REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fostul viceprimar din Agigea, în vizorul ANI: fals în declarații!

Fostul viceprimar din Agigea, în vizorul ANI: fals în declarații!

Andreea CONDURACHE 18 decembrie 2023 | 15:46 2202

AgenÈ›ia NaÈ›ională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie cu privire la existenÈ›a unor indicii referitoare la posibila săvârÈ™ire de fostul viceprimar al comunei Agigea, Niță Marius Daniel.

Fostul viceprimar din Agigea, in vizorul ANI: fals in declaratii!Niță Marius Daniel, fostul viceprimar al comunei Agigea

AgenÈ›ia NaÈ›ională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie cu privire la existenÈ›a unor indicii referitoare la posibila săvârÈ™ire de către NIȚĂ MARIUS DANIEL a infracÈ›iunii de fals în declaraÈ›ii prevăzută de dispoziÈ›iile art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a menÈ›ionat în declaraÈ›ia de avere depusă la data de 18 mai 2018 un imobil care se afla în proprietatea comună a declarantului È™i a soÈ›iei acestuia, È™i nu a menÈ›ionat în declaraÈ›ia de avere depusă la data de 12 aprilie 2019 înstrăinarea imobilului mai sus menÈ›ionat.

De menÈ›ionat este È™i faptul că È™i în luna augustul a anului 2020, AgenÈ›ia NaÈ›ională de Integritate deschisese o lucrare ce îl viza fostul viceprimar. Concret, inspectorii au analizat modul în care acesta a dobândit anumite sume de bani pe perioada îndeplinirii funcÈ›iei publice.

De altfel, ANI, printr-o solicitare transmisă Primăriei Agigea, a cerut documente referitoare la Daniel Marius Niță, mai exact hotărâri de consiliu local de validare/suspendare/ încetare a mandatului de consilier local, respectiv viceprimar È™i declaraÈ›iile de avere È™i de interese depuse de acesta în calitate de ales local.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai urmeaza Carjaliu. Abia asteptam sa il lege si pe el. Gasca militianului de Agigea au distrus satele Lazu si Agigea. Nu avem asfalt, nu avem canalizare funtionala, etc. Organizare defectuasa si pagubitoare. AAAA si daca te duci la primarie , primarul Carjaliu face politie politica. Stie dupa liste cine a semnat impotriva lui pentru demitere. Poate in 2024 scapam de el.
0
0
s-a trezit ani dupa 5 ani
4
0
Uimitor - e Verde - Progresist Ecologist - am pierdut pariul pus cu mine. Haideti domne ce draq , astia nu facea de-astea...
2
0
Incerc sa ghicesc din ce partid face parte, inainte de G search ....
1
0
p***t ai fost ..ai muscat mana celui care ti-a dat de mâncare boschetarule.. Asa meriți acum....dute la oile terminal la munca..dacă viceprimar nu îți era bine handicapat mintal ce ești... Bine îți face..jegule uman
4
2
Credeti ca actualul primar este mai bun? Cirjaliu Cristian Maricel... un i*******r . A rupt Agigea si Lazu in doua, traim ca in evul mediu prin noroaie
15
0
De la ANI să aibă ceva personal cu tine?Nu cred,dar poți pleca în Italia de exemplu,când ai chef. Dacă vrei,poți.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510