REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotbal: FC Rapid l-a transferat pe fundaşul Cristian Manea

Fotbal: FC Rapid l-a transferat pe fundaşul Cristian Manea

A.F. 26 iunie 2024 | 00:00 141

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul fundaşului Cristian Manea, care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate la CFR Cluj.

Fotbal: FC Rapid l-a transferat pe fundasul Cristian ManeaCristian Manea

"Rapid a perfectat cel de-al treilea transfer al acestei veri, reuşind să achiziţioneze unul dintre fundaşii laterali de top ai României, pe Cristian Manea. Rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vişiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 26 de ani, fundaşul dreapta are în palmares cinci titluri, o Cupă şi două Supercupe ale României, având 25 de selecţii la naţională, pentru care a marcat de două ori. În ultima stagiune, a jucat în 26 de meciuri pentru clujeni, reuşind două goluri, în toate competiţiile.

Crescut la Academia Hagi, Manea a mai evoluat în carieră pentru Farul Constanţa, Mouscron, FCSB şi Apollon Limassol.

"Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe pentru că de mic urmăresc galeria şi suporterii Rapidului şi cred că sunt cei mai frumoşi din ţară. Abia aştept să joc acasă şi să am în spate un zid vişiniu! Îmi doresc să câştigăm campionatul şi să facem fericiţi pe aceşti suporteri minunaţi" , a declarat Manea după semnarea contractului.

Transferul lui Cristian Manea este cel de-al treilea realizat de FC Rapid în această vară după sârbul Luka Gojkovic şi mijlocaşul slovac Jakub Hromada, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510