REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.9° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
34.9° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotbal - EURO 2024: Naţionala Germaniei poate învăţa ''instinctul de ucigaş'' de la Real Madrid, a spus Rudiger

Fotbal - EURO 2024: Naţionala Germaniei poate învăţa ''instinctul de ucigaş'' de la Real Madrid, a spus Rudiger

A.F. 7 iunie 2024 | 00:00 126

Naţionala de fotbal a Germaniei poate învăţa "instinctul de ucigaş" de la Real Madrid, a declarat miercuri fundaşul german Antonio Rudiger, care a câştigat sâmbătă Liga Campionilor cu echipa din capitala Spaniei, scrie Reuters.

Fotbal - EURO 2024: Nationala Germaniei poate invata ''instinctul de ucigas'' de la Real Madrid, a spus RudigerAntonio Rudiger

În finala Ligii Campionilor, Real a învins-o cu 2-0 pe Borussia Dortmund, care a avut multe ocazii, mai ales în prima repriză. Formaţia madrilenă a triumfat pentru a 15-a oară această competiţie, în care nu a mai pierdut nicio finală de mai bine de 40 de ani.

Germania şi Real "sunt două lucruri diferite", a afirmat Rudiger într-o conferinţă de presă la cantonamentul naţionalei sale din Herzogenaurach.

"Aici avem un sistem foarte bun care se potriveşte jocului nostru, dar ceea ce putem lua de la Real Madrid este acel instinct de ucigaş", a spus fundaşul.

"Ultimul nostru meci împotriva Ucrainei a fost foarte bun. Nu am văzut de ceva timp un meci al nostru încheiat 0-0 care să fie atât de bun, dar ceea ce a lipsit erau golurile şi asta putem învăţa de la Real Madrid", a adăugat el.

Germania, gazda EURO 2024, a dominat jocul de pregătire de luni împotriva Ucrainei, una din adversarele României la acest turneu. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a avut o bară şi numeroase ocazii mari, dar a fost foarte aproape să ia gol în ultimul minut.

Germania a irosit multe şanse de gol şi la Cupa Mondială 2022, când nu a trecut de faza grupelor, cum s-a întâmplat şi la ediţia precedentă a competiţiei.

Germania va întâlni vineri Grecia în ultimul său joc de pregătire înainte de EURO 2025, competiţie unde va disputa meciul de deschidere împotriva Scoţiei pe 14 iunie în Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

"Aşteptările în ţara noastră sunt uriaşe. Vineri avem un ultim test important. Este important pentru încrederea noastră. Este important să ne încântăm fanii la acest test final", a spus Rudiger.

"Trebuie să fim umili. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la turneele precedente. Drumul până aici a avut suişuri şi coborâşuri. Important este să facem un prim meci foarte bun şi apoi să vedem ce se întâmplă în restul turneului", a adăugat el, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510