REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotbal: Dinamo Bucureşti rămâne în Superligă, după 0-0 cu FK Csikszereda

Fotbal: Dinamo Bucureşti rămâne în Superligă, după 0-0 cu FK Csikszereda

A.F. 29 mai 2024 | 00:00 141

Dinamo Bucureşti va juca şi în sezonul viitor în Superliga de fotbal a României, după ce a remizat în deplasare cu echipa de ligă secundă FK Csikszereda Miercurea Ciuc, 0-0, luni seara, în manşa secundă a barajului pentru menţinere/promovare în primul eşalon.

Fotbal: Dinamo Bucuresti ramane in Superliga, dupa 0-0 cu FK Csikszereda

Dinamo, care a făcut un joc modest în Harghita, se menţine în Superligă graţie victoriei din tur, cu 2-0, prin dubla lui Dennis Politic.

La Miercurea Ciuc, Dinamo a beneficiat şi de faptul că doi jucători ai gazdelor, marocanul Soufiane Jebari şi Szilard Veres, s-au accidentat în prima repriză şi au fost înlocuiţi.

Csikszereda a reuşit să marcheze, în min. 13, prin Jebari, cu o execuţie splendidă de la distanţă, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Gabor Makrai.

Dinamo a avut singura sa ocazie din prima repriză prin Domagoje Pavicic (45+1), însă croatul a şutat pe lângă poartă.

Gazdele au ratat o mare ocazie de a intra la pauză în avantaj, Benjamin Babati (45+4) reluând pe lângă poartă.

Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost dominat categoric de echipa antrenată de Robert Ilyes, care a avut cinci ocazii clare de gol: Babati a reluat imprecis din faţa porţii (47), brazilianul Ceara (52) a şutat de la 25 de metri, dar portarul Adnan Golubovic a scos de sub bara transversală, slovacul Peter Gal-Andrezly (57) a şutat în plasa laterală, Golubovic a respins şutul expediat de Attila Csuros (49) de la circa 40 de metri, iar apoi goalkeeper-ul sloven s-a remarcat şi la voleul lui Janos Nagy (59).

Dinamo a reuşit să se apropie periculos doar o dată de poarta lui Szilard Gyenge (73), dar portarul gazdelor a prins şutul lui Hakim Abdallah (73).

În min. 20, jocul a fost întrerupt câteva zece de secunde deoarece un suporter dinamovist a avut nevoie de intervenţia medicilor, fiind transportat cu ambulanţa la spital.

Dinamo a ocupat locul locul 7 în play-out, iar FK Csikszereda s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul ligii secunde, în condiţiile în care Corvinul Hunedoara şi CSC Şelimbăr nu au avut drept de promovare.

Dinamo a jucat baraj pentru Superligă pentru al treilea an la rând (două câştigate la rând), după ce în 2022 a retrogradat, iar în 2023 a promovat, scrie Agerpres.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo Bucureşti 0-0, Stadion Municipal - Miercurea Ciuc

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Alexandru Filip (Constanţa); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)
Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Aurel Ionescu (Bucureşti) - FRF

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510