REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Fostul șef al Poliției Cernavodă, candidatul PSD la primărie?!

Fostul șef al Poliției Cernavodă, candidatul PSD la primărie?!

Mirela PASCAL 14 noiembrie 2023 | 00:00 6728

PSD Constanța pare că a început să miște lucrurile prin județ și este în căutare de candidați pentru primării. Iar la Cernavodă a găsit unul cu... greutate! Fostul șef al Poliției Cernavodă, Emilian Nicolae, de exemplu, va fi, cel mai probabil, candidatul PSD la primărie. Nu știm dacă a fost măsurat sau nu, cert este că fostul polițist ar fi cam singura opțiune a social democraților pentru Cernavodă... nu neapărat și cea mai bună. Dar rămâne de văzut! Recent, a avut loc o întrunire la organizația locală, unde au participat unul și unul, în frunte cu liderul lor, Felix Stroe. Dacă nu știți cine este Nicolae Emilian, sau ați uitat, vă spunem noi!

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!Nicolae Emilian și Felix Stroe

PSD Constanța continuă să ne uimească cu candidații scoși de la naftalină pentru primăriile din județ. La Cernavodă, lucrurile sunt clare: organizația e pusă la punct, chipurile, iar președintele ei pare singurul potrivit să se ia la trântă cu Liviu Negoiță. Cine? Nicolae Emilian, care a ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu peste 13 ani.

Nicolae Emilian a fost, mult timp, șeful Poliției Cernavodă și a fost dat pe mâna procurorilor, prin 2011, de către subalterni. În urma scandalului, a fost eliberat din funcţie începând cu data de 24 octombrie 2013. El a fost cercetat pentru abuz în serviciu.

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!Felix Stroe, în mijlocul social democraților din Cernavodă

PSD mizează, se pare, pe fostul polițist, pentru alegerile din 2024. S-au întrunit, la finele lunii trecute, la organizația PSD Cernavodă, care a găzduit ședinţa lunară a Biroului Permanent Judeţean Constanţa, la care au participat pe lângă membrii BPJ şi primarii PSD din judeţ, preşedinţii de organizaţii și  membrii BPL Cernavodă. La eveniment au mai participat și Tit Liviu Brăiloiu sau Horia Constantinescu.

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!Felix Stroe și alți social democrați, la întâlnirea de la Cernavodă

Interesant este că la eveniment a participat și fostul șef al Centralei Nucleare Cernavodă, Ionel Bucur, achitat, recent, într-un dosar de abuz în serviciu. Bucur Ionel, în calitate de fost director al CNE Cernavodă, a prezentat rolul important jucat în economia națională, dar si locală, a Centralei Nucleare.

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!Ionel Bucur și Nicolae Emilian

S-a împlinit un an de când am început reorganizarea, de când am început împreună reconstrucția acestui partid. A fost un an în care s-a depus foarte multă muncă și numărul membrilor PSD Cernavodă a crescut considerabil ceea ce îmi da tăria și forța de a spera că putem schimba actuala administrație. Fără dumneavoastră, fără implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră nu am fi putut realiza această performanță, motiv pentru care țin să vă mulțumesc fiecăruia în parte. Avem mai puțin de un an, pentru a demonstra întregii comunități că suntem echipa care merită să înlocuiască actuala administrație locală. Poate nu suntem cei mai buni, cei mai titrați sau super profesioniști, dar suntem, cu siguranță cei mai bine intenționați și, mai ales, cu frică de Dumnezeu!”, a spus Nicolae Emilian.

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!social democrații au mers și la biserică... să se pună bine cu Dumnezeu

A fost prins pe contrasens

Precizăm că, recent, fostul polițist a fost prins mergând pe autostradă, pe banda de urgență de pe contrasens, pe sensul Constanța-Cernavodă. Este vorba de Emilian Nicolae care a rămas fără carnet patru luni și a fost amendat cu 2.900 de lei.

Emilian Nicolae a candidat și-n 2016... degeaba

Precizăm că nu este prima oară când PSD merge pe mâna lui Nicolae Emilian. Și-n 2016 l-a împins în cursa electorală însă a pierdut, în favoarea lui Liviu Negoiță.

