REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
30.2° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Fotbal: Fostul preşedinte al Federaţiei chineze, pus sub acuzare pentru luare de mită

Fotbal: Fostul preşedinte al Federaţiei chineze, pus sub acuzare pentru luare de mită

A.F. 28 septembrie 2023 | 00:00 566

Fostul preşedinte al Federaţiei chineze de fotbal (CFA), Chen Xuyuan, a fost pus sub acuzare de autorităţile chineze pentru luare de mită, în cadrul unei investigaţii anticorupţie care vizează federaţia, a anunţat marţi postul de televiziune CCTV, citat de Reuters.

Fotbal: Fostul presedinte al Federatiei chineze, pus sub acuzare pentru luare de mitaChen Xuyuan

Autorităţile din provincia centrală Hubei l-au acuzat pe Chen Xuyuan că şi-a folosit poziţia şi autoritatea pentru a "obţine beneficii pentru alţii" şi a "acceptat ilegal bunurile altor presoane", conform sursei citate. Cazul lui Chen se află acum în faţa procurorului, adaugă CCTV.

Chen nu a putut fi contactat pentru comentarii, iar CFA nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Chen Xuyuan a fost, de asemenea, secretar adjunct al partidului pentru organizaţia fotbalistică.

În august, presa de stat chineză a raportat că un înalt oficial al fotbalului şi preşedinte al Super Ligii Chineze, Liu Jun, a fost luat de autorităţi pentru investigaţie.

În ianuarie, doi foşti oficiali CFA au fost cercetaţi pentru presupuse "încălcări grave ale legii", potrivit comunicatelor postate de autoritatea de reglementare a sportului.

Alţi doi oficiali de frunte din fotbalul chinez au fost anchetaţi pentru presupuse încălcări grave ale legii, în martie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712