns la tribunal:

- El va fi procesat de către oficiali, ceea ce presupune luarea amprentelor sale digitale, luarea detaliilor sale și verificarea oricăror mandate de arestare sau acuzații restante;

- Trump va intra apoi în sala de judecată și i se vor citi acuzațiile, iar el va pleda fie vinovat, fie nevinovat;

- Se așteaptă ca apoi să fie eliberat pe cauțiune. Este programat să se întoarcă în Florida mai târziu în cursul serii.

De ce este acuzat Trump?

În 2016, actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels a contactat instituții media oferindu-se să vândă relatarea sa despre ceea ce a declarat că a fost o aventură adulterină cu Donald Trump în 2006.

Echipa lui Trump a aflat despre acest lucru, iar avocatul său Michael Cohen i-a plătit 130.000 de dolari lui Daniels pentru a păstra tăcerea.

Acest lucru nu este ilegal. Cu toate acestea, atunci când Trump l-a rambursat pe Cohen, în dosarul plății se spune că a fost pentru onorarii legale. Procurorii spun că acest lucru echivalează cu falsificarea de către Trump a înregistrărilor de afaceri, ceea ce reprezintă o infracțiune în New York.

Procurorii ar putea, de asemenea, să susțină că acest lucru încalcă legea electorală, deoarece încercarea sa de a ascunde plățile către Daniels a fost motivată de faptul că nu dorea ca alegătorii să știe că a avut o aventură cu ea. Acoperirea unei infracțiuni prin falsificarea înregistrărilor ar fi o infracțiune mai gravă.

Chiar și susținătorii urmăririi penale recunosc că, în orice caz, acesta nu este deloc un caz clar. Există puține precedente pentru o astfel de urmărire penală, iar încercările anterioare de a-i acuza pe politicieni de depășirea limitei dintre finanțarea campaniei și cheltuielile personale s-au soldat cu un eșec.

"Va fi greu", spune Catherine Christian, fost procuror financiar al procurorului districtual din New York.

Update:

Fostul preşedinte al SUA Donald Trump a pledat marţi nevinovat la acuzaţiile aduse împotriva lui în cadrul undei audieri penale istorice la un tribunal din New York, relatează AFP.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sta langa Melania, ca fosta sotie, Ivana, a murit
2
0
cu porcul mwist trump si mwie lingailor !!!
3
2
Nu "Bidineaua" trebuie sa conducă lumea și sa își pună "pupindosistii" lui (lor) prezidenti si "guvernatori" peste votanți???!!??
4
4
Asa se castiga alegerile. Bravo democratilor. Sa i arestam pe republicani ca altfel pierdem alegerile. Trump e singurul presedinte american care nu a trimis armata americana in alte state. Merita condamnat. Oricum stirea e falsa. Trump nu a fost nicio secunda arestat. E bine mersi acasa. Sforaie langa Ivana care e suparata ca Trump cheltuie banii pe cu.rve in loc sa faca cum a facut Clinton.
8
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436