REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
24.3° ConstanÈ›a Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Fostul primar PSD care sechestra oameni și îi obliga să muncească a fost arestat

Fostul primar PSD care sechestra oameni și îi obliga să muncească a fost arestat

A.F. 15 august 2024 | 18:40 763

Fostul primar PSD al comunei Schitu Duca Mihai Mihalache a fost arestat preventiv după ce ar fi sechestrat o persoană la o fermă şi a obligat-o să muncească.

Fostul primar PSD care sechestra oameni si ii obliga sa munceasca a fost arestatMihai Mihalache

Decizia emiterii mandatului de arestare a fost luată, joi, de către judecătorii ieÅŸeni, informează news.ro. Mihai Mihalache a fost adus, joi, în faÅ£a instanÅ£ei, după ce fusese reÅ£inut cu o zi în urmă.

MagistraÅ£ii au admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria IaÅŸi, Mihai Mihalache fiind acuzat de lipsire de libertate, dar ÅŸi de lovire sau alte violenÅ£e.

A luat cu forța un bărbat și l-a obligat să muncească

Mihai Mihalache, în vârstă de 60 de ani, este acuzat că a luat cu forÅ£a o persoană, a urcat-o într-o maÅŸină ÅŸi a dus-o la o fermă din judeÅ£ul IaÅŸi, unde a sechestrat-o ÅŸi a obligat-o să muncească.

În perioada 2015-2020, când era primar, el ar fi Å£inut un alt bărbat la aceeaÅŸi fermă.

PSD l-a exclus de urgență din partid

„Urmare evenimentelor derulate astăzi am decis convocarea în regim de urgenţă a Biroului Permanent JudeÅ£ean pentru a lua o decizie cu privire la acÅ£iunile demarate de instituÅ£iile statului în ceea ce îl priveÅŸte pe Mihai Mihalache. Colegii noÅŸtri s-au exprimat unanim să facem tot ceea ce se poate pentru a continua procesul de reformă în care a intrat PSD la IaÅŸi. Nu putem tolera în rândurile noastre colegi care sunt acuzaÅ£i de astfel de fapte. AÅŸadar, Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Vom continua în aceeaÅŸi notă de păstrare a integrităţii organizaÅ£iei ÅŸi de a genera respect ÅŸi încredere pentru ieÅŸenii care apreciază politicile social-democrate”, a declarat Bogdan Cojocaru, preÅŸedintele filialei judeÅ£ene PSD IaÅŸi,  citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta trebuie dus la muncă silnică până la epuizare, nu la pușcărie să stea degeaba.
1
0
Daca ar fi o lege care sa spuna ca pentru cei care practica sclavia ca in cazul asta pedeapsa sa fie despagubire de 5 milioane de euro pentru cel facut scalav,nu ar mai face nimeni asha ceva caci asta inseamna sa ramana fara nici un ban sau alt bun calici ashtia,or pedeapsa asta este mai grea decat oricare alta pentru lacomi ashtia disperatzi dupa bani,cat mai multzi bani.
3
1
Sa vedem pe dictatura cum o sa fie
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016