Ce avere avea la încheierea carierei de polițist

Fostul polițist este avocat titular coordonator la Cabinet de Avocat Nicolae Emilian din 2014, iar anterior, așa cum am spus, a activat ca ofițer în cadrul IPJ Constanța, între 2000 și 2013. A fost șeful Poliției Cernavodă, după ce, în perioada 1994-2000, a fost agent de poliție în acest oraș. Nicolae a devenit doctor în Științe Penale în 2007 la Universitatea Ștefan cel Mare din Chișinău, după ce, în 1999, absolvea Dreptul la Universitatea Gheorghe Cristea din București. Emilian Nicolae a fost unul dintre cei mai controversați polițiști din Constanța anilor 2000, încheiindu-și cariera de om al legii în 2013, la vârsta de 51 de ani. Ultima sa declarație de avere cunoscută este cea din februarie 2014, când fostul comisar șef se trecea drept proprietar a trei terenuri în Cernavodă și Seimeni, precum și a trei case, din care una de 599 metri pătrați.

Fostul sef al Politiei Cernavoda, candidatul PSD la primarie?!

La acea dată, fostul comandant al Poliției Cernavodă avea un Mercedes și nu avea niciun singur leu în bănci sau alte bunuri. Cu toate acestea, circulau la acea vreme informații despre o adevărată moșie deținută de Emilian Nicolae la Seimeni. După ieșirea la pensie, Emilian Nicolae a cochetat și cu politica, în 2019, fostul comisar șef devenind președintele PSD Cernavodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicolae fost sofer de director la IAMSAT Cernavoda, este fiul unui bucatar in balta la exploatarea de lemne, zis "Albanezu" , mama lui casnica impletea ciorapi si ii vindea, casatorit cu o fosta profesoara de Studiul Materialelor apoi la Resurse Umane la IAMSAT. Nicolae a fost angajat in 1994 sergent la jandarmi la Cernavoda de Cojoc comandant mafiot care dupa 4 luni il face plutonier. Nicolae cu nepoții lui Taracila de la PSD incepe prin furturi de cereale si motorina fiind jandarm apoi ajunge politist cu aprobarea lui Taracila. Acest om nu are scrupule, i-a dat Dan Grecu un pumn cand era in uniforma de i-a zburat sapca in fata primariei. Spaga pentru el de la pesti si dealeri se lasa la bar la Toc de unde venea politistul Agavriloaie sa o ia. ESTE UN NEMERNIC!
2
1
Nu pot să cred cum puteți scrie de un om care va reuși sa aducă orașul pe harta r*mâniei! Pai mai hoților! Va simțiți amenințați ca va veni în sfârșit cineva care ca da cu voi de pământ? Susțin Emilian Nicolae care este singurul care poate sa ne scape de acești incompetenți !
6
3
Suntem foarte curioși de ce în 7 ani nu ne spuneți ce dosare penale sunt pe ro la Judecătorie pe furtul banilor din Primăria Cernavoda de către Administrația Negoiță? Bai perversilor voi credeți ca nu știm ca PNL în frunte cu Primarul Negoiță au furat Cernavodenii? Leprelor o sa ajungeți la pușcărie împreună! DNA unde ești? Prefectura? Alooo?Instituțiile statului? Dormiți? Orașul Cernavoda este jefuit de PNL dar Replica scrie ca va ploua mâine! Hoților!
7
1
Publicație corupta: de ce nu scrieți de ce fura Negoiță? Va plătește contribuția? Pe noi ne interesează cine ne fura de 8 ani nu cine va candida la anul
6
1
De ce nu ne mai lăsați sa comentam?
3
0
Bună seara! Nu pot sa înțeleg cum în orașul nostru este la conducere un penal iar voi scrieți despre un om care va candida la anul! Pai ce este mai important , sa trimitem la pușcărie escrocul sau alegerile viitoare? Eu zic sa scrieți despre ce fura Negoiță! Dar nu puteți, nu? Ca el va alimentează cu cașcaval! Escrocilor!
4
1
