REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar

Andreea CONDURACHE 28 ianuarie 2024 | 00:00 4750

Fostul președinte al României Traian Băsescu (72 de ani), actual europarlamentar, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, au declarat surse medicale.

 

Fostul presedinte Traian Basescu a fost internat la Spitalul MilitarTraian Băsescu

Fostul șef al statului a fost internat la Spitalul Miliar, la Secția Boli Infecțioase, urmând să i se facă analize mai ample, susțin sursele medicale contactate, sâmbătă seara, de Gândul.

Aceleași surse precizează că Traian Băsescu este atent monitorizat în continuare.

Nu este exclus să existe o legătură între momentul în care fostul președinte a contactat această infecție și perioada de vârf pentru viroze respiratorii pe care o traversăm în prezent, au adăugat sursele noastre.

În martie 2022, Traian Băsescu a fost internat la Bruxelles după ce i s-a făcut rău. Potrivit unor surse, atunci a fost vorba de o bronhopneumopatie cronică și de insuficiență respiratorie.

Istoricul medical al fostului președinte include și o operație de hernie de disc, pe care a suferit-o la Viena, în 2006, dar și o intervenție la nivelul tiroidei, în 2007.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu o votez pe Elena Udrea
0
1
Chiar a fost cel mai c*ios presedinte al Romaniei. Astia` de comentati negativ: hai sa iasa` Basescu cu I******s la finala presedintiei... (nici acum, nu misca neuronul? )
2
4
De ce nu te duci tu sa i faci o f elatie ca sa l inveselesti
4
1
Traian Băsescu a fost singurul președinte cu carisma si sincer. Multa sanatate domnule președinte! Si ignorați comentariile vulgare! Mai mult nu pot, atata-i duce mintea!
5
10
La cata ura denota mesajele celor mai multi, iti da de gandit... Inseamna ca politicienii sunt cu adevarat antipatizati de poporul ajuns la capatul rabdarii. Pentru jurnalist: infectia se contracteaza! Nu se contacteaza, ca nu raspunde la telefon!
6
1
Dumnezeu nu doarme. Are grija de fiecaremai devreme sau mai tarziu . Sa nu uitam asta niciodata . Toate se platesc pe acest pamant .
7
2
Ma surprinde răutatea oamenilor acelora ce nu au capacitatea de a distinge situațiile. Suntem mulțumiți și mergem la vot pentru un mic și o bere și ne plimbam după un golan numit Simion, un analfabet sadea, a aceluia ce nu este capabil sa lege doua fraze coerente, iar mulțimea oarba, ca și în cazul de fata, aplaudă și se aliniază. Ne trebuiesc ani lumină sa ne ridicam la anumite standarde, sa depășim golanismul, ura și invidia. Da, a fost cel mai bun președinte de după Ceaușescu, fie ca va place sau nu. Sănăt**e d-le Basescu
7
10
I-a ieșit votka pe nas.
10
4
care este o boala incurabila dar de lunga durata riscul de muri la cea mai banala raceala sau gripa e foarte mare chiar si cu cea mai buna asistenta medicala
9
1
A facut tot timpu ce a vrut , el presedinte si ficasa cumpara 200 ha de teren la Nana , magarii pe fata
16
3
ca a furat flota a fost o ancheta lunga pe tema asta si nu au fost probe contra lui chiar daca prin absurd ar fi furat flota nea nelu a distrus definitiv intrega economie in primii 7 ani de domnie asa ca base cu flota e cantitate neglijabila sa pastram proportiile
10
13
poate crapa bashinila sa faca un bine tarii, alcoolistul chiorliu
12
4
La cat mai multe chinuri.
12
6
Kiorete n-ai prins cursa de Bruxelles sau Paris cu spitale ca de vis Cu un kentan și un whisky ți se încordează mușchii Poate le zici și r*mânilor cum arătau extratereștrii care au luat vapoarele țării
16
5
Sa se duca Udrea sa i faca un mu mu
15
4
Cel mai mare hot al r*mâniei.Sa te ia dracu betiv ordinar.
15
7
Cel mai bun presedinte dupa '89
5
21
Jigodie
16
5
Ce a patit sarmanul, manca-ia-s coliva? Nu a prins belete de Viena?
13
4
Hai chinuie te putin poate mori si asa au scapat toti hotii tai , ficele si restu. Mai e doar udrea .
14
7
Vine și bercea mondialu la priveghi?
19
6
Casa Albastra se ofera sa il preia de dl Basescu
19
12
Sa-i de Dumnezeu sanatate,este singurul presedinte pe care l-a avut Romania pana acum
18
28
De iese asta din spital cu picioarele inainte, deschid Moet-ul pastrat pentru ocazii speciale!
18
16
La sectia de anatomie patologie se va vindeca cel mai repede si mai bine , pentru noi romanii. Ar fi o mare dreptate pe care ar face.o Dumnezeu cu tara noastra.
17
13
Ai furat o Flota de Vapoare talharule , blestemul hotilor, nu te vei bucura de banii furati...
28
15
Hai poate mierleste, sa l foot în gura de securist boschetar
21
19
Să i dea bunul Dumnezeu multă sănăt**e!
22
21

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510