REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
25.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Fotbal: Deschamps va fi audiat de o comisie parlamentară dedicată disfuncţionalităţilor existente la federaţii sportive din Franţa

Fotbal: Deschamps va fi audiat de o comisie parlamentară dedicată disfuncţionalităţilor existente la federaţii sportive din Franţa

A.F. 24 octombrie 2023 | 00:00 586

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, va fi audiat pe 2 noiembrie de o comisie parlamentară de anchetă dedicată disfuncţionalităţilor existente la federaţii sportive din Hexagon, informează L'Equipe.

Fotbal: Deschamps va fi audiat de o comisie parlamentara dedicata disfunctionalitatilor existente la federatii sportive din FrantaDidier Deschamps

Didier Deschamps va fi audiat de această comisie după predecesorul său la cârma echipei naţionale, Laurent Blanc. Cu o săptămână înaintea lui Deschamps va fi audiat preşedintele Federaţiei franceze de fotbal (FFF), Philippe Diallo.

Programul acestei săptămâni este încărcat. În afara lui Philippe Diallo, sunt convocaţi Claude Onesta, fost selecţioner al naţionalei de handbal masculin a Franţei, James Blateau, preşedinte al Federaţiei franceze de gimnastică, sau Gilles Moretton, aflat la conducerea federaţiei de tenis din Hexagon.

Didier Dinart, fost jucător şi selecţioner al naţionalei de handbal masculin a Franţei, este şi el convocat, dar a cerut să fie audiat cu porţile închise, cum s-a întâmplat înaintea lui cu fostul mare fotbalist Patrick Vieira. Acesta din urmă a vorbit despre rasismul din fotbal în faţa membrilor comisiei de anchetă, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712