REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fostul primar din Bărăganu a intrat cu autoutilitara în gardul contracandidatului! Video

Fostul primar din Bărăganu a intrat cu autoutilitara în gardul contracandidatului! Video

Victor ROTARU 13 iunie 2023 | 00:00 3403

Telenovela din Bărăganu este departe de ultimul episod. În luna februarie a anului 2023, fostul primar al comunei Bărăganu, Titu Neague, își arăta bărbăția pe Facebook, instaurând teamă printre oamenii din localitate și mai ales printre femeile singure, jignindu-le ca la ușa cortului. În luna martie a anului curent, locuitorii comunei au ajuns la capătul puterilor, iar un cetățean a intrat în greva foamei, întrucât fostul primar i-a invadat pășunea. Iată că Titu Neague nu încetează să ne surprindă, intrând cu autoutilitara în gardul unui posibil contracandidat pentru postul de primar al comunei, post ce îl ocupă soția lui Titu Neague.

Fostul primar din Baraganu a intrat cu autoutilitara in gardul contracandidatului! Video 

Fostul primar din Bărăganu încă face legea în comună, cu toate că nu mai este în funcție de ani buni. După scandalul în care înjura mai multe femei din localitate, mândrindu-se cu potența sa, Titu Neague s-a apucat de alte nelegiuiri. În martie 2023, Titu Neague a intrat pe terenul unui consătean și s-a apucat să are pământul, fără să aibă vreun act pentru a face asta, ulterior însămânțând toată pășunea ce îi aparținea consăteanului, cel din urmă intrând în greva foamei. 

Acum, fostul primar din Bărăganu este acuzat că i-a dărâmat gardul unei consătence, ca o amenințare pentru că aceasta dorește să candideze pe viitor pentru postul de primar al comunei, post ocupat în prezent de către soția lui Titu Neague: „Sâmbătă, 10 iunie, am avut o ședință în partidul din care fac parte, pentru că am anunțat că vreau să candidez pentru primărie. Am organizat la căminul cultural ședința respectivă. La ora 11 a început ședința, iar după 10 minute m-a sunat fiul meu și mi-a zis să iau pe toată lumea, să merg acasă, că Neague a intrat în gard cu mașina. Ajunși acolo, acesta a zis că a intrat în gard din greșeală, dar se vede pe mașină că a intrat prima dată cu fața, și apoi cu spatele. El credea că este toată familia la cămin, nu se aștepta să fie cineva acasă.” 

Fostul primar din Baraganu a intrat cu autoutilitara in gardul contracandidatului! Video

„Când au venit cei de la poliție s-a prezentat ca fiind primarul comunei”

Potrivit persoanei păgubite, Titu Neague a intrat intenționat cu mașina în gardul ei, întrucât aceasta prezintă urme de var și în partea din spate, dar și în partea din față: „El a spus că a dat cu spatele și a intrat în gard. Și de ce este partea stânga-față plină de var și roata la fel, dacă el a intrat cu spatele? De ce este ușa din dreapta deschisă? Poate pentru că inițial a intrat cu fața, a coborât prin dreapta și abia apoi a mai făcut o manevră să intre și cu spatele? Prima dată spune că se uita în dreapta și a pierdut puțin controlul volanului. Apoi spune că a dat cu spatele. Când dai cu spatele nu te uiți în dreapta. Cercetarea la fața locului egal cu zero, bătaie de joc din partea celor abilitați să cerceteze. Adică superficial și la mișto. Când au venit cei de la poliție s-a prezentat ca fiind Neague, primarul comunei, iar dânșii s-au intimidat. Deși am solicitat să-i se facă drug-test, pentru ca era evident că se întâmplă ceva cu dansul, polițiștii mi-au spus că nu au așa ceva în dotare.” a mai adăugat persoana păgubită. 

Fostul primar din Baraganu a intrat cu autoutilitara in gardul contracandidatului! Video

Titu Neague: „Fratele doamnei mi-a cerut 100 de milioane pentru gard... pentru 7 scânduri”

Contactat de către reporterii Replica, Titu Neague, fostul primar din Bărăganu, a negat vehement faptul că ar fi intrat intenționat cu mașina în gardul consătencei: „Este un gard putred de 100 de ani. Eu la 10:30 plecam de la Dedeman, de unde am cumpărat o foaie de tablă, iar în Techirghiol doamna are un chioșc de legume. Fiind din comună de la noi, am zis să trec să au câteva legume. Era o doamnă la vânzare, și mi-a zis că proprietara este acasă. Prețurile mi s-au părut mari, așa că am plecat acasă la ea, că la magazin are prețuri mai mari, să cumpăr de la sursă. Am ajuns la ea, am parcat mașina, am strigat de două ori, n-a ieșit nimeni. Am vrut să plec, am dat cu spatele și am atins gardul, am dărâmat un laț de la gard, vechi, putred, și pe jos au căzut 7 scânduri care nici nu erau atinse. A ieșit fiul ei, m-a întrebat ce fac acolo, i-am spus că am fost la chioșc, și am crezut că vând produse și acasă. Fratele doamnei mi-a cerut 100 de milioane pentru gard... pot să aduc un laț de gard nou, să bat acele scânduri la loc. I-am zis și lui, că dacă tot am venit, să-mi dea și mie din bunătățile lor afișate la Techirghiol. El mi-a zis că mie, personal, nu vrea să-mi dea, și eu am tras concluzia că nu au ce să-mi dea, că nu sunt din gospodărie. Am și eu un statut, nu dărâm gardul la lume, așa, de nebun. Am dat și eu cu spatele cu 2 cm mai mult.
 

