REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanネ嫗 Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanネ嫗 Marネ嬖, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fotbal: Barcelona 'nu are bani dar poate cumpトビa orice jucトフor', a spus antrenorul lui Bayern

Fotbal: Barcelona 'nu are bani dar poate cumpトビa orice jucトフor', a spus antrenorul lui Bayern

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 503

FC Barcelona "este singurul club din lume care nu are bani dar poate cumpトビa orice jucトフor", a declarat antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, dupト ce gruparea spaniolト, ce are mari datorii, l-a transferat de la bavarezi pe fotbalistul Robert Lewandowski, scrie AFP.

Julian Nagelsmann

"Au cumpトビat mulナ」i jucトフori, eu nu ナ殳iu cum: este singurul club din lume care nu are bani dar poate cumpトビa orice jucトフor, pentru mine asta e o nebunie", ナ殃-a exprimat Nagelsmann uimirea テョntr-o conferinナ」ト de presト la Washington, unde Bayern este テョn turneu.

"Ei gトピesc soluナ」ii. Eu nu ナ殳iu cum, テョnsト da, au o echipト mai bunト decテ「t テョn sezonul trecut", a adトブgat antrenorul de 34 de ani.

Dupト un conflict de mai multe sトパtトノテ「ni テョntre Lewandowski ナ殃 ナ歹fii lui Bayern, campioana Germaniei a acceptat テョn cele din urmト sト-l vテ「ndト pe atacantul polonez Barcei pentru 45 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri. Lewandowski mai avea un an de contract cu Bayern, pentru care marca mai mult de 50 de goluri pe sezon, citeazト Agerpres.

"A fost o afacere bunト pentru Bayern. E greu, a dat multe goluri ナ殃 a fost una din marile vedete ale lui Bayern, テョnsト ar fi plecat oricum, dacト nu テョn acest sezon, テョn cel urmトフor, aナ歛 cト am fi avut provocarea un an mai tテ「rziu, iar de aceea acordul nu e atテ「t de rトブ pentru Bayern", a spus Nagelsmann.

テ始ainte de "Lewi", Barca a fost foarte activ テョn actualul mercato, テョntトビindu-se cu extrema brazilianト Raphinha, pentru care a plトフit 60 de milioane de euro, cu fundaナ殷l danez Andreas Christensen ナ殃 mijlocaナ殷l ivorian Franck Kessie, liberi de contract. De asemenea, clubul i-a prelungit テョnナ」elegerea extremei franceze Ousmane Dembele, care va avea un salariu mai mic, potrivit presei spaniole.

Nu este prima datト cテ「nd oficialii clubului din Munchen, care se mテ「ndresc cu menナ」inerea unor finanナ」e sトハトフoase テョn ciuda impactului pandemiei de Covid, au criticat clubul catalan.

La sfテ「rナ殃tul lunii iunie, cテ「nd Barca era deja interesatト de Lewandowski, fostul preナ歹dinte Uli Hoeness a fost sarcastic: "Se pare cト sunt artiナ殳i ai finanナ」elor, care, テョn ciuda datoriilor grele, cト gトピesc mereu o bancト care sト le dea bani pentru a face astfel de oferte".

テ始 martie 2021, clubul catalan era "テョntr-o situaナ」ie de faliment contabil", cu o datorie abisalト, probleme de cash-flow ナ殃 o masト salarialト uriaナ淨, potrivit fostului director general al Barcei, Ferran Reverter.

De atunci, Barca a luat mトピuri care i-au permis sト fie unul dintre protagoniナ殳ii perioadei de transferuri din aceastト varト.

Precizトビi:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menナ」ioneazト cト activitatea jurnalisticト este exoneratト de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacト se pトピtreazト un echilibru テョntre libertatea de exprimare ナ殃 protecナ」ia datelor cu caracter personal.
Informaネ嬖ile din prezentul articol sunt de interes public ネ冓 sunt obネ嬖nute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166