REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Fotbal: Cele două meciuri dintre PSG şi AC Milan sunt ''aproape eliminatorii'', a spus Luis Enrique

Fotbal: Cele două meciuri dintre PSG şi AC Milan sunt ''aproape eliminatorii'', a spus Luis Enrique

A.F. 25 octombrie 2023 | 00:00 482

Cele două meciuri dintre Paris Saint-Germain şi AC Milan, miercuri pe Parc des Princes şi pe 7 noiembrie pe San Siro, sunt "aproape eliminatorii" în "grupa morţii" din Liga Campionilor, a declarat marţi antrenorul echipei din Ligue 1, Luis Enrique, citat de AFP.

Fotbal: Cele doua meciuri dintre PSG si AC Milan sunt ''aproape eliminatorii'', a spus Luis EnriqueLuis Enrique

"Este grupa morţii, toate cele patru echipe se pot califica", a afirmat într-o conferinţă de presă spaniolul care o pregăteşte din vară pe campioana Franţei. PSG este acum pe locul 2 în Grupa F, cu 3 puncte, după Newcastle United (4 puncte) şi înaintea lui AC Milan (2 puncte) şi a Borussiei Dortmund (1).

Cele două meciuri împotriva milanezilor sunt "un moment de cotitură", a spus Luis Enrique. "S-ar spune aproape un meci eliminatoriu, până în ultima etapă nu se va şti cine se va califica, sunt cu adevărat două meciuri vitale, de care vor depinde ultimele două etape", a adăugat el.

AC Milan, semifinalistă în Liga Campionilor în sezonul trecut, acum pe locul 2 în Serie A, "este o echipă mare care a aspirat mereu către cele mai mari competiţii", a spus Luis Enrique.

Deşi există "întotdeauna suişuri şi coborâşuri", cum a fost eşecul de duminică, 0-1 cu Juventus Torino, "'AC Milan este bine în acest moment, cu ceea ce face cu mingea, cu un antrenor mare, Stefano Pioli", a afirmat fostul selecţioner al naţionalei Spaniei.

El nu este îngrijorat: "Sunt cu adevărat optimist, cu ceea ce văd la jucători şi cu atitudinea lor la antrenamente."

"Va trebui să atacăm, ca întotdeauna, suntem o echipă care până acum nu a câştigat tot, însă de fiecare dată am avut mai mult posesia. Nu trebuie s-o spun jucătorilor, ei o ştiu. Ne apărăm făcând presing", chiar dacă este probabil că "va trebui de asemenea să ne apărăm în terenul nostru şi nu doar aproape de careul lor", a spus Luis Enrique.

Întrebat ce va face dacă scenariul meciului va semăna cu cel de la Newcastle, pierdut cu 4-1 la începutul lui octombrie, tehnicianul a răspuns: "Avem o capacitate să ne adaptăm la schimbările lor, dar trebuie să încercăm să atacăm orice s-ar întâmpla", citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712