Foarte urat sa vorbești despre familia cuiva. Acest om dorește sa înflorească orașul Cernavodă și cine se găsește sa scrie neadevaruri Replica,. După cum se vede este al PNL , și a început sa arunce cu noroi, cu minciuni și neadevaruri. Acest om chiar dorește sa facă ceva în ores. VOTEZ NICOLAE EMILIAN și sa dea Dumnezeu sa iasă Primar, sa vedeți atunci schimbare în bine, ce vor mai spune cei care îl blamează acum?
8
2
Cu tot respectul dar sunteți în necucostinta de cauza. În primul rand domnul Nicole Emilian nu a candidat pana acum la funcția de primar.Acest om are o familie frumoasa, unita și sunt sigura ca va face treaba buna în Cernavodă. Pana să-l cunosc personal poate eram de acord cu ce se spune, dar cunoscându-l mi-am schimbat părerea total, omul asta chiar vrea sa facă ceva bun pentru Cernavodeni, asa ca votez Nicolae Emilian cu mare încredere. Iar cei ce vorbesc urat despre familia lui sa le fie RUȘINE.
9
3
Bună seara, informații eronate și cu multe comentarii incalificabile. Este clar și fără dubii că s-a dorit defăimarea domnului Nicolae Emilian și a familiei acestuia.Dacă tot aveți ceva frustrări și comentarii, limitati-vă strict la persoană, lăsați-i familia în pace! Urât de tot să comentați în necunoștință de cauză și pentru simplu motiv că Nicolae Emilian a afirmat că se poate mult mai bine pentru Cernavodă și pentru cernavodeni.
10
2
Citesc și nu pot realiza ca cineva poate scrie asemenea porcarii la adresa cuiva care se pare ca nici nu-l cunoaște bine și culmea câțiva neaveniți care sigur au avut probleme cu legea și nu au putut fi ajutați au aruncat cu noroi nu numai intr-un om pe care orașul îl sprijină cu respect ci și în familia dumnealui. Voi ăștia care ați scris articolul cunoașteți acest om ii cunoașteți familia? Nu , nu cunoașteți căci dacă ați fi cunoscut nu puteați scrie atâtea minciuni.
11
2
Un articol incorect, cu informații eronate și cu multe comentarii incalificabile. Dacă tot aveți ceva frustrări și comentarii, limitati-vă strict la persoană, lăsați-i familia în pace! Urât de tot să comentați în necunoștință de cauză, nici măcar nu cred că ați discutat vreodată cu d-l Nicolae.
11
2
O trompeta de ziar care este cu gatu sub piciorul pnl
10
1
Replica Online, va citesc de foarte mult timp și am observat ca nu sunteți imparțiali asa cum ar trebui sa fie o publicație independenta! Sunteți sub tutela PNL și toți știm asta și nu ne deranjează! Ceea ce ne deranjează este ca scrieți romane SF despre un domn pe care îl cunosc personal și îl pot asocia cu un prieten pe care mulți și ar dori sa îl aibă! Oricine a avut nevoie de ajutor a fost ajutat de domnul Nicolae dar asta nu se spune ca nu da bine în presă! Eu unul îmi ofer tot sprijinul pentru orice demers al dansului deoarece la ce avem pe piață este cu 100% peste oricine! Asa ca dați înainte domnule Nicolae ca suntem foarte mulți Cernavodeni care va susținem!
12
1
Ce îmi plac publicațiile astea de doi lei: "dacă nu știți cine a fost Emilian Nicolae va spunem noi"! Dar cine sunteți voi mă? Mama lui,familia lui ca să știți voi cine este? Dar cine va conduce pe voi nu ne spuneți ? Asta ne interesează! Noi avem nevoie de oameni puternici la conducerea orașului, nu prostituații pe care i susțineți! Nu cumva primiți subvenții din banii noștri ca să denigrați oamenii? Aloooo redacția!
9
2
Bravo Replica! Ai găsit de cine sa te legi! De un cetățean care vrea sa schimbe în bine orașul pentru Cernavodeni ! Om cu " greutate" este escrocul de la PNL pe care îl are orașul acum Primar și pe care voi îl susțineți! Are 10 dosare penale ca ne a furat de ne a rupt , și a cumpărat Primărie și face ravagii în oraș! De asta de ce nu scrieți? Vreți sa ne distrageti atenția de la adevărații infractori? Nu reușiți! O editura coruptă până în măduva oaselor! Lăsați ne cu mafia presei!
