REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
24.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Fostul sediul al Primăriei Techirghiol se reabilitează

Fostul sediul al Primăriei Techirghiol se reabilitează

Andreea CONDURACHE 5 aprilie 2024 | 08:25 810

O clădire emblematica a orașului Techirghiol, fostul sediul al Primăriei, Vila Păpușica, cu o vechime de peste 100 de ani, se află în plin proces de reabilitare. Lucrările sunt executate in cadrul proiectului „Reabilitare, anvelopare si consolidare imobil primărie Oraș Techirghiol”

Fostul sediul al Primariei Techirghiol se reabiliteaza

“Proiectul are o valoare de peste 6,5 milioane de lei și este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Ne dorim ca după finalizarea lucrărilor orașul Techirghiol să aibă un sediu administrativ adecvat pentru orașul nostru unde cetățenii să găsească toate serviciile publice.”, a declarat primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Fostul sediul al Primariei Techirghiol se reabiliteaza

Clădirea ce va fi supusă reabilitării prezenta numeroase probleme în ceea ce privește partea de structură având un grad mare de risc seismic.

Fostul sediul al Primariei Techirghiol se reabiliteaza

Prin acest proiect clădirea va fi complet reabilitată și anvelopată cu schimbarea finisajelor interioare și exterioare creându-se astfel un obiect de arhitectură cu impact vizual și estetic prin folosirea finisajelor moderne, dar, cu păstrarea elementelor de arhitectură inițiale, și adaptată la nevoile persoanelor cu dizabilități.

Fostul sediul al Primariei Techirghiol se reabiliteaza

La interior toate încăperile existente vor complet modernizate prin înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie performantă din punct de vedere energetic. La exterior, lângă clădirea reabilitată va fi montată o stație de încărcare ce va deservi două mașini electrice. De asemenea, vor fi refăcute trotuarele din proximitatea clădirii și vor fi montate sisteme noi de colectare a apelor meteorice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275