Fostul primar din Baraganu a intrat cu autoutilitara in gardul contracandidatului! Video

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să pretinzi ca ești primar, parcă seamană a dosar penal.
2
0
Daca domnul Victoras rota ru a sunat la sediul PSD sa ceara un punct de vedere d9mnului Stro e partid din care face parte individul asta. D9mnule stro e, vei citi comemtariul asta, vreau doar sa va transmit ca atat el cat si sotia se lauda ca au cumparat de la dvs 6 mandate. Oare este adevarat ca dvs vindeti primarii cum vinde individul asta cereale? Intreb pt un prieten ca ar vrea sa stie daca mai are rost sa mearga la vot. La fel spun amandoi ca ati primit binecuvantarea de la Balta care unul dintre mentorii dvs. Ce se intampla n c9muna aia este de noaptea mintii. Nimeni din organizatia judeteana nu vine sa l calmeze pe analfabetul asta si pe nevasta sa.de vice ce sa mai zic, saracu din sofer de tir a ajuns viceprimar.pardon, tractorist la primar, promovat pe merit. 2 tractoristi cu 10 clase ajunsi la carma unei comune ce i recomanda ?partidul domne partidul
2
0
Pentru Mitroi Mariana. Asta este acelasi fost primar ordinar caruia sotia care este actualul primar ia dat pasunea comunala de s-a iscat scandalul ala din trecut ?,intreb pt.ca si acolo era vorba de un fost primar si actualul primar care este sotzia fostului si daca raspunsul este da,atunci organele statului care ar trebi sa restabiliasca ordinea si statul de drept in Baraganu caci primarita a facut un abuz un serviciu cand si-a dat ei practic pamantul ala care i l-a dat sotului. Ce asteptati mai politistilor sa se ajunga la moarte de om in localitatea Baraganu si dupa aia actionati si voi ?.
2
0
Dnul fost primar , actual soț al d-nei primar , bate câmpii și încearcă sa vândă gogoșari la grădinar! Auzi , a fost sa cumpere legume ! Explicații puerile ! Numai cine nu cunoaște realitatea și persoana, poate pune "botul " la zisele fostului primar !
4
0
trei scanduri rupte dintr un gard si flacara lor geme! meseia avantajoasa de primar, se cauta cu disperare, oare de ce????
4
0
war for territory sepultura
2
3
war for territory sepultura
1
2
ukraina a furat teritorii de la Romania
6
20
Bai boule. nu mai manca c***t pe aici ca romanii nu sunt p****i. Romanii se pisa pe toti mortii mamii vostrii de satanisti nenorociti. jegosi, viermi, ce sunteti. Tu poti sA s**i p**a LA TOTI VIERMII TAI. Romanii sunt destepti
2
21
Ce se intampla, NEA OPINCA? In doar 2-3 zile, contraofensiva ucraineana a eliberat mai mult teritoriul decat au invadat orcii rusi in incercarea de capturare a Bahmutului, care oricum va fi eliberat, caci e aproape incercuit, DEJA.Ha! 0.03% din teritoriul Ucrainei a fost castigat de orcii rusi de la incetarea ultimei contraofensive ucrainene, cand au inceput rusii sa atace si pana in prezent. Aproximativ 100.000 orci rusi MORTI sau ramasi HANDlCAPATl(eliminati), doar pentru 0.03% din suprafata Ucrainei? 250.000 orci MORTl(total)si in curand dublu! Ucraina a eliberat mult mai mult in 2-3 zile si asta pe ploaie si cu 2-3 baraje explodate de rusi. HA! S-ar putea ca in urmatoarele saptamani artileria ucraineana sa toace tot pana in Marea Azov. Parerea mea e ca daca Ucraina avanseaza inca 40km spre sud, spre Marea Azov, se duce pe puIa si podul Kerci, apoi mai raman vreo 50km pana in Marea Azov si e cam GATA RAZBOIUl.Iar DENAZlFICAREA se muta in BELGOROD, Volgograd si se termina in Moscova!
23
4
Daca era de f'er treb'ea sa intre cu Phanterul Europopopean de 60 de meleonane de euroi. Ala cuparat de ukraineni si distrus de rusi
1
14

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510