11
0
Sa dea bunul Dumnezeu ca domnul Emilian Nicolae sa câștige alegerile în Cernavoda! Am certitudinea ca așa cum și a făcut impecabil datoria în Poliția Oraș Cernavoda tot asa va reuși sa ajute orașul sa prospere! Susțin cu toți prietenii și familia candidatura dânsului!
11
3
Bai lighioană care comentezi de soția domnului Emilian! Păi ați ajuns sa va pretați sa va legați de familiile oamenilor? Asa de joasa speță sunteți? Maine spuneți de copii, de bunici și altele! În sfârșit va candida un om în Cernavoda care va da de pământ cu leprele! Sper din suflet sa câștige și sa va extermine,căpușe ale orașului!
8
2
Bună ziua tuturor! Am citit comentariile la aceasta postare și nu pot sa nu critic pe unii dobitoci cu duhul care au critici la adresa domnului Nicolae! Va intreb: îl cunoașteți ca om? Răspunsul este Nu! Pentru ca dacă l ați cunoaște nu ați debita atâtea idioțenii! Este un om integru, cu un cuvânt pe care îl respectă și cu o dăruire mare pentru Cernavodeni! Criticile aberante atribuiților celor care va fura acum, respectiv celor de la puterea Orașului! Domnul Nicolae vrea sa schimbe orașul în bine și poate dar are împroșcări cu noroi de la corupții orașului! Cine are creier gândește!
8
2
Replica Online cea mai corupta publicație din județ! Cum de putem comenta la aceasta postare? Ca de obicei la cele cu PNL iști nu ne lăsați! Pai încercați sa denigrați un om care a făcut foarte multe pentru oraș? Va simțiți penalii amenințați? Domnul Nicolae este un om cu coloana vertebrala fata de voi care va târâți prin orice mizerie ca să aveți puterea! Corupților!
8
2
felicitari dle..avokacat..EMILIAN NICUSOR...esti speranta de viata a cernavodenilor...de unde dracu ai mai aparut si tu?? cand traia raposatul..IORDACHE, spunea urmatoarele ....daca EMIL MILITIANUL candideaza la functia de primar., nici nevastasa nu-l voteaza.. privesc o fotografie de-a PSD-istilor, si intreb???? mai nea GIURCA??? TE CAUTA AIA CU COASA...si tie iti arede de politica..vezi sa nu cazi...tine te bine de bosorogii ce langa tine...in concluzie...KAKATUL SA VA BATA PE TOTI ...SI SA VA VOTEZE ...DRACUL DE LA 12 NOAPTEA...DOAMNE AJUTA-NE..
6
7
De ce nu ne scrii pe Cati oameni ia prostit că îi ajută de când este mare avocat?.La cati le a luat banii și nu ia rezolvat cu nimic?.In spatele acestui individ care și a creat toată viața lui furând stau actualmente niste păpușari care ii va mânui cu multă măiestrie că este foarte dibaci in escrocherii.In rest imaginea acestui individ este ZERO.
8
2
Luvule?cap de batal?dienuta curvuta?cât mai merge articolu la astia?tot sutica?baaa rablele dreacu voi vorbiti ma?sa încep sa zic de cacaturile și furturile voastre?de manevre și nu numai?de futaiuri și boschetareli ca a-ți făcut bordel din primaria aia,numai unu și unu.Poate ma fac a dracu și fac povesti cu voi toți va scot dosarele la toți cu lux de amănunte și dovezi
14
0
Eugene Francois Vidocq a fost primul politist detectiv celebru din istorie care inainte de a deveni om al legii a fost talhar. Asta poate fi valabil si in cazul domnului Nicolae. A trait si cunoaste coruptia si hotia din ambele unghiuri politist si i*******r nedovedit de aceea poate fi un foarte bun primar. Este uns cu toate alifiile are experienta de viata si de aceea poate fi un foarte bun primar si poate realiza lucruri exceptionale pentru comunitatea noastra. Mult succes!!!
9
8
