REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fostului consilier Iustin Roman nu-i ajunge Nyota! Vrea un ansamblu rezidențial de lux, tot în Mamaia

Fostului consilier Iustin Roman nu-i ajunge Nyota! Vrea un ansamblu rezidențial de lux, tot în Mamaia

Andreea POPA 25 aprilie 2023 | 00:00 2190

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 26 aprilie a.c. într-o nouă ședință, având pe ordinea de zi 7 proiecte, printre care și cel al afaceristului Iustin Roman.  Administrator al societății Gamaro Black Sea SRL și fost consilier local, afaceristul intenționează să-și extindă afacerile din zona de nord a stațiunii Mamaia și are în plan ridicarea unui nou ansamblu turistic.

Fostului consilier Iustin Roman nu-i ajunge Nyota! Vrea un ansamblu rezidential de lux, tot in Mamaia

Iustin Roman, fostul consilier local, intenționează să construiască un ansamblu turistic cu apartamente de vacanță, locuințe permanente colective, un hotel, un apart-hotel, funcțiuni de alimentație publică (club cu restaurant, salon evenimente multifuncțional), funcțiuni de comerț, funcțiuni sportive (sală de fitness, spa), funcțiuni de loisir, funcțiuni de agrement, amenajări exterioare, împrejmuire teren și organizare de șantier. Regimul de înălțime dorit este de P+5-8E sau P+12-15E.

Proiectul societății Gamaro Black Sea SRL se află pe ordinea de zi a ședinței Comisiei tehnice de manajarea teritoriului și urbanism ce se va întruni în data de 26 aprilie 2023 și prevede,,PUD – construire  ansamblu turistic P+5-8E/P+12-15E, Stațiunea Mamaia, zona Mamaia Nord, investitor Gamaro Black Sea SRL – etapa demarare consultare publică;”. În luna septembrie a anului 2021 societatea a obținut și un un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru a se informa cu privire la reglementările urbanistice alte terenului din bulevardul Mamaia, numărul 564.

Fostului consilier Iustin Roman nu-i ajunge Nyota! Vrea un ansamblu rezidential de lux, tot in MamaiaIustin Roman

Gamaro Black Sea SRL, firmă deţinută de fostul consilier local, Iustin Roman, deţine în staţiunea Mamaia Nord mai multe terenuri, pe care a ridicat diferite construcţii, hoteluri sau minihoteluri. Societatea Gamaro Black Sea SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în Mamaia, numărul 564 C. Administratorul este Iustin Roman, pe care îl regăsim și ca acționar cu 33% din acțiuni, alături de Vasile Domente și Manole Gheorghe, fiecare cu 17% din acțiuni, dar și societatea BDG Import SRL cu 33% din acțiuni. În 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 347.951 de lei, un profit net în valoare de 227.931 lei, dar și datorii de 26.525 de lei.

Fostului consilier Iustin Roman nu-i ajunge Nyota! Vrea un ansamblu rezidential de lux, tot in Mamaia

Hotelul Nyota a fost dezvoltat de compania Gamaro Construit şi este am­plasat în zona de nord a staţiunii Mamaia. Investiţia în acest hotel a fost realizată de Iustin Fabian Roman, un fost consilier local. Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, fiind finalizată în anul 2018, iar investiţia totală s-a ridicat la 7 mi­lioane de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia este terminata ca statiune turistica. Numai mastodonti hidosi din beton.Nu mergi un pas fara sa te ingrozesti de ce au putut sa construiasca si inca tot construiesc beton langa beton.Nu mai vezi apus de soare nu mai poti face plaja dupa-amiaza,nu mai ai soare de la hidoseniile din beton.Acum babuinii s-au mutat cu constructiile in celelate statiuni.In catva ani vor ajunge ca Mamaia de azi daca nu-i opresc.Vor strica si arhitectura din Eforie Nord si celelate statiuni din sud.Au grija sa constriuasca ei mastodonti din beton.Intram in cartea recorurilor cu hidosenii construite din beton numite restaurante ,hoteluri,baruri etc.La cat mai multe constructii odioase,sa puneti totul pe chituci sa nu va opriti pana nu radeti tot si ultimul centimetru de iarba.Sa fie numai beton de zeci de metri inaltime beton langa beton,in toata Constanta si in toate statiunile din Constanta. Sa dati autorizatii mai multe la construit si mai multe hidosenii. Vor veni multi turisti straini...de cauza.
2
0
Mai da frumos bărbat este Iustin, mai! Am pofta.
1
0
da oamenii aia care stau in toate blocurile alea unde naiba lucreaza ? mai construiti si voi niste fabrici sa atrageti forta de munca si putere de cumparare ca unii fac credite pt apartamentele alea.
2
0
Betoane betoane
3
0
mamaia arata. i,era il!poti caza doua Constante in blocurile mmaia navodari,si.ti ramine loc.bloc peste bloc si un nisip tare,esti ca pe santier in zabrauti.daca esti bugetar mocangiu voucherist,orice mocangeala e buna.ceilalti,valea la vecini unde este verdeata,neamuri proaste de b,il,tl,dj,gj,sv,is,etc mai putine!
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016