Toti cei care incercati, din motive stiute doar de voi, sa atacati un cetatean cu care siguranta nu ati schimbat nici 3 cuvinte, doar ca ati auzit voi ceva, doar dupa ureche, va intreb ce va mana pe voi in lupta? Ati realizat ceva in viata voastra, ca daca ma uit bine cel atacat are multe realizari, este cumva invidie, sau este frica ca daca ajunge primar se v-a termina cu mafia contractelor aranjate. Pana la urma sa inteleg ca va place cum arata orasul la ora actuala.
6
16
VALI GEORGESCU PRIMAR ,corect, muncitor, inteligent,este bine sa-l contacta-ti d -nu STROIE.
5
6
Jurnalistul care a scris despre istoricul anilor cand d-ul Emil Nicolae isi desfasura activitatea in cadrul M.I., a publicat anumite informatii false cu scopul vadit de a crea o stare de spirit negativa in randul cetatenilor, iar acestia au reactionat in consecinta. Comentarile facute de cetateni sunt destul de agresive, consider in mod nejustificat. Cetateanul Emil Nicolae nu a trait in comunitate doar cand a lucrat in M.I. De ce despre alte perioade din viata sa nimeni nu scoate un cuvant, nu cumva sunt interese sa-l denigreze creindu-i o imagine negativa ca cetatenii sa nu-l voteze in 2024. Toti cei care aruncati cu piatra fara sa va informati despre cetateanul respectiv, nu va este teama ca acea piatra va poate lovi chiar pe voi. Nu ati vorbit de loc despre omul gospodar, despre omul familist, dspre cel care uraste minciuna si nedreptatea. V-ati intrebat de ce este denigrat? Va spun eu, pentru ca este un barbat puternic, hotarat sa schimbe in bine fata orasului, sa termine cu mafia
7
12
Articol tendențios și neadevăruri (Nicolae nu a candidat la primar nici 2016 ,și nici 2020) Dacă candidează, analizați, proiectele pe care le vrea cu echipa ,pentru dezvoltarea orașuluicu locuri de munca ,și orașul sa arate modern . SUCCES NICOLAE
8
12
Are dreptate Manuela,noi la Cernavoda la tura de noapte ne cam cordim!
8
0
Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99 PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
9
0
suntem șocați cum Maria soția lui N.E a juns dintr un biet subinginer organ de poliție?.Poate ne lămurește fostul ministru de interne Vasile Blaga cat a fost șpaga ?
13
5
Ia l acasă sa îți reguleze nevasta și să îți fure și jumările din fasole.Pe escrocul asta îl vrei tu primar?. Nu mai poate un vânător să vâneze vre o pasare sau un pescar sa pescuiască in Cernavodă.
15
3
Nu stiu ce date aveti dumneavoastra, dar daca era ceva....se luau masuri! D-l emilian, are ca fiecare om si parti bune si mai p[utin bune, dar predominant sunt cele bune! pentru orasul Cernavoda, nu stiu daca ar fi mai indicat un primar ca el! cunoaste orasul, din toate punctele de vedere, si ar fi un plus pentru administratia locala. nu este hamesit, ca alti fosti sau actuali, asa ca aveti incredere ca omul poate face ceva bun si frumos pentru oras!
11
18
N I C I O L A E M U I A N
14
2
iinfractorul felics cand o sa citeasca toate urarile primite ?
16
1
Toate dosarele sau rezolvat cu NUP dar te ai întrebat mai exista o căprioară,un mistreț,un iepure in jurul orașului toate orătăniile și luat drumul m.a.i.Mai exista vre un peste în apa Dunării la Cernavodă?...BRACONIERUL NOMBER ONE NICOLAE
17
1
Ești o amanta p*****a care te regulai pe banii militianului.Cum te regulai pe burta XXL a lui Nicolae Emilian?.
10
1
Articolul este clar o provocare din partea autoarei, nu a fost plătită corespunzător sau vrea să fie. Tot articolul este o ciorbă reîncălzire reîncălzită a anilor 2011-2013, nu a ținut atunci nu ține nici acum, Nicolae a deranjat pe mulți, mulți proști, care au tot reclamat, este adevărat a fost cercetat, toate verificările au dovedit că era nevinovat, acum după mai bine de 10 ani acuzați, să vă fie rușine. Nu sunt in relații cordiale cu Nicolae, ne salutăm și atât, dar din 2004 când s-a mutat la noi pe stradă nu am văzut un om mai gospodar și o familie mai muncitoare. Știu că atunci când a condus poliția exista ordine în oraș, cui îi este frică dacă ajunge primar? Eu și familia mea, dacă va candida îl vom susține, este gospodarul număr unu al orașului.
12
20
Dacă era deștept cum îl lauzi își făcea facultatea la timpul lui adică la 20 de ani.Dar atunci atat a putut șofer pe aro în șantier.Si îti mai dau un sfat facultățile făcute pe la toate bancomatele sunt egale cu zero.Nicio facultate din cv ul milițianului nu sunt de stat sunt particulare.Poate sa îl voteze Gazanu că ia dat permis fara să știe să scrie și să citească,sau peștii din oraș care ia s**t ani de zile sa nu ii bage la pușcărie.
18
2
Felix stroe un securist imputit care conduce un judet de p****i .
15
1
Stroe pesedistul shef a venit cu propunrea partidului pe care il conduce pentru cernvodeni acum decizia este in manile lor cand vor merge la vot,eu sper sa nu fie ales burtosul asta,altfel politzisti astia au grupa 1 de munca ca mineri aia din subteran si ies la pensie dupa 20 de ani de munca,dar atat de grea a fost munca lor ca imediat ce se pensioneaza aproape tozi se reangajeaza,intra in politica sau ishi fac firme,ceva nu se leaga aici cand spun ashtia ca au munca grea dar nici unul nu se bucura ca a ajuns la pensie sa se odihneasca si el dupa munca lui istovitoare,cum fac mineri din subteran,ci ei politzisti cum ies la pensie cum se apuca de alte invarteli.
18
2
nu va mai voteaza nimeni
16
3
adevarat intelectual , a absolvit facultati de top , priceput la toate avocat , politician
7
12
Doar un om ca el poate sa mai faca ceva pentru orasul nostru! Este singura sansa ca Cernavoda sa ajunga un oras prosper! Succes Dl. Emilian Nicolae!
5
22
este interesanta poza din biserica ! Lui Nicolaie i-ar sta mai bine daca ar tine ambele maini pe piept ! A uitat cum a ajuns in militie ! Sa-i multumeasca nevestei lui - cu farmecele ei !
20
4
Se vb. ca și un fost șef al IPJ Cta candidat al PSD ar candida la primăria Voluntari iar Pandele îi ține locul.
12
3
toate partidele fac propuneri de rahat. nu o sa ne mai facem bine.
19
1
cernavodeni daca castiga i.nfractoru primaria ramaneti fara oras! fura asta tot!!! cu astfel de candidati felix promoveaaza in functii partidul AUR sau pe oricine altcineva... Singura speranta daca va castiga primaria militianul este ca astfel poate va reusi sa isi gaseasca locul... la puscarie!
20
2
Asadar, cei din Cernavoda nu or sa aiba primar pesede!
20
1
Ce le-o mai trebui frate politica? In loc sa stea linistit sa-si vada de pensie, sa roada ce a "agonisit", vrea sa se bage iar in morisca presei. Bine, si presa il va presa pana v-a incasa!
22
0
Felix Stroe, un c****t gros al politicii
20
0
Felix, daca il propui la Constanta si pe hotul ala de Dancu Constantin, v-ati dus draku ca partid!
24
2
Oare de ce nu ma mira deloc ca fostul sef de politie este membru PSD!? Si cum naiba, epste noapte, fara prea mare vechime in partid, ajunge sa fie candidat la primaria Cernavoda! Curios!? Oare in tot oraselul Cernavoda , nu se gasea un profesor, un inginer constructor sau mecanic, un inginer agricol sau de chimie alimentara, un economist sau un artist!? Omu'a iesit la pensie si sa nu se plictiseasca acasa sau sa fie angajat la o firma de paza la magazine, a hotarat sa duca spre propasire acest oras!
23
1
el e primarul nostru nea scos din multe belele tine cu intreprinzatorii comerciantii antreprenorii ! pe necoita il vrem vice , serif sa fie director de primarie
2
17
Ali baba și cei 40 de hoții, oamenii de valoare care prăduit județul Constanța de 30 de ani
24
1
Asta de sub mine sigur a fost sodomizat de Ovanesian, peste tot scrie despre ea. Baiat, vezi ca e despre Cernavoda reportajul. Mergi la femeie si rezolva-ti problemele, nu aici. Traiasca mafia din Cernavoda!
7
11
Eu votez tot cu vergil, ca sa stiu ca feliciu nu mai are sanse sa intre iar in primarie!
7
15
Emil daca ajunge primar, va scoate orașul din sărăcie, va asfalta străzi, va crea locuri de munca, va face chiar și metrou
10
24
Astea sunt rezultatele felixxule, atat poti. Pleaca singur
20
2
Emil va câștiga detașat în fața lui Negoiță
6
22
Ai dat o in bara cu,canditul la funcția de primar în Cernavodă.Acest fost șofeur a distrus fauna acva cinegetica a Dobrogei când era polițist ducând șpăgi la București lui Vasile Blaga sa îl avanseze in la apelul de seara al bocancilor din m.a.i.Are șapte garaje pe care le are închiriate la terțe persoane din Cernavodă dar nu plătește un leu la ANAF impozit.Fura curent electric apa calda și căldură,un hot și un escroc.Cand era milițian nu mai cunoaște niciun cernavodean acum sa dat cu lumea sa câștige un loc călduț.Rusinea orașului Cernavodă iar fraierii din spatele lui sunt cei care ii mânuiește el ca pe păpușile de la circ .
33
2
O lepra sustine pe alta....
25
1
Rușine Felix Stroie ca susții asemenea creatura cu chip de om ,la primăria Cernavodă, renunță cit mai ai timp,!
32
1
Stimati oameni din Cernavoda , daca voi il votati pe H.OTUL asta si M.ILITEAN pe deasupra , v ati f.utut norocul. O l.epra umana mai mare ca asta nu exista in tara asta Asa ca ,va aveti mare grija , Asta va fura si aerul din fata casei !!! Asta trebuia i.mpuscat de mult si aruncat in Dunare !Rusine lui FELIX stroie ca sustine asa p.ramatie de om !
32
3
Militieni si securisti, nu mai scapam de voi, ofilitilor. Tineri nu sunteti in stare sa ii puneti ca si candidati. Sunteti siguri ca mu o sa puteti sa ii manevrati voi securistilor, sifoanelor. PLEACA STROEEEE.
29
2
Așa crispat nea milițianului și in poza!!! Zici ca e pus cu forța !!! El nu ar ieși ... se vede ca este împins ... ii este frica de ce ar putea sa se întâmple!!! Cușca adică !!! Nenorociților , rug va trebuie sau atârnați de stâlpi ...
27
2
Negoita si Serif sunt cei mai buni ! Munca putina bani multi ! Toti r***i o duc bine , restul nu conteaza ! Ei voteaza !
22
4
Coomunistii lingai care ling curu sunt la mine in Partid. Va astept dupa gratii uns cu vaselina, o au prea mare tiganii mau ciuruit
19
3
Din poze am crezut ca este o petrecere la un azil de pensionari
36
3
Lipsa mare de oameni la Psd Constanta, lipsa foarte mare de oameni. Fetele obosite si comunistoide se repeta, de la 4 la 4 ani. Poate totusi cineva ii mai voteaza. Felix 70 de ani, polististul corupt din Cernavoda 65 de ani. Cine sa ii mai voteze tot pe astia…. Votam orice doar pe obositii astia corupti nu. Posibil Felixutu face joc pentru AUR….. sa castige procente si apoi sa se mute
28
2
Un expitat fost securist motanul Felix numeste un politist i*******r candidat la Cernavoda. PSD ule te faci praf cu nenorociti ca astia.
33
1
partidul bosorogilor de pretutindeni. Numai rable, in frunte cu felics.
33
2
Succes!
2
25
prezinta un viitor mare iinfractor !!! Mwie cu kkt !!!
32
1
idealul meu in viata - politzaiul cu mustatza
28
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677